sisay Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Camara napisał(a):a ja podziwiam RR - co za siła spokoju :crazyeye: To tylko tak wygląda :diabloti: Bałwan, podszedł, nawarczał i poszedł sobie :lol: chyba był lekko zdziwiony że Brenka się tak zachowuje i nie wiedział jak zareagować :cool3: A, zapomniałam że dziś na spacerek Brenia poszła z Gagą i razem nawrzeszczały na obcego psa! Brenka nie szarpała się ale grzecznie stała i robiła efekt dźwiękowy żeby Gaga groźniej wypadła :evil_lol: Quote
sisay Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Dziewczyna pojechała do nowego domku w Aleksandrowie Łódzkim :multi: Nowi Państwo są bardzo mili, myślę że będzie jej fajnie, ale trochę mi smutno :roll: Quote
halbina Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :cool2::bye::Dog_run::cunao::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
sisay Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 To na koniec jeszcze: ostatnia fotka z moją Kizią :p Quote
da-NUTKA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Camara, namów rodzinkę Brenki do zalogowania się i tutaj i poproś o zdjęcia Quote
Camara Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 da-NUTKA napisał(a):Camara, namów rodzinkę Brenki do zalogowania się i tutaj i poproś o zdjęcia Gosie i Artura na zalogowanie się na forum OP namówiła mojamisia - superagent do spraw specjanych :evil_lol: a tu może wkleić linka? http://www.podhalan.fora.pl/brenna-ma-dom-t690-140.html Quote
mojamisia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Camara,dzięki:p Oby wszystkie moje zadania specjalne miały taki finał:loveu: Quote
Recommended Posts