cAROL Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Chciałabym zapalić choć wirtualną świeczke dle ciebie mały żółty piesku. Nic innego zrobic już nie moge,wczoraj mogłam cie tylko pochowac bo jakiś wariat nie zdjął nogi z gazu i stało sie. Na przeciwko moich okien..... Chociaż cie nie znałam, nie wiem jaki podły los przygnał ci pod moj dom po własną śmierć łzy płynęły po moich policzkach jeszcze długo w nocy. Śpij sobie spokojnie pod moim domem razem z moimi psami, one napewno zaopiekuja sie toba za Tęczowym Mostem. Quote
Duffi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Niech Tobie nasz malutki Żułty Przjacielu będzie ciepło i bezpiecznie za Tęczowym Mostem. Baw się razem ze wszystkimi i bądz szczęśliwy :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: Quote
ma_ruda Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Próbuję wierzyć, że nie odszedł nie kochany, nikomu niepotrzebny, ze ktos tu o nim pamięta a on za tęczowym Mostem, znowu jest szczęśliwy Quote
Agga Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Dla maluszka.[`]Już tam za TM się nim pieseczki zaopiekowały.[/FONT] Quote
szajbus Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Maluszku, bądź szczęśliwy w naszymi psinkami w tej magicznej krainie Quote
Kati Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Biedny Żółty ['] Carol, dobrze chociaż, ze nie został na ulicy. Ciekawe czy właściciel choć troche myśli gdzie podział sie jego pies. Quote
Recommended Posts