graszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :multi:Kopiuję na prośbę autorki z owczarków Link do tematu Sary na www.owczarek.pl http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=11815 Ci, których znam, mówią, że marzenia się spełniają, więc… marzę… każdego dnia i każdej nocy, kiedy zwijam się w kłębek w kącie swej budy i kiedy podbiegam do krat, machając ogonem… Marzę cały czas, uparcie wierząc, że może dziś, może jutro pojawisz się w moim życiu i pokażesz mi ten inny świat, świat, który wciąż jest dla mnie tajemnicą. 4.09.2007 Sara to półroczna sunia owczarka niemieckiego. Została znalezionna dzisiaj na terenie Oławy. Sunia jest wystraszona ale szybko zaprzyjażnia sie z człowiekiem. Poszukujemy właściciela lub nowego opiekuna. Jeżeli zdecydujesz sie zaadoptować Sare to po pierwszej cieczce wysterelizujemy ja na własny koszt. P.S Sunia znajduje się w Oławskim przytulisku koło Wrocławia mozliwy transport Quote
graszka Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 No Sarunia na pierwszą dziewczyno Quote
agusiazet Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Taki kochany maluch i nikt go nie chce!!! Quote
graszka Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Proszę o pomoc w ogłaszniu Sary, jest na owczarkach zaraz postaram się ustalić kontakt do osoby odpowiedzialnej za adopcję. Quote
graszka Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 bezposredni kontakt to 503-599-424 do pani ktora trzyma w garści to całe przytulisko Quote
Anetka83 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 do góry!!! przesle wątek Anasharowi co by na owczarki w potrzebie umieścił Quote
graszka Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Dzięki, ja postaram się dzisiaj ją gdzieś poogłaszać, ale na razie kiepsko z czasem. Może po południu Quote
graszka Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 No do góry, jeszcze nie ma czasu na ogłoszonka:-( na razie podrzucę tu Quote
Dzaga Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hoopay po domecek :P może dzisiaj pójdziemy razem na spacerek ;> Quote
graszka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 No na spacerek Sarunia poranny:painting: Quote
Dzaga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nie widziałam się z nią wczoraj :-( czekałam2 godziny, ale nikt nie przyszedł! Quote
Anashar Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Sara - http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/sara4.html Quote
Dzaga Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Byłam wczoraj z Sarcią na spacerQ.... Jak ona się boi wszystkiego... Chociaż koił ją mój czerwony kolor bluzy xD Nie umie chodzić na smyczy, ale ma jeszcze na naukę całe życie :) Ogólnie trochę roboty przy socjalizacji i pójdzie jak z płatka...! Piękna jest i taka żarłoczna xD Zjadła cały woreczek smakołyków xD Szkoda, że w schronisku siedzę tak krótko :( Quote
Dzaga Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Sara coraz mniej lęka się ludzi, wciąż czyni postępy jednak z załatwianiem swoich potrzeb poza boksem są jeszcze problemy. Boi się też tupania & podnoszenia ręki...To zrozumiałe. Wyrośnie na pięknego Onka :loveu: Quote
graszka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 No dziewczynko, Ciebie też podniosę Quote
Dzaga Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ty idź w górę... Nie patrz na innych dołem... Quote
ewatr Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Sarunia taka podobna do naszych F&F ;) tez chce do domku ...... Quote
graszka Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Przepraszam piesynko, że mnie tak długo nie było, ale już wracam i podnoszę:multi: Quote
graszka Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 o dziewczynko, nikt Ci nie może pomóc? Quote
Recommended Posts