Jump to content
Dogomania

Klusia już w nowym domku :)))))))) Dziękiujemy wszystkim za pomoc!

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zwykle dobrzy ludzie (ostatnio Syla00 :loveu:) wystawiają mi allegro dla kotów. I zawsze był jakiś odzew, często ludzie się nie nadawali albo coś mi nie pasowało ale odzew był...A teraz nic, ani jeden telefon w sprawie Kluchy, ani jeden mail:-(:-(:-( Czas działa na niekorzyść Klusi i to mnie najbardziej martwi...

Posted

Kurcze, z dnia na dzień coraz bardziej się załamuję...W sprawie Klusi nadal zainteresowanie zerowe. Wrzuciłam ją już nawet jakiś czas temu na miau (bo w końcu z takiego malucha może być prawdziwy przyjaciel kotów)ale tam też echo...

Posted

Spokojnie, wcale nieprawda, że nic się nie dzieje, w czwartek idę na rozmowę z osobami prawie chętnymi, którzy zastanawiają się nad przyjęciem suni ;) Osoby te to moi znajomi więc sprawdzone ;) Ale nie umiem się do Ani dodzwonić :/

Posted

BoUnTy napisał(a):
Spokojnie, wcale nieprawda, że nic się nie dzieje, w czwartek idę na rozmowę z osobami prawie chętnymi, którzy zastanawiają się nad przyjęciem suni ;) Osoby te to moi znajomi więc sprawdzone ;) Ale nie umiem się do Ani dodzwonić :/

:multi::multi:trzymam mocno kciuki!!!!!!!!

Posted

Helga_psiaki napisał(a):

Ania niedługo zmienia telefon i numer, jak zmieni podam Wam nowy (Ania lub ja)

Pewnie dlatego nie umiesz się skontaktować z Anią.
Mam nadzieję, że Twoi znajomi zdecydują się na Klusię. Kciuki!!!!

Posted

No to znajomi się zdecydowali - Kika już jest w nowym domku ;) A właściciele są wprost zachwyceni - nawet ucieszyli się jak im panele ochrzciła ;P