Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dajcie się zwieść temu uroczemu pyszczkowi, w rzeczywistości to kupkająco-susiająco-gryząca maszyna :eviltong: Walczymy z robieniem w domu i nie chęcia chodzenia tam gdzie ja chce.
Ale za to nauczyła się : "siad", "leżec", "podaj łape", "przybij piątke", "do mnie" ale trzeba to jeszcze wszytko utrwalić, a przed nami jeszcze przedszkole...

Na trawce troche brudno, bo ocieplają bloki, i styropian wszędzie fruwa

Posted

heeeej... wpadłyśmy do Was z rewizytą:)

[quote name='Nicka*']Nie dajcie się zwieść temu uroczemu pyszczkowi, w rzeczywistości to kupkająco-susiająco-gryząca maszyna :eviltong: Walczymy z robieniem w domu i nie chęcia chodzenia tam gdzie ja chce.
Ale za to nauczyła się : "siad", "leżec", "podaj łape", "przybij piątke", "do mnie" ale trzeba to jeszcze wszytko utrwalić, a przed nami jeszcze przedszkole...

Na trawce troche brudno, bo ocieplają bloki, i styropian wszędzie fruwa
mam to samo!! siusiająco-gryząca maszyna :evil_lol: znam ten ból :diabloti: Zuzka dzisiaj urwała mi słuchawkę od domofonu (gadzina! :mad:)
i też u nas blok ocieplają :evil_lol: wszędzie fruwa do cholerstwo...
a psiunka niech Ci się dobrze chowa:) pięknością jest słodką:)

Posted

A moja mała gryzie "tylko" kable :evil_lol: Kupki są na dworku zawsze a siuśki to jak akurat wypadnie ;) zazwyczaj na dworzu ale wystarczy, że pancia wyjdzie 5 minut później niz zazwyczaj to juz jest sik na środku dywanu:diabloti:
Jeszcze dłuuuga przeprawa przed Tobą i Sati. Później będzie wypadanie ząbków i dopiero jazda się zacznie:diabloti:

A tak w ogóle to z jakiej sati jest hodowli? :cool3:

p.s. zapraszamy do nas :)

Posted

A Sati jest z hodowli z kolo Rzeszowa, niestety jest bez rodowodu :shake: Chcieliśmy z , ale
Szczeniaki miał znajomy ludzi u których sie zatrzymaliśmy na wakacjach, pokazywał nam rodowód ojca, matka nie miała, ( ale podobno była po rod) były szczepione i odrobaczone
Noi zakochałam się w niej.... bez względu czy jest w niej 100 %, 70 % czy moze 99% ONka, Dla mnie nim jest i ją bardzo kochamy ;)

Ale następny będzie z rodowodem ;]

Posted

No tak, wiem co to znaczy zakochac sie i nie patrzeć czy z rodowodem czy bez. W końcu z tego powodu był u nas Otis i jest Gera :loveu:
Ale powiedziałam sobie, ze nigdy wiecej:stop::stop:
Niby nie było z psiakami nigdy zadnych problemów zdrowotnych i Gera to oprócz uszu jak typowy boksio wygląda ale wole dmuchac na zimne

Wymiziaj sati jeszcze ode mnie:loveu:

Posted

[quote name='Nicka*']
A Sati jest z hodowli z kolo Rzeszowa, niestety jest bez rodowodu :shake: Chcieliśmy z , ale
Szczeniaki miał znajomy ludzi u których sie zatrzymaliśmy na wakacjach, pokazywał nam rodowód ojca, matka nie miała, ( ale podobno była po rod) były szczepione i odrobaczone
Noi zakochałam się w niej.... bez względu czy jest w niej 100 %, 70 % czy moze 99% ONka, Dla mnie nim jest i ją bardzo kochamy ;)

Ale następny będzie z rodowodem ;]
Wiem jak to jest, znaczy się nie, ale ja tylko zobaczę jakiegoś biednego kundelka w internecie już bym go chciała, ale nie mogę mieć drugiego psa :/
A Sati jest śliczna :loveu:
http://img338.imageshack.us/img338/5181/tndscn8141jy2.jpg
Grrr... Wrrrr.... :cool3:

Posted

Kabelka nie ma, ale są fotki z komórki :

Troche słaba jakość, ale są :p
Chyba mi się ekolog trafił, bo sprząta wszystko z trawnika i nie tylko. Tylko dlaczego musi to połykać ? :shake: Ale ćwiczymy nad tym, i mam nadzieje, że to minie.... Po za tym uczymy się i uczymy. A za miesiąc czeka nas przedszkole ( nie moje :eviltong: )
:bluepaw:

• 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy...
Uszko staneło i... opadło.
Sati ugryzła osa, miała całe oko i ucho spuchnięte, wetka się przeraziła jak ją zobaczyła.
Na szczęscie już przeszło.