Dinka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Daffi [*] Wlasnie;) Ooiekuj sie pancia.. I pomagaj naszym pupilom.. Tylko nie rozrabiajcie.. :razz: Quote
Duffi Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Cześć skarbeńku, pamiętam o Tobie. Niedługo będziesz miał swój własny kącik na stronie internetowej. To będzie nasz wspólny świat :candle::candle::candle::candle::candle::candle::candle: Quote
Pusiaczka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Daffi pamitam o tobie :P[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mam nadzieję że opiekujesz się pańcią :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mam nadzieję że pomożesz suni Żabce która ma źle w domku lecz niemamy jej jak pomóc choć prubujemy i chcemy :( bo trzymają ją w domu karmią 3-tygodniową suchą kromką :([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I wychodzą 2 razy dziennie na góra 2 minutki :([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię :)[/FONT] Quote
Pusiaczka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Dafficzku :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziś jest taka ładna pogoda u ciebie napewno jest ładniejsza ale zawsze coś :)[/FONT] Quote
Pusiaczka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Tak dzisiaj zdecydowanie ładny dzionek :)[/FONT] Quote
Dinka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Tak wszyscy pamietamy... [*] Daffi- Dzisiaj pewnie przywitaliscie jakiegos pieska... :( Mozliwe, ze jakis odszedl, chociaz mam nadzieje, ze nie... Dlaczego nas zostawiacie? Quote
Monia70 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A u nas jest srasznie zimno i pada deszcz. Ale Ty w naszych serduszkach dajesz nieustanne ciepło. Pamiętam skarbie. Quote
Pusiaczka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Dafficzku :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mam nadzieję że u ciebie jest dużo lepsza pogoda niż u nas bo u nas zimno i pada deszcz.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię :)[/FONT] Quote
Pusiaczka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Dafficzku :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj zimno ale świeci słońce :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię :)[/FONT] Quote
Pusiaczka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Witaj Dafficzku :) Ostatnio są ładniusie dni takie cieplusie :) W poniedziałek jadę po psiaka lecz niewiem jakie dać mu imię może mi pomożesz?? :) Pamiętam o tobię i niezapomnę :) Quote
Pusiaczka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Witaj Daffi :) Już wymyśliłam imię :P Dziękuję za pomoc :) Będzie się nazywał Bąbelek :) Pamiętam o tobie i nie zapomnę :) Quote
Pusiaczka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Witaj Daffi :) Niestety nie mogę tak nazwać mojego psa :shake: Ponieważ moi rodzice mnie wyśmiewają z tego imienia i mówią że będą go inaczej nazywać :roll: Moja kolerzanka powiedziała mi fajne imię ale żeby im się spodobało :) Proszę cię kolejny raz o pomoc niemusisz tego spełniać ale ja cię proszę :) Pamiętam o tobię i nie zapomnę :) Quote
Recommended Posts