Terzia Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Czesc, czy ktos z Was byl na tej wystawie? Ola?? Zdaj pelna relacje - bardzo prosze! :wink: Quote
DOMINIKA Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Tak OLA byla......... :D no i wygrala! :laola: KOFFI zostala MLODZIEZOWYM MISTRZEM Teraz ola jest w Wilnie i wraca 4 kwietnia! 8) Quote
Terzia Posted March 21, 2004 Author Posted March 21, 2004 Super, ciesze sie. No moze Gorzala wie cos wiecej.... i nam tutaj napisze. Czekamy! :roll: Quote
DOMINIKA Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 OO!!! Jeszcze wiem jedno.....KOFFI byla jako jedyna PREGOWANA! :D Quote
Terzia Posted March 21, 2004 Author Posted March 21, 2004 Czyli jeszcze jedna wiadomosc mamy :-) Ciekawa jestem, jaki pies zostal najlepsza majorka (lub suka) u czy pani Malgorzata z Krakowa pokazala swoja nowa suke z Hiszpanii??? Quote
mrowka Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Koffi wygrala!!! :laola: :smilecol: :BIG: :bday: Quote
Terzia Posted March 22, 2004 Author Posted March 22, 2004 @ gorzala Ciesze sie, ze BIG wygral. To efektowny pies! A jak wygladala kwestia suk? Nie bylo zadnych w klasie otwartej? KOFFI zostala najlepsza suka wystawy?? Quote
Terzia Posted March 22, 2004 Author Posted March 22, 2004 Kurcze... Koffi byla jedyna suczke? Niezle "jaja". :P Quote
Gosia Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 "Terzia" napisała: czy pani Malgorzata z Krakowa pokazala swoja nowa suke z Hiszpanii??? ************************************************************ To ta czerwona? Z Jarosławia? Błagam... Gosia Quote
tunio Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 a jak to jest ze psy bez udokumentowanego pochodzenia moga sie wystawiac ? KW maja otwarta czy jak ? Bo ja łoś w tych sprawach jak narazie jestem :oops: Quote
Gosia Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 CALA de Can Estruch- PKR w przygotowaniu, nr rejestracyjny jest, rodzice znani: Aitor de Can Estruch- Bilma de Rompehuesos. Gosia Quote
tunio Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 znaczy raczej chodzilo mi ogolnie :roll: A ma ktos fote tej suczki ? Quote
Terzia Posted March 27, 2004 Author Posted March 27, 2004 @ Gosia Ja ich nie mam! One sa na stronach wlascicieli psiaka! :wink: Pozwolilam sobie owe tylko tutaj wstawic - nic wiecej. Quote
tunio Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 Dzieki Terziu :D A fotki rodzicow gdzies tam sa ? jesli ciekawosc to naprawde pierwszy stopien do piekla,to Lucyfer juz zapewne mi miejsce po swej prawicy szykuje :oops: :wink: :lol: Quote
Terzia Posted March 27, 2004 Author Posted March 27, 2004 @ Carragan Wejdz sam (a) :oops: na ta strone i poszukaj! :evilbat: Quote
tunio Posted March 28, 2004 Posted March 28, 2004 @ CarraganWejdz sam na ta strone i poszukaj! :evilbat: Terziu ja jestem plci pieknej a nie brzydkiej :wink: a dodatkowo jestem Twoja imienniczka 8) A zdjec rodzicow juz lece szukac 8) PS.a co w Katowicach dostala ? Bo jesli ktos pisal to nie doczytalam :oops: Quote
Gosia Posted March 28, 2004 Posted March 28, 2004 Nie podpuszczaj podpuszczaczu- w Katowicach jej nie było. Była jedna suczka- Koffi naszej Oli. Ta czerwona była w Jarosławiu. Nie powiem, co dostała, bo nie pamiętam. Gosia Quote
tunio Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 kurcze co za wstyd :oops: pomylic katowice z jaroslawiem :oops: zmylil mnie ten temat :oops: mam nadzieje ja zobaczyc kiedys na zywo :roll: Quote
Olcia P. Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Witam wszystkich po mojej dłuższej nieobecności spowodowanej pobytem w Wilnie :D Wróciłam po 2 tygodniach, otworzyłam dogomanie i nie mogłam uwierzyć w to co czytam ( chodzi mi o sytuacje na ca de bou). Obiecuje nadrobić straty, choć jeszcze nie wszystko udało mi się przeczytać... Jeśli chodzi o wystawe w KAtowicach, to moja Kofi była jedyną suczką w klasie młodzieży. 1 lokata, ocena doskonała, bardzo ładny opis. Tym sposobem zakończyłyśmy młodzieżowy championat i moja sunieczka jest już Mł Ch Pl z czego się bardzo cieszę :D Jeśli chodzi o resztę wyników: Logan Monami Osanna(kl.szczeniąt) nie zjawił sie kl.pośrednia Argos Juhasz: res cacib, 1 lokata dosk, cwc King Kong Osanna 3 lokata dosk Kiwi Sweet Fruit Osanna 2 lokata dosk Big Cardinality Tołdi kl.otwarta: 1 lokata dosk, cwc, cacib, bob Pozdroofka :P Quote
Olcia P. Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Gosia w Wilnie byłam na wymianie studenckiej między Uniwersytetem Wrocławskim a Uniwersytetem Pedagogiczbym w Wilnie. Wyjazd trwał 2 tyg, niestety Kofi ze mna nie było :( miałam wielki album z jej zdjęciami i codziennie przed pojsciem spac gadalam z moja małą i glaskalam ją... jak psychol jakis :P , ale to choroba na jej punkcie :D Quote
Recommended Posts