Canaveral-staff Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Przed chwilą dostaliśmy wspaniałą wiadomość LEADER OF THE GANG Pullera -OZZI (ojciec nowo narodzonych szczeniąt ) otrzymał tyt.CWC,ZW,RASY,BOG,Najlepszy TTB zaraz dostane zdjecia od właścicieli to wkleję Quote
strumyk Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Canaveral-staff napisał(a):Przed chwilą dostaliśmy wspaniałą wiadomość LEADER OF THE GANG Pullera -OZZI (ojciec nowo narodzonych szczeniąt ) otrzymał tyt.CWC,ZW,RASY,BOG,Najlepszy TTB zaraz dostane zdjecia od właścicieli to wkleję gratulacje, ale wklej tez stawke Quote
forgeta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Strumyk! Tu diable miałaś czas a do mnie to nie łaska!!:angryy: Quote
strumyk Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 forgeta napisał(a):Strumyk! Tu diable miałaś czas a do mnie to nie łaska!!:angryy: Ciociu, bo do Ciebie to esej, do ktorego trzeba przysiasc, a nie 2 slowa rzucone w swiat :eviltong: Quote
tattoo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Byłam na wystawie ale wystawiałyśmy mastino,ale oczywiście na staffiki polazłam zobaczyć.Robiłam zdjęcia przed wejściem na ring. Stawka to dwie suczki w otwartej i pies w chępionach to wszystko. Ch.LEADER OF THE GANG Pullera ot.ELIS Gazeno Sirius MAIORCA Za błędy w nazwach przepraszam- pisze z pamięci. zdjecia za jakiś czas wkleje Quote
Canaveral-staff Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 to ja dorzucę jeszcze swoje Quote
Lambi Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :laola: hohohho :loveu: :loveu: WIELKIE GRATULACJE:lol: TAK TRZYMAĆ :thumbs: Quote
Recommended Posts