bellatriks Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Gosia>>>;6667380 napisał(a):Ja się uczyłam dawno... ale z tego co rozumiem to: 1 wybierasz płeć Mężczyzna, Kobieta lub cała rodzina 2 wybierasz swój "tytuł" (dla mnie głupie ale cóż), czyli magister, profesor itd. 3 Imię 4 Nazwisko 5 Ulica 6 kod pocztowy 7 miejscowość 8 e-mail Dzięki wielkie, Gosiu!:loveu: Podpisałam! :multi: Quote
goldenka245 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 A co i gdzie sie wpisuje?:oops: Sorry za głupie pytanie:oops: Ale chce podpisać i za bardzo nie wiem co gdzie jak:oops: Quote
bellatriks Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 goldenka245 napisał(a):A co i gdzie sie wpisuje?:oops: Sorry za głupie pytanie:oops: Ale chce podpisać i za bardzo nie wiem co gdzie jak:oops: Tam są takie puste pola, gdzie się wszystko wpisuje. Parę stron wcześniej Gosia>>> przetłumaczyła co jest co;) Quote
baffi2 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 właśnie podpisuję ale niewiem co mam wybrać w ''Anrede''?? Czy tam chodzi o płeć? Jestem dziewczyną więc mam wybrać ''Herr''?? Quote
Recommended Posts