kasiaprodex Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Pojechała do własnego domku Niestety w Azorku znowu psie dziecie. Sunia terrierka ktora nazwałam Terka. Mlodziutka pewnie nie ma jeszcze roku a juz za kratami. ona tak bardzo chce wyjść gdyby mogła przecisnac sie mieszy sztachetkami to niebezpieczenstwo pod postacia zalizania na śmierć. ona tak chce być glaskana , przytulana że nic innego nie widzi poza czlowiekiem. To że inny psiak tez pchał sie do głaskania i zawarczal na Terkę to jej nie zniechęciło w przepychaniu. Terka odda wszystko za chwile czułości. Kto sie nia zaopiekuje w zamian Terka odda cale psie serduszko a napewno raczki nowego opiekuna bedą bolały od miziania suni. najlepiej to jednak oddaja zdjecia Quote
agusiazet Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Jaka słodka mordeczka!!! Kto jej pomoże? Quote
asiamm Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Jej kolega z boksu jest równie kochany i przytulasty. Tyle że on z wyglądu jest tylko zwykłym burkiem... To dwie największe przylepki w schronisku. Quote
Ziutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nikt do Terki nie zagląda :shake: Czy może jej ktoś zrobić allegro...:modla::modla::modla::modla: Quote
BasiaD Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Och te wzruszające łapki! Hopaj Niuniu do góry po domek! Quote
Ziutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 luka1 napisał(a):A można dołączyć ten wątek do wątku zbiorowego "Azorka"? Napisz do Marki....Ona zakładała wątek Azorka...i Ona może dołączyć link w pierwszym poście wątku Azorkowego.....poproś także żeby Wiaruska naszego dodała :-( Quote
Anetka83 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 hopac szybciutko na 1 po wspaniały domek!!! Quote
Ziutka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Czy możemy prosić o jakieś ogłoszenia dla Terki :modla::modla::modla::modla::modla: :oops: Quote
Brucio Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 zrobilam banerek dla Terci:lol: tylko nie wiem juz czy ona jest sznaucerek czy terierek ??:hmmmm: :hmmmm: Quote
Ziutka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Brucio napisał(a):zrobilam banerek dla Terci:lol: tylko nie wiem juz czy ona jest sznaucerek czy terierek ??:hmmmm: :hmmmm: Terierek Brucio :loveu:...terierek...............dzięki za super banerki dla Terki :lol: Quote
luka1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jeśli jutro ktoś będzie w Azorku z aparatem to bardzo proszę o fotki Terci poza boksem. Przecież ona nie ma ogłoszeń, nawet allegro, a dobre wyrażne zdjęcie to połowa sukcesu. Quote
Ziutka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 luka1 napisał(a):Jeśli jutro ktoś będzie w Azorku z aparatem to bardzo proszę o fotki Terci poza boksem. Przecież ona nie ma ogłoszeń, nawet allegro, a dobre wyrażne zdjęcie to połowa sukcesu. Jutro raczej nikogo nie będzie w Azorku :placz: :placz: :placz: Nie wiem jak z niedzielą....może dziewczynom uda się dojechać :diabloti: Quote
luka1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 W żadnym boksie psy nie rozpaczają tak, jak Tercia i jej towarzysz. Rozpaczliwie skomlą błagając o to aby ich nie zostawiać. :shake: Quote
kasiaprodex Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Czy Terka jest na allegro? Quote
luka1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Terka nie ma ogłoszeń bo czekałam na lepsze fotki. Dziś niedziela może dziś będzie okazja do ich zrobienia Quote
luka1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Nie byłam w schronisku, nie zrobiłam zdjęć, w ogóle wszystko jest na NIE Quote
luka1 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Mała Tercia tak strasznie tękni do głaskania, to bardzo domowy piesek a musi siedzieć w zimnym boksie. Quote
luka1 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Nikt Terci nie pomaga? do góry piesku. Quote
luka1 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Czyż nie piękna. Na tym zdjęciu widać sylwetkę z podkrojoną linią brzuszka, wysmukłe długie łapki, piękny pysk - nikt nie chce takiego piesia? Quote
luka1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Nikt tu nie zagląda a przecież psina niezwykła i bardzo potrzebuje opieki, przytulania, głaskania. Szkoda że nie mogę napisać płczu pozostawianego psa. Jej rozpacz tnie serce jak nóż. Nie potrafię spokojnie odejść od boksu w którm siedzi z tak samo zrozpaczonym psiakiem. Tylko że ten drugi jest mniej reprezentatywny i nikt go nie fotografuje. Quote
Betbet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ona dalej jest w schronie?:( nie ma mozliwosci zabrania ja gdzies tam u Was na tymczas? żeby zoabczyc jak ona sie ebdzie zachowywała w domu? jaka jest do dzieci, do mezczyzn, czego sie boi, czego nie lubi. nie chce robić nadziei...to jeszcze nicn ie znaczy, że pytam, to wszystko zalezy od czynników na ktore nikt nie ma wpływu Quote
luka1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 W Sochaczewie nie ma możliwości zabrania psa " na próbę" głównie ze wzg. na przepełnienie zwierzętami. Tam gdzie pojawia się wolne miejsce natychmiast jest zapychane. Terka, jest młodziutka to jeszcze szczeniak, no co pisać - temu psu chodzi tylko o odrobinę czułości bez wzg. czy to baba, chłop, czy dziecko. Z innymi zwierzami też nie byłby chyba problemów. To pies do kochania. Quote
Ziutka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Betbet napisał(a):ona dalej jest w schronie?:( nie ma mozliwosci zabrania ja gdzies tam u Was na tymczas? żeby zoabczyc jak ona sie ebdzie zachowywała w domu? jaka jest do dzieci, do mezczyzn, czego sie boi, czego nie lubi. Jak pisała wcześniej Luka z tymczasami krucho a do tego jeżeli chce się wziąć psiaka na DT z naszego schroniska to trzeba go od razu wyadoptować na siebie i pies nie ma już tam powrotu - takie zasady. Co do jej zachowań........przychodzi do schroniska chłopiec z dziewczynką (nieraz prawie codziennie) Tercia cieszy się do nich niesamowicie, tak więc widać, że lubi bardzo dzieci.....mężczyzn także lubi, widać to jak pan Waldek (pracownik schroniska) przychodzi do jej boksu, to mała go próbuje zalizać na śmierć :loveu:. Co do jej bojaźliwości to hmm....nie mam pojęcia czego Ona się boi, wygląda na psiaka, który tylko czeka aby Ją stamtąd zabrać.....:-( Wiem, że z jedzeniem nie ma u niej kłopotu - lubi suchą karmę a także mokre jedzonko z puszek.....no i ostatnio dawałam jej trawkę na przeczyszczenie żołądka (jak to psiaki wcinają czasami) i była bardzo zadowolona. To tyle co mogę powiedzieć na temat Terci. Quote
Recommended Posts