Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki. Roki ma ok. 7 lat - i w tym widzę pewien problem, który sprawia, że może być kolejnym tymczasowym rezydentem na stałe. Boję się tego.
Kontakt w sprawie psiaka zaraz podam na PM.

Budzi respekt, fajny pies z niego.

Posted

Rokiego ogłosiłam na:
Pineska.pl
Adopcjapsa.pl
adopcje.org
Ojej.pl
e-zwierzak.pl
animalia.pl

Tylko poodbierajcie meile aktywujące;). To na razie tyle, jak znajdę chwilkę czasu to dorobię ogłoszeń

Posted

Fotki będą i to takie chyba niezłe, bowiem...Roki zaczął wychodzić z kojca na spacery. Na wybieg. Oczywiście sam, ale nie podbiega do innych kojców, nie atakuje znajdujących się tam psów. Idzie posiusiac, pokoopkać, pobiegać. Pierwszy raz napędził strachu - bo nie chciał wrócić do kojca - ale on łakomy więc na jedzonko wrócił. Treaz ponieważ wie, że wychodzi, to wraca - wtedy ma miske pełną dobrego żarełka.
Mam obiecane takie właśnie fotki ze spacerniaka.

Posted

jestem bardzo mile zaskoczona postepami Rokiego :crazyeye: wychodzenie na spacerniak i wracanie do kojca to juz przeciez ogromny sukces, taki wlasnie domek z kojcem by sie nadal, co by Roki mial ogrodek i wracal do kojca z oelna micha, tak niewiele potrzeba by uczynic tego psa szczesliwym

Daria_13 a podasz rokiego na te rotki bo ja nie wiem zupelnie jaka strona i co, a widze ze jestes bardziej zorientowana?;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

w zyciu bym nie powiedziala ze to nasz Rokuś, pamietam go od nas, w jakim krytycznym stanie byl psychicznym, a teraz az sie smieje na sam widok - ot tak dla poprawienia humoru Rokusia bede ogladac :lol::lol:

Posted

Roki powoli jest gotowy do szukania domu - domu z kojcem, do pilnowania. I odpowiedzialnych, doświadczonych ludzi. Ale pipilnuje na pewno. Sam jego wyglad przekona potencjalnych złodziei że nie warto.:lol: