Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

foty są z pierwszej wizyty z poczekalni, ale jeszcze w aparacie. Ola mu zrobi jak się lepiej poczuje. dziś popłakiwał jej po zabiegu, ale jak go tulila na rękach to się uspokajał.(w autku tez troche płakał po wybudzeniu z narkozy już będąc)
Prawie cały czas go na rękach na zmianę z mężem trzymają, biedactwo. od dziś ma też lek na wątrobę oprócz kropli na serce i antybiotyku. Kuracja trwa,niedługo piesio będzie jak nowy:loveu:

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę o zerknęcie na ten język, jak psina sie lepiej poczuje i potwierdzenie na 100%, że plamek nie ma.. moi rodzice ciągle się pytają i co się z psiakiem okazało.

Trzymam kciuki za jego powrót do zdrowia.

Posted

lookata jak to brat bliźniak to też powinien być Wasz :p:eviltong:

Posted

Plamek na języku nie ma.ale czuje sie coraz lepiej, dziś się wgramolił na kanapę u Oli. :loveu::loveu: wręcz biega po ogródku i zaczął podnosić nóżkę jak siusiu robi. jest czyściutki ani razu Oli nie zrobił si w domu. :loveu:Fotki z gabinetu dwie wysłałam do karusi, a Ola obiecała że po porobi.

Posted

Żadne zamieszanie Hund - dziękuje za wieści i zainteresowanie, trzymam kciuki za staruszka, rzeczywiście prawie bliźniaka Kubusia.

Cieszę się, że wreszcie jest mu dobrze. A jak wyglądają kwestie finansowe u staruszka?

Posted

Struś ma cudowny dom z sunią odratowanapo wypadku:loveu::loveu:kochaną panią. Foty przeslę późnym wieczorem:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

AgaG napisał(a):
Struś ma cudowny dom z sunią odratowanapo wypadku:loveu::loveu:kochaną panią. Foty przeslę późnym wieczorem:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

coooooooo? Aga! ja nie nadążam! jak Ty to robisz? Tyle cudownych wiadomości w jeden dzień? :loveu: Strusiu bądź szczęśliwy maleńki! Dużo zdrówka dla Ciebie . :loveu: :loveu: :loveu: Strasznie się cieszę !

Posted

AgaG napisał(a):

:multi::multi:Ago wiedziałam, że jak Ty się zajmiesz adopcją domek w tempie ekspresowym najlepszy będzie :loveu::loveu:
bardzo się cieszę, że Struś w nowym domku :loveu:

Posted

:loveu:

_bubu_ napisał(a):
coooooooo? Aga! ja nie nadążam! jak Ty to robisz? Tyle cudownych wiadomości w jeden dzień? :loveu: Strusiu bądź szczęśliwy maleńki! Dużo zdrówka dla Ciebie . :loveu: :loveu: :loveu: Strasznie się cieszę !

To kontakt po programie "Kundel" więc moja zasługa żadna. No może taka. ze przekonałam panią do staruszka kochanego..

Posted

AgaG napisał(a):

Tak myślałem :multi:

Posted

Pani płakała przy adopcji, martwiła się tylko tym, czy mu dobrze pomoże:loveu::loveu:, bo on taki słabiutki, nie mogła uwierzyc, że malec jest jak nowy wobec tego co było po uratowaniu go, gdy nawet nie wstawał... Foty wysłałam do karusiap. :loveu: