Jump to content
Dogomania

Sochaczew- sunia w typie terrierka- podaje Ci łapke -od dzis w swoim domku

Recommended Posts

Posted

pytałam, bo ja strasnzie chce żeby terke zabrała moja przyjaciolka, tylko ze ona jest na ostatnim roku studiów, jeszcze nie wie jaki bedzie miała plan no i rodzina po utracie suczki, którą wczesniej mieli baaardzo długo jakos krzywo patrzy na nowego psa...
Terka nie powinna dorastać za kratkami:( Ale też nie moge decydować za znajomych:(
Ona jest tak piekna że na allegro ktos by ja wzial nawet bez lepszych zdjec. Wlasnie te fotki zza krat stanowią niesamowity kontrast, zderzenie Terka-życie, ciepło, radość i kraty-zimno,smutek,samotność.

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

możesz zrobic, ja na robieniu aukcji to sie znam srednio, umiem wstawic tekst, zdjecie i tyle. no i czekam jak cos na jakies zdjecie, bo chce ja zobaczyc bez tych krat.

Posted

Terka...nawet imię mi się podoba...cała jesteś taka urocza, że nie mogę się pohamować żeby co jakiś czas nie zerknąc na zdjęcie. No to do góry maleńka...niech cie w końcu ktoś zauważy...

Posted

Ile rozpaczy w tych oczach. Gdy się ich dotyka wydaje się że chcą wchłonąć całe ciepło rąk. Przywierają szarymi ciałkami do krat, wyciągają łapy i proszą o jeszcze.

Posted

O rany, dopiero teraz odkryłam ten wątek :shake::oops:

To najsympatyczniejsza para w schronisku. Byłyśmy z Bodziulką z nimi kilka tygodni temu na spacerze. Terka kiepsko szła na smyczy, ale zrobiła postępy - jest strasznie słodka, a ten burasek - nazwany przez nas Bratowierem (bo to brat naszej słynnej sochaczewskiej Wiery) jest fantastyczny! :loveu:

Proszę, żeby nie pomijać Bratowiera - to wspaniały, pojętny i czuły psiak!!!!

Posted

Betbet widzę, że Terka przypadła nam obu do gustu...

Szkoda, że ani ja ani Ty nie możemy jej stamtąd wyciągnąć i dać kochającego pełnego ciepła domu:-(

Cały czas usiłuje przerobić mame która po odejsciu naszej pierwszej suni i tego jak było sie cieżko pozbierac po jej utracie nie chce kolejnego psa:placz:

Posted

Trjsiiii wydaje mi sie, ze jakby już Terka była to mama by sie przekonała. Przecież znam ją, ma serce dla istot pokrzywdzonych, dla nieswoich dzieci. Dokarmia pół osiedla i bidnych studentów:evil_lol: Gdybyś tlyko miała dobry plan zajęć i mogła ją zabierać ze sobą to wydaje mi sie, że byłoby cudownie...