Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Zdolności można wykształcić, wystarczy uśmiechnąć się do nauczyciela. A warto. Czasem więcej domu niż z allegro jest z innych portali.
Uśmiecham się więc jak najpiękniej potrafię :lol:
Po weekendzie??

Posted

Dziś rano rozmawiałam z obecną opiekunką Supła :placz:
Jego historia jest tym bardziej wstrząsająca, gdy zasłyszana z pierwszej ręki.
To tej Pani córka usłyszała świdrujące piski z kontenera na śmieci, gdy wyrzucała butelki!!! Musiała sie nieźle natrudzić, by wydobyć worek, bo kontener wysoki, i prawie pusty :placz:
Razem z Supłem w obroży, w worku była też jeszcze jego mocno pogryziona smycz i.... obroża przeciwpchelna :placz:
:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Widzę żę wszyscy walczymy o psinkę cudownie.
Może te oferty to jego szczęście.
Na Jeżycach i okolicy nigdy nie było tego psa .Znam prawie wszystkich choćby z widzenia.
Napewno ktoś go podrzucił z innego miejsca
Pozdrawiam serdecznie

Posted

to porzucenie to wypisz ,wumaluj wakacyjna reklama telewizyjna pt "nie porzucaj" :rodzina jedzie na wakacje ,pan domu pakuje psa do plastikowego wora na śmieci .....i do kontenera !!Może podłe kreatury "pojęły " to dosłownie....Oby ich dzieci postąpiły z nimi tak samo....

Posted

Ale jaki troskliwy właściciel. Jak się pies ma udusić w worku i w śmieciach, to przynajmniej niech robale go nie gryzą.
No normalnie szlag mnie trafia.
Gdyby byl okres wolnego - wzięłabym go na tymczas. Ale teraz córka w szkole do późna, ja w pracy - tyle godzin sam nie da rady. Ale tez się rozglądam i jesli dziś wreszcie otrzymam mój naprawiony komp, powstawiam go w net.
Gonia, a Ty do nauki się szykuj. I dzienniczek nabądź - skala stopni od 2 - 5, czyli tradycyjnie.

Posted

Jak to dobrze, że ta pani co go znalazła akurat do smietnika poszła. Pomyśleć, że kilka minut później byłoby za póżno... :shake: .
Jakaś opatrzność czuwa nad małym.
Oby nie opuściła go w poszukiwaniach domku.

Posted

Ooooooooooooo!!! Widzę, że coraz zacniejsze i liczniejsze grono gromadzi się wokół biednego Supła :multi:
Dzięki wszystkim za odwiedziny i starania!!
Supeł, znajdziemy Ci dom!!