Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kopjuję z miau.
link do tematu : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65194&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight

Jest taki kociak, który mieszkał w stajni.

Jest taki kociak, który ufnie podszedł za blisko konia. Koń nastąpił mu na łapkę.

Jest taki kociak, który miał być uśpiony z powodu niesprawnej, uszkodzonej łapki.

Koteczek żyje, łapka się podgoiła.

Jego historię znam z drugiej ręki, ale bardzo mnie ona wzruszyła, postanowiłam pomóc w szukaniu domku dla URWISKA BEZ PALUSZKÓW.

Zamieszczam jego zdjęcie, może ktoś się zakocha:

[SIZE=4]SPRAWA JEST PILNA, OSOBA, KTÓRA SIĘ NIM ZAJMUJE, WYJEŻDZA 10.09. ZAGRANICĘ

Potrzebny nawet DT !

Posted

Na górze strony jest opcja "panel użytkownika" - tam "edytuj podpis".
Trzeba wkleić to wszystko co jest na niebiesko i zatwierdzić.
Jeszcze w "edycji opcji" (trzeba dużo przewinąć aby dostać się na sam dól) należy przypilnować włączenie opcji "pokaż podpisy".
Ufff - ja sama jestem tu mocno "świeża"

P.S Na przyszłość: regulaminowy maksymalny obszar podpisu wynosi tutaj 100x500 px (wys x szer), tak więc komponując różne bannery i teksty należy liczyć piksele.

Posted

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za dobre słowo i chęć pomocy. Na razie mamy domek tymczasowy, mam nadzieję, że i stały się znajdzie, bo oszczędziłoby to stresu maluchowi.

Ktoś zna odpowiedzialny domek docelowy?

Posted

Cudowna wiadomość z wątku miau

Colas wyjechała na zasłużone wakacje a ja przejęłam sprawę Urwiska.
A dokładnie mówiąc, to przejęłam samego Urwiska . Jest u nas tymczasowo, bo p.Monika (mw10) podjęła decyzję,że adoptuje tego
cudnego kociaka . Rozmawiałyśmy wczoraj i najprawdopodobniej Urwisek trafi do p.Moniki w przyszły poniedziałek. Mam nadzieję,że oba kotki przypadną sobie do gustu i obawy p.Moniki okażą się bezpodstawne.

Posted

wszyscy na dogo Urwiska zostawili - a na miau takie dobre wieści! :D chyba można spokojnie zdjąć urwiskowe bannery, co i ja czynię... z przyjemnością - bo na Urwiska są chętni :)

• 1 month later...