Jo37 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Co słychać u Kropki ? Czy imię zostało ? . Nikt się nie cieszy a to taka ekspresowa adopcja . Emilko masz bardzo dobrą rekę Quote
tusinka22 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Ja się bardzo cieszę :multi: że Kropeczka w tak szybkim czasie znalazła domek. Właśnie co tam słychać u naszej Kropeczki?? Quote
tusinka22 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 czy wiadomo co tam u Kropeczki?? Quote
emilka_73 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 witajcie Pan Kropki obiecał że napisze na wątku kilka słów:)czekamy z niecierpliwością Quote
galazyng Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Kropka jest wśród nas. Dziękujemy za pieska Emilce oraz za zaufanie do nas. Kropka przyzwyczaja się. Jest bardzo spokojna, ani razu nie zaszczekała ;-), duzo lezakuje oraz spi, ale na chora raczej nie wyglada, chyba taki charakter, lub pamieta jeszcze zlych ludzi na swojej drodze. Jestem ciekaw kto wczesniej byl wlascicielem ale tego pewnie nigdy sie nie dowiemy. Jestesmy zadowoleni z suni. Jest bardzo fajna cicha spokojna taki piesek nam sie marzyl. Pozdrawiam Grzegorz Quote
Jo37 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Witamy nowego Pana Kropeczki . Czyżby imię zostało ? Mam nadzieję ,że od czasu do czasu możemy liczyć na wiadomości i zdjęcia . Dziękujemy za dom dla sunieczki . Pozdrowienia . Quote
galazyng Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Kropka chyba przybrała trochę na wadze, rozkręca się, szczeka, boi się jeszcze szczekania z oddali dużych psów ale to chyba normalne wśród takich psów jak ona. Jest jej dobrze wśród nas ;-) Cieszy się i merda ogonkiem ;-) czeka na nas, gdy nas niema, wita nas najelepiej jak potrafi. Pozdrowienia Grzegorz PS. Wkleje zdjęcie na dniach. Quote
Recommended Posts