Jagoda1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Wzruszające, piękne, napawające wiarą w Ludzi. http://images25.fotosik.pl/81/c5d6add424f4e74c.jpg Quote
AgaG Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 na tym zdjęciu tez widać jaeg kłopoty z zebusiami jakie miał!!! a panią ma cudowną i ogromny taras do dyspozycji:loveu::loveu: i łóżeczko juz czekało na niego...:multi::multi::multi::multi: Quote
Hund Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 jak to cudownie że są dobrzy ludzie na świecie!!!! Quote
_bubu_ Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 jakie śliczne zdjęcia :loveu: Strusiu bądź szczęśliwy! :loveu: I jakie ma łóżeczko eleganckie :) oj udało się piesku :) Quote
weszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Wspaniale Struś trafił :loveu::loveu::loveu: Quote
AgaG Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Pani Strusia mówiła, że pierwsza noc nie spała tak sie bała o niego:loveu:a jak położyła sie na podłodze, to Strus wszedł na nią i na niej spał... a poza tym uwielbia taras ogromny i łazi łazi łazi po nim zadowolony. ponadto chodzi za panią po mieszakniu i lubi jej suczkę. dziś państwo idą do swoich wetów do Krakwetu, Strus będzie miał ekg i przgląd dodatkowy po lekach oraz uszka trzeba sprawdzić. Pani go karmi tez troszke na siłę by wiecej jadł, takie mu kuleczki jedzonka do buzi daje. Quote
Hund Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Oj ma zajęcie kobieta :) z miłości wszystko można zrobić :):):) Strusiu jedz ładnie żeby pani nie martwić !!! Cieszę się że tak dobrze trafiłeś !! Quote
jotpeg Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 te zdjecia z nowego domu sa jak bajka :loveu::loveu::loveu: Quote
JoSi Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Świetnie Struś trafił, Ola bardzo się cieszyła gdy jej przekazałam wiadomości. Do mnie niestety zgłosił się Matuzalem w spódnicy po Ronię, która tej pani wcale nie przypadła do gustu a nawet gdyby przypadła to odesłała bym ją z kwitkiem. Quote
AgaG Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Struś miał na centralnejwszystkie badania. lewa komora jest dwukrotnir powiekszona i dostał jeszcze inne leki na serce...rtg wykazało że do psa strzelano!!!! ma śrut przy kregosłupie i biodrach !!! co za podła bestia mu to zrobiła!!!!! [SIZE=2]PIESEK PIĘKNIE JE I KOCHA SUCZKE PAŃSTWA. WCHODZI JEJ DO KOJCA, PANI NIE ODSTĘPUJE ANI NA KROK... Quote
Hund Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Oj strusiu jesteś kolejną ofiarą mordercy z naszego schroniska, ile u nas jeszcze będzie postrzelonych psów?? skąd tacy ludzie się biorą?? strzelać do maleństwa?? Quote
AgaG Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Dziś dzwoniła pani strusia. ma na imię Mix bo tak mu wpisałam rasę w umowie adopcyjnej:cool3:. je ogromnie chetnie już!!!! tuli się, liże po rekach i jest ogromnie ufny, tylko przy kąpieli protestował. bardzo lubi wędzoną makrelę:cool3::cool3::loveu::loveu:. pani Strusia sobie bardzo wzięła do serca mój wpis w umowie adopcyjnej o obowiazku informowania osobę wydającą o wszystkich sprawach psa :cool3::cool3::cool3::p. Podziękowałam jej dziś jeszcze raz. Quote
_bubu_ Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Mixiu liże po rękach? nie no ja nie wierze :loveu: Super wieści, nareszcie psiaczek korzysta z życia - no w końcu ma sporo do nadrobienia. Cieszę się że trafił na taką super Pańcię :loveu: I pewnie po kąpieli mięciutki jak kaczuszka :razz: Quote
AgaG Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Pani jest nim zachwycona, ze tak się tuli, że wskakuje na kanapę... je makrelkę .. a ja się tak cieszę!!!!!!czesto myślę o kajtuniu biednym, jemu nie zdążyłam pomóc był tak chory, dobrze, że udało się Strusiowi Mixowi Quote
_bubu_ Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 wskakuje na kanape? :crazyeye: oj ja bym chyba już Strusia nie poznała . To musi być zupełnie inny piesek.. Te opisy w ogóle nie pasują do tego przerażonego , ledwo trzymającego się na łapeczkach pieseczka, którego przywiozłyśmy do Ciebie.. I jeszcze ta makrelka :loveu: Quote
AgaG Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ja tez nie mogłam uwierzyć!! to jedna z tych adopcji która daje siłę do dalszych wysiłków. :multi: Quote
Hund Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 masz rację !!! dla takich chwil warto żyć!!!! Quote
lookata Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 wiecie co z tym postrzałem.... to może być tak, przecież nie wiadomo gdzie Ksawery-Struś-Mix przebywał zanim go odnaleziono, być może błąkał się po lasach, a tam myśliwi odstrzelają psy, bo płoszą zwierzynę... wiem coś o tym niestety :( dobrze, jednak, że staruszek żyje i ma takie szczęście ;D Quote
AgaG Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 dziś dzwoniła do mnie pani Strusia...i mówiła, że bym go nie poznała.piesek biega z ogoenkiem do góry, po prostu pędzi. Rzuca się na na wszystkie psy:p a uwielbia suczki, je ogromne ilości i choc nie tyje to energii ma mnóstwo..broni tez domu, obszczekuje listonosza, wciaz chce być tulony, głaskany i branyna ręce... pani mówi, że jest niesamowity... Quote
AgaG Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 pani Strusia dzwoniła, że to teraz .... GRUBAS!!! :p:p:p CUDOWNIE!! ALEŻ ON MA WSPANIAŁĄ PANIĄ!! Quote
Hund Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Grubas ?? może podmieniony z Żabcią ? ;) Quote
Hund Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 STRUŚ KASAWERY biega teraz szczęśliwy po zielonej trawce. Tam gdzie jest nie ma bólu ani starości.... Wszyscy są sobie równi i żyją w harmonii. Jego kochani opiekunowie do końca walczyli z chorobą Strusia. Codziennie podawali Kroplówki i leki. Wierzyli że będzie lepiej że stanie się cud. Ale rak byŁ silniejszy :( i Struś odszedŁ z zaatakowaną wątrobą. Struś do końca byŁ w domu. Do końca kochany . Państwo wzięli urlopy żeby być w ostatnich chwilach z nim bez przerwy. Żeby nie czuŁ się sam, żeby jeszcze cieszyć się każdą chwilą. Każdą która mogŁaby być ostatnią... Quote
Recommended Posts