Jump to content
Dogomania

Ca de Bou na katowickiej wystawie (marzec 2004)

Recommended Posts

Posted

Czyli jeszcze jedna wiadomosc mamy :-)

Ciekawa jestem, jaki pies zostal najlepsza majorka (lub suka) u czy pani Malgorzata z Krakowa pokazala swoja nowa suke z Hiszpanii???

Posted

@ gorzala

Ciesze sie, ze BIG wygral. To efektowny pies!

A jak wygladala kwestia suk?

Nie bylo zadnych w klasie otwartej?

KOFFI zostala najlepsza suka wystawy??

Posted

"Terzia" napisała: czy pani Malgorzata z Krakowa pokazala swoja nowa suke z Hiszpanii???

To ta czerwona? Z Jarosławia? Błagam...

Gosia

Posted

a jak to jest ze psy bez udokumentowanego pochodzenia moga sie wystawiac ? KW maja otwarta czy jak ? Bo ja łoś w tych sprawach jak narazie jestem :oops:

Posted

Dzieki Terziu :D

A fotki rodzicow gdzies tam sa ? jesli ciekawosc to naprawde pierwszy stopien do piekla,to Lucyfer juz zapewne mi miejsce po swej prawicy szykuje :oops: :wink: :lol:

Posted
@ Carragan

Wejdz sam na ta strone i poszukaj!

:evilbat:

Terziu ja jestem plci pieknej a nie brzydkiej :wink: a dodatkowo jestem Twoja imienniczka 8)

A zdjec rodzicow juz lece szukac 8)

PS.a co w Katowicach dostala ? Bo jesli ktos pisal to nie doczytalam :oops:

Posted

Nie podpuszczaj podpuszczaczu- w Katowicach jej nie było. Była jedna suczka- Koffi naszej Oli.

Ta czerwona była w Jarosławiu.

Nie powiem, co dostała, bo nie pamiętam.

Gosia

Posted

Witam wszystkich po mojej dłuższej nieobecności spowodowanej pobytem w Wilnie :D

Wróciłam po 2 tygodniach, otworzyłam dogomanie i nie mogłam uwierzyć w to co czytam ( chodzi mi o sytuacje na ca de bou). Obiecuje nadrobić straty, choć jeszcze nie wszystko udało mi się przeczytać...

Jeśli chodzi o wystawe w KAtowicach, to moja Kofi była jedyną suczką w klasie młodzieży. 1 lokata, ocena doskonała, bardzo ładny opis. Tym sposobem zakończyłyśmy młodzieżowy championat i moja sunieczka jest już Mł Ch Pl z czego się bardzo cieszę :D

Jeśli chodzi o resztę wyników:

Logan Monami Osanna(kl.szczeniąt) nie zjawił sie

kl.pośrednia

Argos Juhasz: res cacib, 1 lokata dosk, cwc

King Kong Osanna 3 lokata dosk

Kiwi Sweet Fruit Osanna 2 lokata dosk

Big Cardinality Tołdi kl.otwarta: 1 lokata dosk, cwc, cacib, bob

Pozdroofka :P

Posted

Gosia w Wilnie byłam na wymianie studenckiej między Uniwersytetem Wrocławskim a Uniwersytetem Pedagogiczbym w Wilnie. Wyjazd trwał 2 tyg, niestety Kofi ze mna nie było :( miałam wielki album z jej zdjęciami i codziennie przed pojsciem spac gadalam z moja małą i glaskalam ją... jak psychol jakis :P , ale to choroba na jej punkcie :D