DusHka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Była wredna ruda potrafiła ugryźć była taka jak ja czasem ale kochałam ją z całego serca mimo że mnie dziabła nie raz złościłam sie na nią ... ale mogłam jej nie drażnić.... :cool3: Minoł już rok i 2 m-ce niecałe a ja ciągle ją pamiętam tęsknie płacze śni mi się często że rozmawia ze mną śmieszne może się wydać Finka z rodowodu Sutra z Doliny Mgieł była rasowym śpasionym jamnikiem, jadła dużo ale nie z przejedzenia odeszła na drugą strone mostu tęczowego miała guzy na pleckach to był rak jakiś. Miała 17 lat, 7 lat temu uratował jej życie Bohunek ... pojawiając się w naszym domu od szczeniaczka poczuła sie mamą miał dla kogoś nowego jeszcze żyć zajeła się nim biegała skakała odżyła ... No i Bohunek Quote
ma_ruda Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Chociaż trudno zrozumieć i pogodzić się z tym , że nie możemy być zawsze razem ze swoimi przyjaciółmi, trzeba wierzyc, ze Finka jest teraz zdrowa, znowu młoda i szczęśliwa. Quote
Kati Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Śliczna jamniczka ['] Wiem, ze chociaz już ponad rok jej nie ma to nadal sie teskni za przyjaciółmi. Quote
Recommended Posts