hun Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Kilka fotek to już coś-zawsze lepiej niż nic.:lol: Harpagon wklejaj swoje foty,nieociągaj się kobieto. Family Buldożer Quote
Vectra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Proszę tylko ślicznie pamiętajcie o regulaminie ;) maksymalnie 5 zdjęć w jednym poscie o rozmiarze 640 x 640 pix max. wymóg taki w trosce o tych co mają wolniejsze łącze :) Quote
tattoo Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Gratulacje dla wszystkich :smilecol: Biały śliczny :loveu: mam nadzieje że go zobacze na żywo w Poznaniu :lol: Quote
Harpagon Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Tak jak mówiłam , mam niewiele ... A poniżej MłChPl Aspen Staff - Star - teraz już reproduktor :evil_lol: www.harpagon.com.pl Quote
Asztir Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 fajny teren :) ale nie mogłam się powstrzymać przed wybuchem śmiechu jak popatrzyłam jak sędzia stoi na pierwszym zdjęciu! :evil_lol: Czy nasz prezydent już tak bardzo wpływa na ludzi :evil_lol: (prosze się nie obrażać to tylko mały żarcik!) Quote
hun Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Giovani ty tu nie wpadaj w zachwyt,oglądając taneczne wyczyny p.sędziego-tylko dawaj foty co napstrykałeś. Family Buldożer Quote
Lambi Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='hun']Giovani ty tu nie wpadaj w zachwyt,oglądając taneczne wyczyny p.sędziego-tylko dawaj foty co napstrykałeś. Family Buldożer[/quote] O Giovani, to Ty masz fotki i się z nami nie dzielisz :mad::mad:dawaj, dawaj co masz :evil_lol: Quote
Canaveral-staff Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Chyba już wygrzały Cię te 2 Twoje smoki:eviltong::eviltong: Quote
Harpagon Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Giovani']You cant dance!!!:lol: Oj chyba fotka się niechcący udała :evil_lol: www.harpagon.com.pl Quote
Recommended Posts