Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Wyjątek']Cześć dziewuszki? A może nam się wreszcie uda ten spacerek wspólny?? Wracacie 20, ja mam kolejna operację 26, to może jakoś pomiędzy?? :D
Póki co planów dalszych nie mamy, więc chętnie :)

Fotki z wakacji...

Posted

heh. póki co, to mnie zoperowali jednak dziś :placz::placz::placz:

trza będzie to na październik przełożyć..:-( A już miałam taką fajną nadzieję na dobra zabawę:roll:;)

Posted

[quote name='Wyjątek']heh. póki co, to mnie zoperowali jednak dziś :placz::placz::placz:

trza będzie to na październik przełożyć..:-( A już miałam taką fajną nadzieję na dobra zabawę:roll:;)

Oj... to zdrowiej szybko.
ale w październiku to trzeba będzie już koniecznie... :mad:

Posted

Koniecznie!:multi:
A fotki Sati cudne- daj więcej! :)
Gdzie byliście? :cool3:

p.s. sama robilas banner?
zrobilabys mi taki? :D tylko np tlo inne-wodne powiedzmy. z napisem "Gama" i tym zdjeciem ktore teraz mam. ono jest u mnie w galerii wsrod ostatnich. jak nie bedziesz mogla znaleźć to podesle linka

Posted

[quote name='Wyjątek']Koniecznie!:multi:
A fotki Sati cudne- daj więcej! :)
Gdzie byliście? :cool3:

p.s. sama robilas banner?
zrobilabys mi taki? :D tylko np tlo inne-wodne powiedzmy. z napisem "Gama" i tym zdjeciem ktore teraz mam. ono jest u mnie w galerii wsrod ostatnich. jak nie bedziesz mogla znaleźć to podesle linka

Byliśmy na mazurach, 20 km od olsztyna :)
baner robiłam sama, spróbuje, ale nie wiem czy coś fajnego mi wyjdzie, ale się postaram :P zdjęcie znalazłam.
AngelsDream, dziękujemy za odwiedziny :loveu:

Ciąg daszy :

Posted

Witaj Basiu, na spacerek bardzo chetnie :) może to razem już w październiku ? :cool3: bo jutro podpisujemy umowę szkoleniową i nie wiem czy będziemy mieć siłe w weekendy na początku, bo przecież jak ta wariatka zobaczy tyle psów to nie wiem jak to będzie, a jeszcze moja nowa szkoła itd...

[quote name='anitaaa i bartis']http://img79.imageshack.us/img79/783/img1709azx1.jpg Przepiekne zdjęcia :loveu: A Sati widać strasznie się wybawiła na wakacjach :razz: Wyściskaj ślicznotkę ode mnie

[quote name='RagA']śliczne fotki a ta wyjątkowa :loveu: http://img291.imageshack.us/img291/9274/img1145bg0.jpg

Dziękujemy baaardzo :loveu:

To dalej lecimy

Posted

[quote name='Nicka*']Witaj Basiu, na spacerek bardzo chetnie :) może to razem już w październiku ? :cool3: bo jutro podpisujemy umowę szkoleniową i nie wiem czy będziemy mieć siłe w weekendy na początku, bo przecież jak ta wariatka zobaczy tyle psów to nie wiem jak to będzie, a jeszcze moja nowa szkoła itd...

październik to super pora na spacerki:)
my chętnie! bo we wrześniu to nie, bo na urlopie będziemy...
ale potem to jak najbardziej :multi:

ooch.. jak uroczo i dostojnie:)
skąd ona tak wyglądała?:razz:

http://img102.imageshack.us/img102/9821/img2425rk8.jpg

pozdrowionka:)