Herspri Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kopjuję z miau. link do tematu : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65194&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight Jest taki kociak, który mieszkał w stajni. Jest taki kociak, który ufnie podszedł za blisko konia. Koń nastąpił mu na łapkę. Jest taki kociak, który miał być uśpiony z powodu niesprawnej, uszkodzonej łapki. Koteczek żyje, łapka się podgoiła. Jego historię znam z drugiej ręki, ale bardzo mnie ona wzruszyła, postanowiłam pomóc w szukaniu domku dla URWISKA BEZ PALUSZKÓW. Zamieszczam jego zdjęcie, może ktoś się zakocha: [SIZE=4]SPRAWA JEST PILNA, OSOBA, KTÓRA SIĘ NIM ZAJMUJE, WYJEŻDZA 10.09. ZAGRANICĘ Potrzebny nawet DT ! Quote
Herspri Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Nikt nawet nie podniesie :shake: ? Quote
znikam Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 no, koteczku, szybko leć po domek! nie wiecie, jak sobie kotek radzi? czy kuleje? czy inne koty go akceptują..? prosze o link do wątku tego kotka na miau! Quote
mawin Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 wątem na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65194&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Quote
BasiaD Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kiciek do góry na początek po domek hop! Quote
graszka_gn Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Bannerek dla Urwiska - kto poniesie w podpisie ?. Tak wygląda: (100x187px) A to jego kompletny kod: [noparse][/noparse] Quote
znikam Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ja! ja! tylko powiedz mi, jak mam sobie zrobić podpis :oops: Quote
graszka_gn Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Na górze strony jest opcja "panel użytkownika" - tam "edytuj podpis". Trzeba wkleić to wszystko co jest na niebiesko i zatwierdzić. Jeszcze w "edycji opcji" (trzeba dużo przewinąć aby dostać się na sam dól) należy przypilnować włączenie opcji "pokaż podpisy". Ufff - ja sama jestem tu mocno "świeża" P.S Na przyszłość: regulaminowy maksymalny obszar podpisu wynosi tutaj 100x500 px (wys x szer), tak więc komponując różne bannery i teksty należy liczyć piksele. Quote
znikam Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 no, spróbowałam, zobaczymy czy podpis jest. a w ogóle - maluszek do góry, do góry, po domek! Quote
Katie Blackss Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Biedny kociak. Mam nadzieje, że znajdzie dobry dom. Quote
Herspri Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Mało czasu :shake: sprawdze co tam na miau słychać u kociaka... Quote
graszka_gn Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 W wątku miau na str.2 jest "nieśmiała" deklaracja wzięcia kotka :) Quote
Herspri Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 :cool3: własnie widziałam, teraz trzeba tylko czekać na odzew ze strony opiekuna Urwiska , 3mam kciuki :loveu: Quote
colas Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za dobre słowo i chęć pomocy. Na razie mamy domek tymczasowy, mam nadzieję, że i stały się znajdzie, bo oszczędziłoby to stresu maluchowi. Ktoś zna odpowiedzialny domek docelowy? Quote
graszka_gn Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cudowna wiadomość z wątku miau Colas wyjechała na zasłużone wakacje a ja przejęłam sprawę Urwiska. A dokładnie mówiąc, to przejęłam samego Urwiska . Jest u nas tymczasowo, bo p.Monika (mw10) podjęła decyzję,że adoptuje tego cudnego kociaka . Rozmawiałyśmy wczoraj i najprawdopodobniej Urwisek trafi do p.Moniki w przyszły poniedziałek. Mam nadzieję,że oba kotki przypadną sobie do gustu i obawy p.Moniki okażą się bezpodstawne. Quote
Herspri Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Czyli banerek można już zdejmować :razz: 3mam za Urwiska :loveu: Quote
znikam Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 wszyscy na dogo Urwiska zostawili - a na miau takie dobre wieści! :D chyba można spokojnie zdjąć urwiskowe bannery, co i ja czynię... z przyjemnością - bo na Urwiska są chętni :) Quote
Estera Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Urwisek już dawno w swoim domku siedzi, dlatego temat przenoszę do " szczęsliwego działu" ;) Quote
Recommended Posts