Bodziulka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Marka napisał(a):nie - 14 i pół - nie dodawaj sobie :cool3: :evil_lol: a więc krem przeciwzmarszczkowy działa ;) :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 wiecie co... wiecie co mi Marka zrobiła? :diabloti: Quote
Marka Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 ...oj nic, nic - skończyło się na strachu :lol: (Bodziulka stanęła wczoraj wieczorem przed wizją spędzenia nocy z... kotem! :crazyeye: ale nowa Opiekunka "pierdółki" nie mogła się jej jednak doczekać i zamiast odebrać ją rano od Bodziulki poprosiła o dostarczenie jeszcze tego samego wieczora koteczki do siebie do pracy, gdzie miała zmianę do 23.00 :p) Tym samym wszystkie trzy maluszki dzisiejszą noc spędziły już w swoich własnych ciepłych mieszkankach (bo wszystkie przeprowadziły się do stolicy, do mieszkań w blokach w różnych dzielnicach) u sympatycznych kociarzy :loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM KTÓRZY SIĘ DO TEGO PRZYCZYNILI ZA POMOC ! :multi: Quote
Bodziulka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Marka napisał(a):...oj nic, nic - skończyło się na strachu :lol: (Bodziulka stanęła wczoraj wieczorem przed wizją spędzenia nocy z... kotem! :crazyeye: ale nowa Opiekunka "pierdółki" nie mogła się jej jednak doczekać i zamiast odebrać ją rano od Bodziulki poprosiła o dostarczenie jeszcze tego samego wieczora koteczki do siebie do pracy, gdzie miała zmianę do 23.00 :p) ale wizja była przerażająca ;) Quote
eurydyka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ale fajnie, Marka jakby ktos jeszcze dzwonil to odeslij te osoby tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2464905#2464905 Quote
Bodziulka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 a co ze żwirkiem zrobić (bo wiadomo, że Żwirek kręci z Muchomorkiem ;)) Quote
eurydyka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 z tego co wiem to zwirek ma juz chetnego:), dzieki Bodziulka Quote
Bodziulka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 eurydyka napisał(a):z tego co wiem to zwirek ma juz chetnego:), dzieki Bodziulka tak, od wczorej Żwirek już nie kręci z Muchomorkiem ;) Quote
eurydyka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Bodziulka a widzialas stadko ariel? Quote
Bodziulka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 widziałam 3 - jednego na jej plecach :evil_lol: i dwa, które do mnie podeszły do drzwi - reszta pewnie osłaniała tyły ;) Quote
Recommended Posts