Shanara Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 panowie są baardzo odważni ale podobno na widok strzykawki słabo im się robi :cool3:..nie wspomnę już o tym,że jak dowiedzieli sie,że Bolo to kastrat to wydobyli z siebie jęk "łącząc się w bólu ze stratą Bolka" :evil_lol: Quote
graszka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 no popatrz jacy "delikutaśni" :diabloti: Quote
Shanara Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Obawiam się,że oni chyba nie do końca uwierzyli,że Boluś "tylko" na psy się rzuca :cool3:..mimo,że Boluś zachowywał się wzorowo. Jak wyprowadziłam Bolusia z auta to zareagowali jakbym przywiozła aligatora na smyczy ale za jakiś czas się przekonają,że to naprawde miły i serdeczny zwierz.;) Pewnie jutro jak pójde robic mu zastrzyk to zaczną odmawiać: "wieczne odpoczywanie.." w mojej intencji :lol:. Quote
ulvhedinn Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Nooo... to się super cieszę:evil_lol: a Grzesiek to już w ogóle pewnie skakał do góry z radości;) A Boluś to naprawdę fajny psiur, jesli pominąć "niechęć" do psów- do ludzi jest świetny, tak, że spokojnie- nie pozjada nikogo w firmie:evil_lol: Quote
Shanara Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 ulvhedinn napisał(a):Nooo... to się super cieszę:evil_lol: a Grzesiek to już w ogóle pewnie skakał do góry z radości;) A Boluś to naprawdę fajny psiur, jesli pominąć "niechęć" do psów- do ludzi jest świetny, tak, że spokojnie- nie pozjada nikogo w firmie:evil_lol: ja wiem,że on człowiekowi krzywdy nie zrobi..ale jak to przetłumaczyć "chłopom"??? :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Tiaaa... silna płeć podobno :diabloti: Quote
Shanara Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 najśmieszniejsze jest to,że pomysł przywiezienia psa nie wyszedł ode mnie tylko od nich...chcieli dużego,groźnego..itp. udało mi sie im wypersfwadować,że przecież jesli będzie groźny to także dla nich... i przywiozłam miśka,który właściwie tylko wyglądem może wystraszyć... no i wystraszył wszystkich bez wyjątku :lol: nie pomogły nawet demonstracje,że Boluś daje się miziać bo brzuchu (pomimo,że po kastracji jest jeszcze trochę przewrażliwiony na tym obszarze), że daje podejść do miski..itd... panowie wyszli z założenia,ze on pozwala na to tylko mi..a ich zje jak tylko sie do niego zbliżą :cool3: teraz czeka mnie socjalizacja tych panów.. czego nie brałam pod uwagę :crazyeye: Quote
Koperek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Shanara pamiętaj, że od zdjęć się nie wymigasz!!!:evil_lol: Quote
Shanara Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Wiem,wiem..i miałam je zrobić już dzisiaj..ale tyle maneli zabierałam ze sobą,że w końcu zapomniałam o aparacie. zrobiłam dzisiaj Bolusiowi zastrzyk i wyczesałam go (był bardzo grzeczny)..byliśmy na spacerku i z przyjemnością stwierdzam,że Bolusiowi podoba się "nowy domek"..wyspał sie już w budzie..pozwiedzał teren i za każdym razem kiedy wychodzi z kojca sam nastawia głowę do załeżenia kagańca..jakby wiedział,że to bilet do wyjścia.:lol: Zakładając ten wątek wychodziłam z założenia,że znajdę odpowiedniego psa..zawiozę do firmy i tyle.. ale już wiem,że nie tak to będzie wyglądać :evil_lol:..przywiązałam się do tego "niedźwiadka" i postaram się go trochę szkolić..na ile czas mi pozwoli. To bardzo pojętny psiur i chcę mu zapewnić trochę pracy intelektualnej :cool3:. Na szczęście okazało się,ze Bolo przekonał do siebie jednego ze stróży i pan sie go nie boi..dzieki temu będzie miał z kim chodzić na spacerki i kogos kto będzie się nim zajmował bardziej niż tylko karmił i poił :multi: Quote
graszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Bardzo sympatycznie sie takie rzeczy czyta, jak ja uwielbiam happy endy! Tylko nastepnym razem niech beda zdjecia Bola-bramkarza ;) Quote
Shanara Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 obiecane fotki.. jutro będa kolejne ;) "uśmiech proszę" najlepszy stróż to wyspany stróż :p Quote
*Gwiazdeczka* Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 "kawał" konkretnego psa:diabloti: Quote
Shanara Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 tiaa nawet sie na forum ledwo zmieścił :cool3: Quote
Bakteria Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Piękny :loveu: Samym wyglądem wzbudza respekt :cool3: A jaką ma śliczną różową obróżkę :oops: :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
starlet1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Być może Bolo jest i groźny, ale chyba naprawdę trzeba by mu nadepnąć bardzo mocno na odcisk. Przecież to sam uśmiech i wdzięk. Jak to dobrze, że ma domek:loveu::loveu::loveu: Quote
Shanara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 niestety okazało sie,że Bolo to rzeczywiscie bezlitosny zabójca..:placz:..wczoraj bez mrugnięcia okiem i z zimną krwią pozbawił życia ponad tuzin niewinnych istot- na moich oczach zabił całą chmarę komarów..siedział spokojnie..czekał aż któryś podleci blisko pyska i atakował bez ostrzeżenia..chyba zmienimy mu imię na Raid :cool3: Quote
graszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Shanara, dziewczyno, czy ty wiesz jak się czyta ten początek?!!! Chcesz czytających o zawał przyprawić? A mogłabyś mi go wypożyczyć? dzisiaj całą noc jedna taka bestia co chwilę zadawała mi pytanie śśśśśśśśpisssssssszzzzzzzz i bez pytania wypijała moją krew:diabloti: Quote
Shanara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 :evil_lol:hihi może zabłysnę jako scenarzysta niskobudżetowych horrorów ..a Bolek strasznie mlaska kiedy pożera komary,więc i tak byś nie pospała :lol: Quote
*Gwiazdeczka* Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Imię Bolek ładniejsze, takie swojskie:eviltong: Quote
*Gwiazdeczka* Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 P.S. Czy moze mi ktoś udzielić więcej info nt. brązowego dobermana z tego wątku? Quote
Shanara Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 *Gwiazdeczka* napisał(a):P.S. Czy moze mi ktoś udzielić więcej info nt. brązowego dobermana z tego wątku? spróbuj sie czegos dowiedzieć od osoby,która go "proponowała"..powie Ci przynajmniej gdzie go wyszukała ;) Quote
Natussiaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 *Gwiazdeczka* napisał(a):P.S. Czy moze mi ktoś udzielić więcej info nt. brązowego dobermana z tego wątku? Czy chodzi o tego psa? DOBERMAN Doberman trafił do nas w maju z Siemianowic, ma ok. 3 lat, jest nieufny i wykazuje niestety troszkę agresji, bezdomny, nadaje się do pilnowania, do domu nie polecałabym go Quote
Koperek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ależ co tu się wyrabia?!?:angryy: To jest wątek Bolusia! Proszę stąd zmykać! ...no chyba, że go trochę popodziwiacie...:loveu: A gdzie obiecane fotki?????????? Oj, Shanara...:mad: Quote
Recommended Posts