supergoga Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Zdolności można wykształcić, wystarczy uśmiechnąć się do nauczyciela. A warto. Czasem więcej domu niż z allegro jest z innych portali. Quote
GoniaP Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 supergoga napisał(a):Zdolności można wykształcić, wystarczy uśmiechnąć się do nauczyciela. A warto. Czasem więcej domu niż z allegro jest z innych portali. Uśmiecham się więc jak najpiękniej potrafię :lol: Po weekendzie?? Quote
GoniaP Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Dziś rano rozmawiałam z obecną opiekunką Supła :placz: Jego historia jest tym bardziej wstrząsająca, gdy zasłyszana z pierwszej ręki. To tej Pani córka usłyszała świdrujące piski z kontenera na śmieci, gdy wyrzucała butelki!!! Musiała sie nieźle natrudzić, by wydobyć worek, bo kontener wysoki, i prawie pusty :placz: Razem z Supłem w obroży, w worku była też jeszcze jego mocno pogryziona smycz i.... obroża przeciwpchelna :placz: :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Tomo 2 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Widzę żę wszyscy walczymy o psinkę cudownie. Może te oferty to jego szczęście. Na Jeżycach i okolicy nigdy nie było tego psa .Znam prawie wszystkich choćby z widzenia. Napewno ktoś go podrzucił z innego miejsca Pozdrawiam serdecznie Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 małgoś a jak będzie z fotkami? ustaliłaś coś? Quote
muka1 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 to porzucenie to wypisz ,wumaluj wakacyjna reklama telewizyjna pt "nie porzucaj" :rodzina jedzie na wakacje ,pan domu pakuje psa do plastikowego wora na śmieci .....i do kontenera !!Może podłe kreatury "pojęły " to dosłownie....Oby ich dzieci postąpiły z nimi tak samo.... Quote
supergoga Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ale jaki troskliwy właściciel. Jak się pies ma udusić w worku i w śmieciach, to przynajmniej niech robale go nie gryzą. No normalnie szlag mnie trafia. Gdyby byl okres wolnego - wzięłabym go na tymczas. Ale teraz córka w szkole do późna, ja w pracy - tyle godzin sam nie da rady. Ale tez się rozglądam i jesli dziś wreszcie otrzymam mój naprawiony komp, powstawiam go w net. Gonia, a Ty do nauki się szykuj. I dzienniczek nabądź - skala stopni od 2 - 5, czyli tradycyjnie. Quote
supergoga Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 No ja myślę, że Poznań stanie na wysokości zadania i Supełkowi nie stanie się krzywda. Quote
nika_ab Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dodatkowe, profesjonalne fotki Borysa - Supełka, będą wieczorem :) Quote
Reno2001 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jak to dobrze, że ta pani co go znalazła akurat do smietnika poszła. Pomyśleć, że kilka minut później byłoby za póżno... :shake: . Jakaś opatrzność czuwa nad małym. Oby nie opuściła go w poszukiwaniach domku. Quote
GoniaP Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Ooooooooooooo!!! Widzę, że coraz zacniejsze i liczniejsze grono gromadzi się wokół biednego Supła :multi: Dzięki wszystkim za odwiedziny i starania!! Supeł, znajdziemy Ci dom!! Quote
Martinee Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 jaki biedny psiak co za potwor mogł zrobić coś takiego trzymam kciuki Supełku żebyś znalazł dobry domek Quote
bumerang Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Supełek na 1 - pokaż sie jaki jesteś piękny:loveu: Quote
mm.templum Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='GoniaP'] Za te smutne oczka, domek najlepszy pod słońcem żebyś znalazł Supełku ci życzę!!! i wskakuj na pierwszą stronę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
aagaaciaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Biedny psiak !! Na góre po domek uciekaj!! Quote
nika_ab Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Szukamy, podajemy dalej, nigdy nie wiadomo do kogo trafi nasza prośba o pomoc i jak szybko zaskoczy nas pozytywna odpowiedź :lol: Quote
GoniaP Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Beaglowaty jamnior szuka wspaniałego domu :evil_lol: Niech te oczka sie wreszcie uśmiechną!!! Quote
supergoga Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Będzie dobrze - domek się znajdzie. Już mam kompa, trochę musze powprowadzać danych - i jutro go powystawiam. Goniu, a Ty nie miałaś domku dla szczeniorka? Quote
GoniaP Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 supergoga napisał(a): Goniu, a Ty nie miałaś domku dla szczeniorka? Niby mialam... płonne nadzieje :shake: Quote
Recommended Posts