xxxx52 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Prosze o podpisy http://www.vier-pfoten.at/welpenhandel Quote
ewelinka_m Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 podpisane .. dołączam się do prośby o podpisy Quote
xxxx52 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 podnosze bardzo wazne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BlackSheWolf Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 podpisane :) czy ktos moze przetlumaczyc o co dokladnie chodzi ? :D Quote
Martens Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Podpisane. Może ktoś zrobi bannerek jakiś mały do tego tematu, żeby wrzucić do podpisu? Ja nie jestem za bardzo kumata w programach graficznych. Quote
xxxx52 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Blackshewolf-Jest to akcja przeciw zorganizowanym mafiom handlujacymi szczeniaczkami,przewozacym w bagaznikach .Pieski sa ponizej 3 miesiecy,sa one nie szczepione,sprzedawane na parkingach ,dostarczane do domow,sprzedawane nieuczciwym hodowcom zachodnim,sprzedawane na jarmarkach w Belgi ,Holandi.Duza ilosc tych pieskow z odwodnienia i z chorob umiera,lub ciezko choruje.Jest horor niewinnych zwierzat,ktorych matki rodza do oporu ,w warunkach uwlaczajacych istotom zywym.Rozmnazane sie gdzie popadnie:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Tacy rozmnozyciele to kanalie, nie powinni nosic miana ludzi rozumnych:mad: :mad: Quote
ka+ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 juz wiele razy spotkałam sie z takimi pseudo hodowcami. mój kamel prawdopodobnie jest od takiego , wiem, nie ma sie czym chwalic ale co tu począc : -chcesz miec psa? lepiej z tąd niz wogule :oops: ile ja razy juz prubowałam cos rodzicom modrego do głowy wbic ale zawsze wszystko konczyło sie kłutnia , na tak , oni sa "mądrzejsi" Quote
BlackSheWolf Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 dzieki xxxx52 za przetlumaczenie ;) Quote
bellatriks Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Hej, chętnie podpiszę, tylko czy mógłby mi ktoś przetłumaczyć opisy tych okienek do uzupełnienia? Bo niemieckiego nigdy w życiu się nie uczyłam Quote
ka+ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 http://www.stoppseudohodowcom.org/ tu jest troche o pseudo hodowcach Quote
ka+ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 fundacja "niechciane i zapomniane" organizuje akcje " stop psełdochodowcom : w w w .stoppseudohodowcom. org Quote
Gosia>>> Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 bellatriks napisał(a):Hej, chętnie podpiszę, tylko czy mógłby mi ktoś przetłumaczyć opisy tych okienek do uzupełnienia? Bo niemieckiego nigdy w życiu się nie uczyłam Ja się uczyłam dawno... ale z tego co rozumiem to: 1 wybierasz płeć Mężczyzna, Kobieta lub cała rodzina 2 wybierasz swój "tytuł" (dla mnie głupie ale cóż), czyli magister, profesor itd. 3 Imię 4 Nazwisko 5 Ulica 6 kod pocztowy 7 miejscowość 8 e-mail Quote
anetta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Podpisałam. Ale nie wypełniałam wszystkiego a i tak przyjęło. Quote
Martens Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Trzeba wypełnić tylko pola zaznaczone gwiazdką, tzn. andere, vorname, nachname i e-mail. Reszta niekoniecznie. Quote
weszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Podpis złożony. Koszmar. Wszędzie to samo. ZAJRZYJCIE TEŻ TUTAJ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6677524#post6677524 Quote
Recommended Posts