Betbet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 pytałam, bo ja strasnzie chce żeby terke zabrała moja przyjaciolka, tylko ze ona jest na ostatnim roku studiów, jeszcze nie wie jaki bedzie miała plan no i rodzina po utracie suczki, którą wczesniej mieli baaardzo długo jakos krzywo patrzy na nowego psa... Terka nie powinna dorastać za kratkami:( Ale też nie moge decydować za znajomych:( Ona jest tak piekna że na allegro ktos by ja wzial nawet bez lepszych zdjec. Wlasnie te fotki zza krat stanowią niesamowity kontrast, zderzenie Terka-życie, ciepło, radość i kraty-zimno,smutek,samotność. Quote
luka1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Może uda mi się dziś pojechać do schroniska i zrobić choć jedno zdjęcie bez krat. Zrobię jej allegro, (chyba że jesteś chęna :evil_lol:). Quote
Betbet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 możesz zrobic, ja na robieniu aukcji to sie znam srednio, umiem wstawic tekst, zdjecie i tyle. no i czekam jak cos na jakies zdjecie, bo chce ja zobaczyc bez tych krat. Quote
luka1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Tercia wybacz nie dotrę dziś do schroniska. Quote
Trejsi Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Podniosę z samego rana!!! Ty musisz znaleźć kochający domek nooooooo...Szkoda, że ja ci chyba dac nie mogę:-( Quote
Trejsi Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Terka...nawet imię mi się podoba...cała jesteś taka urocza, że nie mogę się pohamować żeby co jakiś czas nie zerknąc na zdjęcie. No to do góry maleńka...niech cie w końcu ktoś zauważy... Quote
luka1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ile rozpaczy w tych oczach. Gdy się ich dotyka wydaje się że chcą wchłonąć całe ciepło rąk. Przywierają szarymi ciałkami do krat, wyciągają łapy i proszą o jeszcze. Quote
Ania-Sonia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 O rany, dopiero teraz odkryłam ten wątek :shake::oops: To najsympatyczniejsza para w schronisku. Byłyśmy z Bodziulką z nimi kilka tygodni temu na spacerze. Terka kiepsko szła na smyczy, ale zrobiła postępy - jest strasznie słodka, a ten burasek - nazwany przez nas Bratowierem (bo to brat naszej słynnej sochaczewskiej Wiery) jest fantastyczny! :loveu: Proszę, żeby nie pomijać Bratowiera - to wspaniały, pojętny i czuły psiak!!!! Quote
Betbet Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 kurcze jak ja bym ją chciała...tak samo mocno jak nie moge jej mieć...aaa:( Quote
Trejsi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Betbet widzę, że Terka przypadła nam obu do gustu... Szkoda, że ani ja ani Ty nie możemy jej stamtąd wyciągnąć i dać kochającego pełnego ciepła domu:-( Cały czas usiłuje przerobić mame która po odejsciu naszej pierwszej suni i tego jak było sie cieżko pozbierac po jej utracie nie chce kolejnego psa:placz: Quote
Betbet Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Trjsiiii wydaje mi sie, ze jakby już Terka była to mama by sie przekonała. Przecież znam ją, ma serce dla istot pokrzywdzonych, dla nieswoich dzieci. Dokarmia pół osiedla i bidnych studentów:evil_lol: Gdybyś tlyko miała dobry plan zajęć i mogła ją zabierać ze sobą to wydaje mi sie, że byłoby cudownie... Quote
Trejsi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Dlatego czekam cierpliwie do października aż poznam plan zajęć...choc znając mój wydział będę tam kwitła do nocy:placz: Quote
luka1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A tu Tercia dzisiaj i bez krat. Prawda że śliczna? Quote
Trejsi Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Prześliczna mordziacha...wierze w to, że szybko znajdzie domek:lol: Quote
luka1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Tercia i jej przyjaciel z boksu czekają na domek Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Kto może zrobić Terci allegro :roll: :roll: i inne ogłoszenia. KASIU może napisz w tytule, że prosimy o allegro :-( Quote
Trejsi Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Szkoda że nie wiedać tego zdjęcia z kotem. No to hopaj Terka!!! Quote
luka1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 To jest próba kocia. Kota nie widać bo siedział koło "fotografa", ale wierzcie mi na słowo Tercia nie jada kotów. Quote
luka1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Allegro zrobiont http://www.allegro.pl/item248108040_terier_sznaucer_szuka_domu.html Quote
Bodziulka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 dlaczego na Allegro ona jest jako szczenię? ona ma koło 2 lat! Quote
luka1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 korzystałam z opisu założycielki wątku Quote
Ania-Sonia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Szczotka - Terka już pięknie chodzi na smyczy. To chodząca słodycz :loveu:. A jej kumpel - Bratowier - też! :loveu: Quote
Recommended Posts