Dinka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ;-) Niech piluje Mikusia- psa mojej babci, ktory odszedl dwa lata temu :( Po 16 stu latach... To straswzne jak osoby bliskie nas zostawiaja :( [*] Quote
Pusiaczka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No to bardzo straszne wręcz bardzo.Gdy wychowujesz kogoś od maleńkości :dog: a tu nagle odchodzi ci w twoich rękach i już go niewidzisz ale on za to jest jagby twoim aniołem stróżem, bo gdy nas też to czeka to co ich to wędrujemy zza tęczowy most i widzimy go spowrotem.On biegnie ile sił w łapach żeby cię uścisnąć i znowu jest się szczęśliwym.:p Quote
Duffi Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 KOCHAM CIEBIE DAFFICZKU NAD ŻYCIE, ATĘSKNIE ZA TOBĄ DO SZALEŃSTWA....... Quote
Monia70 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Odwiedzam Cie dzis , w ten pochmurny , deszczowy dzień.Ale tam za TM na peno jest słonecznie i ciepło !!!! Quote
Czekunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Zaglądam do Ciebie, Dafficzku... Pamiętam o Tobie i innych Przyjaciołach za Tęczowym Mostem... Quote
Pusiaczka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Pamiętam Dafficzku o tobię i o twojej pańci też opiekuj się nią ;) By niemiała żadnych zmartwień i problemów wkońcu tak walczyła o ciebie;) Quote
Pusiaczka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Jaki ładniutkie bazie ;) To pewnie dla Dafficzka ;) Gdybym wiedziała jak tu wstawiać obrazek to bym też ci coś przesłała ;) Pamiętam Dafficzku o tobie ;) Quote
Ola164 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dafficzku twoja Mamusia pamieta :loveu: i cioteczki też ;) Quote
Pusiaczka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Racja o was też nie darady niepamiętać :p Dafficzku pamiętam:p Quote
Monia70 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dafiinku, raosnych śwatecznych chwil kochanie Quote
Czekunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Niech Króliczek przyniesie Ci w prezencie, to czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można żyć... Quote
Pusiaczka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [B][FONT=Comic Sans MS]Dafficzku pamiętam (*)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Przepraszam że tak długo nie wchodziłam ale niemogłam bo internet mi szwankował choć chciałam cię odwiedzić i reszte psiaków też :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Mam nadzięję że twoje święta mineły dobrzę.[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobie , nie zapomnę i opiekuj się pańcią :)[/FONT][/B] Quote
Recommended Posts