AgaG Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 foty są z pierwszej wizyty z poczekalni, ale jeszcze w aparacie. Ola mu zrobi jak się lepiej poczuje. dziś popłakiwał jej po zabiegu, ale jak go tulila na rękach to się uspokajał.(w autku tez troche płakał po wybudzeniu z narkozy już będąc) Prawie cały czas go na rękach na zmianę z mężem trzymają, biedactwo. od dziś ma też lek na wątrobę oprócz kropli na serce i antybiotyku. Kuracja trwa,niedługo piesio będzie jak nowy:loveu: Quote
_bubu_ Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 oj coś czuję że nam się szykuje wielka metamorfoza Strusia Ksawerego :) Quote
lookata Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Proszę o zerknęcie na ten język, jak psina sie lepiej poczuje i potwierdzenie na 100%, że plamek nie ma.. moi rodzice ciągle się pytają i co się z psiakiem okazało. Trzymam kciuki za jego powrót do zdrowia. Quote
AgaG Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 lookata jak to brat bliźniak to też powinien być Wasz :p:eviltong: Quote
Hund Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Strusiu zdrowiej i wystaw języczek , czekamy na wieści ;) Quote
AgaG Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Plamek na języku nie ma.ale czuje sie coraz lepiej, dziś się wgramolił na kanapę u Oli. :loveu::loveu: wręcz biega po ogródku i zaczął podnosić nóżkę jak siusiu robi. jest czyściutki ani razu Oli nie zrobił si w domu. :loveu:Fotki z gabinetu dwie wysłałam do karusi, a Ola obiecała że po porobi. Quote
Hund Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Czyli mamy jasność żę Struś Ksawery to nie Kubuś, przykro mi i przepraszam za zamieszanie.... Cieszę się że zdrowieje i cieszy się spacerkami :) Quote
_bubu_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 ooo Struś na kolankach ! :loveu: Kochane maleństwo. Bardzo się cieszę że się chłopczyk bierze do zycia. Zdrowiej Ksawciu! Quote
lookata Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Żadne zamieszanie Hund - dziękuje za wieści i zainteresowanie, trzymam kciuki za staruszka, rzeczywiście prawie bliźniaka Kubusia. Cieszę się, że wreszcie jest mu dobrze. A jak wyglądają kwestie finansowe u staruszka? Quote
AgaG Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Struś ma cudowny dom z sunią odratowanapo wypadku:loveu::loveu:kochaną panią. Foty przeslę późnym wieczorem:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
_bubu_ Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 AgaG napisał(a):Struś ma cudowny dom z sunią odratowanapo wypadku:loveu::loveu:kochaną panią. Foty przeslę późnym wieczorem:multi::multi::multi::multi::multi::multi: coooooooo? Aga! ja nie nadążam! jak Ty to robisz? Tyle cudownych wiadomości w jeden dzień? :loveu: Strusiu bądź szczęśliwy maleńki! Dużo zdrówka dla Ciebie . :loveu: :loveu: :loveu: Strasznie się cieszę ! Quote
Jagoda1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Kolejna szczęśliwa psina...:loveu::loveu::loveu: Quote
lookata Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Zmieńcie temat. Ciesze się, że staruszek ma dom. Quote
ewelinka_m Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 AgaG napisał(a):Struś ma cudowny dom z sunią odratowanapo wypadku:loveu::loveu:kochaną panią. Foty przeslę późnym wieczorem:multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi:Ago wiedziałam, że jak Ty się zajmiesz adopcją domek w tempie ekspresowym najlepszy będzie :loveu::loveu: bardzo się cieszę, że Struś w nowym domku :loveu: Quote
AgaG Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :loveu:_bubu_ napisał(a):coooooooo? Aga! ja nie nadążam! jak Ty to robisz? Tyle cudownych wiadomości w jeden dzień? :loveu: Strusiu bądź szczęśliwy maleńki! Dużo zdrówka dla Ciebie . :loveu: :loveu: :loveu: Strasznie się cieszę ! To kontakt po programie "Kundel" więc moja zasługa żadna. No może taka. ze przekonałam panią do staruszka kochanego.. Quote
Hund Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dzięki Aga!! Teraz Struś już odżyje na pewno :) i może sunia dobrze na niego zadziała :) Quote
paulus Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 AgaG napisał(a):Struś ma cudowny dom z sunią odratowanapo wypadku:loveu::loveu:kochaną panią. Foty przeslę późnym wieczorem:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Tak myślałem :multi: Quote
AgaG Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Pani płakała przy adopcji, martwiła się tylko tym, czy mu dobrze pomoże:loveu::loveu:, bo on taki słabiutki, nie mogła uwierzyc, że malec jest jak nowy wobec tego co było po uratowaniu go, gdy nawet nie wstawał... Foty wysłałam do karusiap. :loveu: Quote
Aga-ta Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 strasznie sie ciesze, ze staruszek odnalazl swoje miejsce na ziemi:multi::loveu::multi: Najpierw Zabka, potem Strus - BRAWO:klacz::loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Strusia wedrowka:) finito:loveu:coz za minka:) cdn Quote
Recommended Posts