Duffi Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Kocham Ciebie mój misiaczku jedyny i najdrozszy nad życie Quote
Monia70 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Żadna śmierć nie jest sprawiedliwa:-(A momo to towarzyszy nam od samego urodzenie.I tego biegu nie możemy zmienić :placz: Daffinku Quote
szajbus Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dafficzku, bądź szczęśliwy w tej pięknej krainie Quote
Czekunia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dufii dziękuję, że byłyście u mojego Axelka... Ja od piątku nie mogłam, bo siedziałam w Poznaniu, ale dobrze jest wiedzieć, że do Niego zaglądacie... to dla Twoich czterech łapek.. Quote
szajbus Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Pamietam o tobie Dafficzku. Mam nadzieje, ze tam za TM wiedziecie wesołe i szczęśliwe zycie. Nie zapominajcie jednak o nas i odwiedzajcie nas choćby w snach. [img]http://blogol.hu/pikz/kisherceg/candle.gif[/mg] Quote
Duffi Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Kocham każdą Twoją cząsteczkę.......... :candle::candle: :candle: :candle: :candle: :candle: Quote
szajbus Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Dafficzku cały czas jesteście w naszych sercach i naszej pamieci Quote
Duffi Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Dafficzku, przepraszam, że nie często do Ciebie tutaj zaglądam. Twój braciszek Maffi znów choruje. Mafficzek dziś cały dzień wymiotował, jest słaby i smutny. Serce mi pęka jak ja widzę go w takim stanie....... Mafficzek jest tak bardzo podobny do Ciebie, że nawet czasami mi się wydaje, że Twoja dusza wcieliła się w Maffika..... Dafficzku, kocham Ciebie bezgranicznie i brakuje mi Ciebie do szaleństwa........... :candle::candle: :candle: :candle: :candle: :candle: Quote
szajbus Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Daficzku, pewnie i u was trwają przygotowania do świąt, a my w ten czas bardziej za wami tęsknimy Quote
szajbus Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 KOLĘDA DLA NIEOBECNYCH A nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawia się cienie, Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny blask Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Ref. Przyjdź na świat By wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas Puste miejsce przy stole Jeszcze raz Pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, Ze są puste miejsca przy stole. Daj nam wiarę, że to ma sens, Ze nie trzeba żałować przyjaciół, Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest, Bo SA z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Ze po glosach tych wciąż drży powietrze, Ze odeszli po to, by żyć I tym razem będą żyć wiecznie. Ref. Słowa Sz. Mucha, Muzyka - Preisner Wesołych Świąt ANIOŁECZKI Quote
Monia70 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Dafinku ! Wesołych i szczęśliwych Swiąt !!!!! :tree1::tree1: Quote
szajbus Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Jak wam mijają święta słoneczka nasze? Quote
szajbus Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Coraz większymi kroczkami zbliża się Nowy Rok. Życzę ci samych radosnych chwil w tej wieczystej krainie Aniołeczku. Quote
Recommended Posts