Shanara Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 wczoraj nie dotarłam do Bolusia..więc fotek nie ma :roll:, Boluś podobno upodobał sobie miejsce pod biurkiem mojego męża i teraz ludzie sie boją wejść do biura..ma to swoje plusy,bo mój małżonek ma przynajmniej święty spokój :evil_lol: Quote
*Gwiazdeczka* Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Chyba muszę zrobić to samo, co Twój mąż:evil_lol: Quote
starlet1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Gwiazdeczko, moj TZ jest okropny. Nie da zdjęć, których nie opracuje (skrzywienie zawodowe), więc musiałam poczekać. Zobacz kilka naszych szczekaczy. http://www.garnek.pl/psykota No i to od Oktawii Quote
Shanara Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 dziewczynki, to jest Bolusiowy wątek..załóżcie wątek w dziale "przygarnę psa" ..bo tutaj uprawiacie OFF'a :cool3: Quote
*Gwiazdeczka* Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Shanara zazdrosna o wątek Boluśka:eviltong: Dobrze, już dobrze:eviltong: Quote
starlet1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Sorki, ja tu od niedawna. Już spadamy. A Boluś jest boski!!! Jest kogo podziwiać :lol: . Quote
Koperek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 No i gdzie nowe fotki Bolusia????????:mad: Bo podpadniesz Shanarko!:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 BOLEK NIE ŻYJE. Więcej niech napisze Shanara, albo Aga, bo jak ja napiszę, co myslę, to mam ban murowany... Quote
Shanara Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 owszem Bolek nie żyje... (')(')(') nie zamierzam w tym miejscu ani opowiadać o jego śmierci ani o jej przyczynach..wątek niestety można zamknąć. Quote
Koperek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To wejdź Shanara jeszcze na forum.rottweiler i tam też napisz, że nie zamierzasz o tym nikomu opowiadać. Quote
justynavege Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 krótko cieszyleś się się Bolusiu swoim miejscem na ziemi :-( Quote
Recommended Posts