Jump to content
Dogomania

Klusia już w nowym domku :)))))))) Dziękiujemy wszystkim za pomoc!

Recommended Posts

Posted

narazie Kluska rozrabia u Ani,a umnie jutro bedzie sunia potrzebujaca natychmiastowej pomocy malutka shitshu ,bez oczka po operacji trzymana w koszmarnych warunkach:angryy:

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

papudraczek napisał(a):
Jak się ma Kluseczka!!??
Nikt w dalszym ciągu nie interesuje się ślicznotką!!??
Na jaki adres mogłabym przesłać Karmę temu maleństwu!!??

Dzięki za adres!!
właśnie towar został zakupiony!! najpóźniej powinien być u Ani za 2,3 dni!!!!! nie będzie tego zbyt dużo ale zawsze coś!!!! tylko tyle mogę zrobi dla tego maleństwa

Posted

papudraczek napisał(a):
Dzięki za adres!!
właśnie towar został zakupiony!! najpóźniej powinien być u Ani za 2,3 dni!!!!! nie będzie tego zbyt dużo ale zawsze coś!!!! tylko tyle mogę zrobi dla tego maleństwa

Dzięki:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzisiaj odwiedziła mnie Mona4 (dzięki:Rose:), z karmą i witaminami dla Kluchy (karmę jutro przekażę Ani). Kluchę też dzisiaj widziałam-troszkę urosła ale i tak jest jeszcze maleństwem. Szkoda, że nie mam teraz aparatu, bo zrobiłabym jej nowe fotki. Sunieczka ciągle szuka domku!!!

Posted

Mona4 napisał(a):
Podnosze Kluske niech szuka domu na 1 pozycji.

Opowiadalam corce o malutkim ciekawskim koteczku.Odpowiedz byla taka ..to dlaczego go nieprzynioslas:evil_lol:

Tak jak mówiłam, Mona, jaka Mama taka Córa :evil_lol:
Jednak nie trafła do Ciebie na DT?

Posted

No niewziela kluski:mad::mad::mad:,ale karme obiecala donosić.Problem z tym ze to sczeniak,a mama od 7 rana do 14 siedzi w Pracy,ja w szkole do 17 Ale caly czas szukamy domu dlaniej.

pozdrawiam Pawel

Posted

Klucha ma się chyba dobrze, wczoraj widziałam jak bawiła się z dziećmi:loveu: Kochana jest i ciągle wgląda jak malutki szczeniaczek (bo w końcu nim jest:lol:).
Nie wiem, czemu nie było w jej sprawie żadnego odzewu z allegro...:-(