Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chodzi o kociaczki, które 26 lipca powiła kotka mojej sąsiadki. Miot - jak to na wsi - oczywiście niechciany - niestety nie zdążyłam mu zapobiec (kotka urodziła kociaki w przeddzień planowanej sterylizacji aborcyjnej).

Kociaczki mają już prawie 6 tygodni, są bardzo samodzielne - jedzą nawet suchą karmę, załatwiają się do piasku, są odrobaczone i zdrowe.

W kolejnych postach zamieszczę zdjęcia każdego z nich oddzielnie - i bardzo proszę dobre kocie domki o zgłaszanie się po maluchy - kociaki pilnie Was potrzebują!

( tel. 0-507 92 00 43 , mail: dogomarka@poczta.fm )

Posted

Ta kicia jest najdzielniejsza, najsprytniejsza i najbardziej samodzielna z miotu.
Prawdopodobnie będzie miała lekko przedłużony włos (tak jak jej mama), bo już teraz jest bardziej puchata niż rodzeństwo.

Posted

Kiciuś jest z rodzeństwa największą przylepą, garnie się do ludzi (a szczególnie dzieci), jest też spokojny, ma usposobienie lekko melancholijne.

Posted

Ta kicia jest z rodzeństwa największą "pierdołą", to taka wrażliwa histeryczka, boi się małych dzieci - wymaga troskliwych i spokojnych opiekunów, bo w wielkim świecie czuje się troszkę zagubiona.

Posted

[quote name='Marka']Ta kicia jest najdzielniejsza, najsprytniejsza i najbardziej samodzielna z miotu.
Prawdopodobnie będzie miała lekko przedłużony włos (tak jak jej mama), bo już teraz jest bardziej puchata niż rodzeństwo.

Rany zakochałam się w tej kici :loveu:

Posted

ziele77 napisał(a):
Rany zakochałam się w tej kici :loveu:

Ziele77 - to bierz szybko kochana, bo one mieszkają w nieogrzewanym budynku gospodarczym i za chwilę będą marzły nocami..! :placz: A to maleństwa są... (na zdjęciach wydają się większe niż w rzeczywistości)

Posted

Wiesz mi gdybym tylko mogła od razu bym brała!Niestety jeszcze teraz nie mogę wziąść żadnego zwierzaka z przyczyn ode mnie niezależnych :(ale za dwa miesiące mogłoby to być już całkiem realne.W tej chwili szukam pracy i jestem na utrzymaniu rodziny,ale będę miała teraz przez tydzień kociaka mojej cioci na tymczasie to okaże się czy mój synek nie jest naprzykład uczulony.Mieliśmy psa i nie był :)No i jak tylko znajdę pracę napewno wezmę jakąś potrzebującą kicię!:cool3: :lol:

Posted

Próbowałam, ale chyba mi się nie udało - mój net się wali na tej stronie :cool3: - więc jeśli możesz to wrzuć tam gdzieś krótkie info lub choćby link do tematu tych kociaków :modla:

Posted

[quote name='Marka']Jak na razie widoki na dom ma tylko koteczka, która się tak spodobała ziele77 - reszta maluszków ciągle czeka na swoją szansę... :sad:
No wyjątkowa jest ta kicia rzeczywiście, ale przecież i kocurek-melancholik jaki fajny :lol: , i kicia-pierdółka słodka! Do góry dzieciaczki!

Posted

Bodziulka napisał(a):
chcesz o tym podyskutować przez telefon :diabloti: :evil_lol:

Bodziulka - nie drażnij rekina, bo Cię... zamknę w ganku samą na tyle minut, ile masz lat! :diabloti: :eviltong: :evil_lol:

Posted

Wszystko wskazuje na to, że domki czekają już na pręguskę i czarnego - sama dzisiejszą noc spędzi więc bialutka dzidzia :-(

Kto pokocha to maleństwo..?