Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isia, w "hodowli" była o wiele bardziej puchata niż inne i facet mówił, że będzie "średniowłosa", ale nie wiem co to wyrosło :P

i waruj na szkoleniu, a z Satką padnięty leoś :P

Posted

Twój psiak jest boski. Jak szybko urosła, co było widać po fotkach.? Rowodowodowy ON'ek.? :cool3: I te foty w biegu, superowskie robi miny. ; D :loveu: :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Sati widzę tez w bandankach chodzi :loveu: Krówka ma je częsciej na sobie niż obroże :evil_lol:
A no tak, jakoś spodobało mi się jak w niej wygląda i nosi... :]

Masz cudoooowny banner :loveu:
Dziękuuuuje :]

[quote name='Kibaa'] Rowodowodowy ON'ek.? :cool3:
Nie. ;)

Szybko te szczenięce czasy minęły i dzięki Bogu, bo szczeniaki są straaaszne :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

aha ^^ no z tego co ja tak patrzę, to wydaje mi się ze faktycznie średniowłosa jest:evil_lol::loveu:
ten padnięty Leoś jest fajny :D co to za rasa, bo niedowidzę ?:eviltong:

Posted

[quote name='Isia & Chester']aha ^^ no z tego co ja tak patrzę, to wydaje mi się ze faktycznie średniowłosa jest:evil_lol::loveu:
ten padnięty Leoś jest fajny :D co to za rasa, bo niedowidzę ?:eviltong:
Może i tak, nie wiem :)
Leonberger :eviltong:

Z borderowego spotkania..

ostatnie nie moje. :]

Posted

AngelsDream napisał(a):
Hej :)

A Baaj nie przepada za borderami. Wszystkie, które dotąd spotkał oprócz Laryksa nie były dla niego zbyt miłe.

To rodzeństwo i mama Laryksa :)
Sati jakąś szczególną miłością nie pała, ale toleruje, co prawda, dla niej to troche za szybkie i cudem ukradła frisbee, ale przynajmniej się zmęczyła.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='katik']Uroczo wyfląda na tych ostatnich fotkach. :loveu: Słodką ma minkę. ;)
Dziękujemy :loveu:

[quote name='Owczarkowa']

Nikon D80,fotki robione nikkor'em 50mm 1.8, jeszcze mam drugi, ale nie testowałam :)

[quote name='crazydaisy']Jak śliczniutko wyszła http://img56.imageshack.us/img56/5590/bezyynmazwy1mk4.jpg :loveu:
Nicka, czyżbyś sobie myszkę sprawiła?? Istny zwierzyniec!

Mychy były tymczasowo ;), ale nie sądziłam, że gryzonie mogą być takie fajne, rzecz jasna nie umywają się do fret :razz: