GoniaP Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Rozmnożyli, nie sprzedali, to wywalili jak śmieć do kontenera. Nie chcieli nawet okazać mu łaski i odwieźć do schroniska. Wsadzili w reklamówkę, zawiązali supełek i do śmieci :angryy: Przechodząc ulicą Słowackiego w Poznaniu, pewne Panie usłyszały przejmujący skowyt, a za chwilę zobaczyły ruszający się worek. Z worka wysupłały pięknego, przerażonego szczeniaka. Piesio ma 2,5 - 3 miesięcy. Oto fragment maila, który w jego sprawie otrzymałam: "Piesek jest bardzo grzeczny, spragniony ciepła, miłość ma w oczach, takich pełnych obawy co do swojej przyszłości, mooocno się przytulał do dziewczynki, która go trzymała na rękach". Pomóżmy mu trafić w dobre i kochające ręce. Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gdybym dorwała...to gołymi rękami bym zatłukła :angryy: a piesio przesliczny maluszek:loveu: Gdzie on teraz przebywa?? Quote
GoniaP Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 caroolcia napisał(a): a piesio przesliczny maluszek:loveu: Gdzie on teraz przebywa?? Teraz jest u tych Pań co go znalazły, jednak nie może tam zostać długo... Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 bardzo proszę allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240593386 Quote
GoniaP Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Dziękuję caroolcia :loveu: Jesteś super ekspresowa :) Piesio jest łagodniutki, bardzo lgnie do człowieka, lubi dzieci, tylko oczy wyrażają nadzieję, że juz nic nigdy złego w życiu z rąk człowieka go nie spotka.... Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Maluszku, wierzę, ze szybko znajdziesz dom... Quote
GoniaP Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Nikogo nie obchodzi los malucha??:-( Quote
GoniaP Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Betbet napisał(a):ale pięknol. nazwałabym go Supełek;) Niech będzie Supełek :lol: Quote
GoniaP Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Niestety te Panie mogą Supła potrzymać jeszcze do końca tego tygodnia. A potem... schron :-( Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ojej a może nasza Gajowa nieoceniona Agnieszka??? Oby do tego czas ktoś maluszka na allegro wypatrzył, a może na dogo?? Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Biedny Supeł...Możemy jedynie podbić wątek i ew.marzyć,że tym co wyrzucili psinę ktoś da mocno w nos:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Ela Quote
GoniaP Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 waldi481 napisał(a):Biedny Supeł...Możemy jedynie podbić wątek i ew.marzyć,że tym co wyrzucili psinę ktoś da mocno w nos:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Ela To mało powiedziane....:angryy: Quote
mm.templum Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='waldi481']Biedny Supeł...Możemy jedynie podbić wątek i ew.marzyć,że tym co wyrzucili psinę ktoś da mocno w nos:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Ela Podnosze Pieska!!!! Linki rozesłane do znajomych, moze cos z tego bedzie!!!! a tego co go w tym worku wyrzucił.......oj złapałbym go chetnie :mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Brucio']zrobilam banerek dla szczeniusia . piękny banerek! Quote
Betbet Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Supeł! ciotka Ci wymysliła imie to Cie ciotka teraz nie zostawi!!! niewiele mam mozliwości, zaraz go wezmę w bannerek. nie skazujmy go na schronisko. nie ma kogoś kto zabierze go na DT z Poznania? nawet płatny. pomogę bazarkiem zdobyć część pieniędzy jeśli będzie taka potrzeba. kompletnie nie mam warunków...KOMPLETNIEEEEE...ale jak już zupełnie nie będzie ratunku:placz: :placz: to piszta dzwońta...jestem w stanie doprowadzić do rozłamu w rodzinie, w pracy...ale jakoś go cholera z tego Poznania wyciągnę... <jest milion psów które chciałabym wyciągnąć, ale pierwszy raz ktoś nadał zaproponowane przezemnie imię:placz: :placz: :placz: > Poznańskie Ciotki ratujcie Supła i mnie przed zgubą!!! Quote
GoniaP Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Cioteczko Betbet, bardzo Ci dziękuję za te słowa, za zaangażowanie i za wszystko. Postaramy się nie doprowadzić do rozłamu Twojej Rodziny ;) Ale jak nie będzie wyjścia, to będę trzymać Cię za słowo. Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A ja od rana przybywam z dobrymi informacjami - małe światełko w tunelu - dostyałąm dwa maile z allegro zainteresowane Supełkiem, tylko przydałoby się zdobyc zdjęcia samego maluszka - zeby było go widać w pełnej okazałości - nadałam już Małgosi, zobaczymy co się da załatwić :cool3: W każdym razie to już coś na dobry początek :lol: Quote
GoniaP Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Będziemy dziś walczyć o zdjęcia! Trzymajmy kciuki za prawdziwość tych ofert. No ale domek musi być najlepszy!! Quote
Betbet Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Na pewno się uda znaleźć dom!! PRzecież jest mały + śliczny to już wystarczy żeby podbił serducha:) A jak nie to smiało można trzymać mnie za słowo;) Quote
GoniaP Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Betbet napisał(a): A jak nie to smiało można trzymać mnie za słowo;) A skąd Ty jesteś Betbet? Quote
supergoga Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A ja dopiero namierzylam Supełka. Śliczny taki jest. Wierzę, że ktoś się zakocha - trudno tego nie zrobić. Też czekam na fotki. A gdyby z tych osób nikt nie potwierdził - cóż - kombinujemy dalej. Kto mi może powiedzieć, gdzie oprocz allegro jest ogłoszony Supeł. Quote
GoniaP Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 supergoga napisał(a): Kto mi może powiedzieć, gdzie oprocz allegro jest ogłoszony Supeł. Nigdzie Goniu, bo zdolności brak... Aha, jest na forum beagli. Quote
Recommended Posts