Mysia_ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Do schroniska w Zabrzu trafiła starsza dalmatynka, jest u nas zaledwie od dwóch dni. Przyprowadzili ją ludzie, którzy podono znaleźli ją w Zabrzu w okolicach ulicy Św. Urbana..... Sunia jest napewno przygłucha, o ile nie zupełnie głucha :-( Jest bardzo przyjazna wobec ludzi, nie ma też nic przeciwko innym psiakom. Niestety kiepsko znosi swój pobyt w schronisku (oczywiscie jak każdy psiak, ale niestety jest to jedna z ras , która najgorzej znosi takie warunki). Fotka miała być dzisiaj, ale niestety złośliwośc rzeczy martwych :angryy: Postaram się jutro tu ją wrzucić... Kontakt: gosha160@wp.pl 692 581 343 Quote
sara_rokitnica Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 biedna :(:(:( mam nadzieję że ktoś jej szuka, że nikt jej nie wyrzucił bo się zestarzała.. :(:(:( Quote
sara_rokitnica Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 utrzymaj się na pierwszej chociaż przez chwilę... :( Quote
OCZY Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Mysiu, jakies fotki dałoby radę załatwić? Quote
:: FiGa :: Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Sunia jest na kropkowym http://www.dalmatynczyki.fora.pl/post12713.html#12713 dziekuje za info.. Mam nadzieje że jedynie zabładzila i znajdzie sie właściciel :( Quote
Mysia_ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Figa, dzięki za pomoc :cool3: OCZY, fotki bedą napewno... Ale jak juz napisałam złośliwość rzeczy martwych :shake: Quote
MichalMi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 jest jedna starsza zguba pasująca do opisu, ale podobno już nieaktualne: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78597 Quote
Mysia_ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 własnie widziałam, ale ta sunia podobno już w domku :roll: Quote
sara_rokitnica Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 od 2 dni nie było znaku że jednak to nie ona więc już raczej nieaktualne.. Quote
MichalMi Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 czy macie możliwość zorganizowania tymczasu/płatnego tymczasu? Quote
Diana S Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Jaka chudzinka słoneczko kochane....ludzie złoci po tylu latach oddac psa nigdy tego nie zrozumiem... Quote
Mysia_ Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Ma około 8 lat, może nawet więcej :roll: Miała bardzo długie pazury, które już zostały obcięte. Ogólny stan zdrowia jest dobry, uszy zdrowe, nie widać zadnych zmian na skórze. Mozliwe, ze komuś zwiała, bo wygląda na to, ze ma cieczkę..... Moze jeszcze ktoś bedzie szukał :roll: Chociaz normalny właściciel już by jej szukał..... Quote
Diana S Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Marysia powiedziała ze sunka znalazła domek .....swietnie!!!! Quote
Mysia_ Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Dzisiaj dalmatynka została adoptowana na umowę tymczasową (która daje właścicielowi ewentualny czas, jakby jeszcze jej ktoś szukał:roll: ). Państwo byli wczoraj, sunia ich zauroczła, ale musieli to jescze przemyysleć, bo troche bali się adopcji starszego psa. Decyzja jednak została podjeta, myślę, że sunia bedzie miała się suuuper :p Już wstępnie umówliliśmy się na sterylkę. Quote
Diana S Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 tak, tak swietna wiadomosc!!!!:loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 mama nadzieje, że wszystko bedzie dobrze.... Musi być :p Quote
Diana S Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):mama nadzieje, że wszystko bedzie dobrze.... Musi być :p Bedzie i musi byc a sunka jest wysterylizowana?? zeby nie było iz do rozrodu psika pojdzie.... Quote
Mysia_ Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Diana S czytaj uważnie :eviltong: Sunia do schroniska trafiła nie cały tydzień temu, zdążyliśmy tylko ją zaszczepić na choroby zakźne i odrobaczyć ;) Napisałam też, ze na sterylkę już wstepnie się umówiliśmy ;) Quote
Recommended Posts