Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmnożyli, nie sprzedali, to wywalili jak śmieć do kontenera. Nie chcieli nawet okazać mu łaski i odwieźć do schroniska. Wsadzili w reklamówkę, zawiązali supełek i do śmieci :angryy:
Przechodząc ulicą Słowackiego w Poznaniu, pewne Panie usłyszały przejmujący skowyt, a za chwilę zobaczyły ruszający się worek. Z worka wysupłały pięknego, przerażonego szczeniaka.
Piesio ma 2,5 - 3 miesięcy.
Oto fragment maila, który w jego sprawie otrzymałam: "Piesek jest bardzo grzeczny, spragniony ciepła, miłość ma w oczach, takich pełnych obawy co do swojej przyszłości, mooocno się przytulał do dziewczynki, która go trzymała na rękach".
Pomóżmy mu trafić w dobre i kochające ręce.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):

a piesio przesliczny maluszek:loveu:
Gdzie on teraz przebywa??
Teraz jest u tych Pań co go znalazły, jednak nie może tam zostać długo...

Posted

Dziękuję caroolcia :loveu: Jesteś super ekspresowa :)

Piesio jest łagodniutki, bardzo lgnie do człowieka, lubi dzieci, tylko oczy wyrażają nadzieję, że juz nic nigdy złego w życiu z rąk człowieka go nie spotka....

Guest Elżbieta481
Posted

Biedny Supeł...Możemy jedynie podbić wątek i ew.marzyć,że tym co wyrzucili psinę ktoś da mocno w nos:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
Ela

Posted

waldi481 napisał(a):
Biedny Supeł...Możemy jedynie podbić wątek i ew.marzyć,że tym co wyrzucili psinę ktoś da mocno w nos:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
Ela
To mało powiedziane....:angryy:

Posted

[quote name='waldi481']Biedny Supeł...Możemy jedynie podbić wątek i ew.marzyć,że tym co wyrzucili psinę ktoś da mocno w nos:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
Ela

Podnosze Pieska!!!! Linki rozesłane do znajomych, moze cos z tego bedzie!!!!

a tego co go w tym worku wyrzucił.......oj złapałbym go chetnie :mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Supeł! ciotka Ci wymysliła imie to Cie ciotka teraz nie zostawi!!!
niewiele mam mozliwości, zaraz go wezmę w bannerek. nie skazujmy go na schronisko. nie ma kogoś kto zabierze go na DT z Poznania? nawet płatny. pomogę bazarkiem zdobyć część pieniędzy jeśli będzie taka potrzeba.

kompletnie nie mam warunków...KOMPLETNIEEEEE...ale jak już zupełnie nie będzie ratunku:placz: :placz: to piszta dzwońta...jestem w stanie doprowadzić do rozłamu w rodzinie, w pracy...ale jakoś go cholera z tego Poznania wyciągnę...

<jest milion psów które chciałabym wyciągnąć, ale pierwszy raz ktoś nadał zaproponowane przezemnie imię:placz: :placz: :placz: >

Poznańskie Ciotki ratujcie Supła i mnie przed zgubą!!!

Posted

Cioteczko Betbet, bardzo Ci dziękuję za te słowa, za zaangażowanie i za wszystko.
Postaramy się nie doprowadzić do rozłamu Twojej Rodziny ;)
Ale jak nie będzie wyjścia, to będę trzymać Cię za słowo.

Posted

A ja od rana przybywam z dobrymi informacjami - małe światełko w tunelu - dostyałąm dwa maile z allegro zainteresowane Supełkiem, tylko przydałoby się zdobyc zdjęcia samego maluszka - zeby było go widać w pełnej okazałości - nadałam już Małgosi, zobaczymy co się da załatwić :cool3:

W każdym razie to już coś na dobry początek :lol:

Posted

A ja dopiero namierzylam Supełka. Śliczny taki jest.
Wierzę, że ktoś się zakocha - trudno tego nie zrobić. Też czekam na fotki.
A gdyby z tych osób nikt nie potwierdził - cóż - kombinujemy dalej. Kto mi może powiedzieć, gdzie oprocz allegro jest ogłoszony Supeł.