Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boni chyba woli kurze lapki niz legowisko :lol: wsadz jej do srodka kawalek jakiejs bluzy z polaru a zobaczysz ze nie bedzie chciala stamtad wyjsc! :lol:
Acha i uwazaj na te lapki - tam sa kosteczki jednak - moze juz lepiej ucho?

Posted

ufff cuciola dzieki! Bonis ma kurza lapke glownie do zabawy bez pazurow.. do podgryzania!
jakos u nas nie moge kupic surowych do ugotowania samej galaretki :(
widzialm czesc fotek slicznego wielkopsa jak byl malusi ;))) niedobrnelam do konca ale nadrobie :))) faktycznie takie wielkopie maluszki szybko rosna!!!
Bonitek jest u mnie juz 3-y tygodnie i wydaje mi sie ze troszeczkuu urosla :)) widac to na wadze :)) z 660 do 732 gramow przez 3-y tygodnie :)
Bozzka musze zwazyc sama torbe bonitkowa! tak z samej ciekawosci
ciekawe ile Bonis urosnie przez 3-y miesiace i tydzien az!
wlasnie moj wielkolud przemyka przez moj pokoj i Bonis cala w strachu bo spac jej nie daje :)) czujna psinka :))))

Posted

Piesulka kurze lapki to najlepiej na jakims targu albo u jakiegos rzeznika trzeba pytac,oni to pod lada trzymaja i najczesciej wyrzucaja :)
a z nich taka dobra galaretka wspaniala na lapcie i uszka jesli nie stoja :)

Posted

cuciola dzieki tylko kurcze ja mieszkam w wielkim miescie hehe i na targi nie chadzam... :) a rzezniki omijam z daleka... jestem wegetraianka...
ale ublagam Mamuske moze cosik dla Bonitka wymysli :))) tym bardziej ze jak byl wet to badal rzepki Boni i chyba lewa tylnia nie bardzo mu sie podoba... ale niestety w marketach nie ma kurzych lapek!!! powinnam wyruszyc gdzies pod warszawe po te lapska... nie mam rodziny/znajomych na wsi :(( ale cos wymysle!!!!!
dla Bonitka wszystko!!!

Posted

A ja kupilam w pl kurze lapki w Carrefurze.. ale bylam tam tuz po otwarciu i... kupilam ostatnie pol kilo (!!!???)
Nie chce sie upierac co do jedzenia kurzych lapek przez male pieski - ja tam swojej nie daje - nawet jesli mialyby byc wedzone (a tym bardziej surowe!) - poniewaz maja jednak duzo malych kostek w srodku - a tyle sie slyszalo o przypadkowych zadlawieniach sie - maly pies jest maly i PO CO KUSIC LICHO!
Blue uwielbia wedzone ucho albo nawet wielkie kosci (tez wedzone - nie maja "drzazg" (!)) a ja jestem spokojniejsza. Z lapek dawalabym tylko galaretke no i musza byc swieze! A ze swiezoscia podrobek nie zawsze jest tak jak sobie wyobrazamy...