Sebastian Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Wystawa wkrótce, stawka duża, kto się wybiera??? ...podobno, ponad dwadzieścia staffiorów!:p Quote
hun Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Na dzień dzisiejszy mogę podać stawkę ilościową staffików- PSY---------- KL.MŁ-3 KL.P.- 3 KL.O. 5 KL.CH-2 SUKI---------- KL.MŁ-5 KL.P. -3 KL.O.-3 KL.CH.-2 KL.WET.-1 Tak że staffików zgłoszonych jest:27 AST-70 BULLTERRIER-44 BULLTERRIER MINIATURA-4 Family Buldożer Quote
Sebastian Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Czekamy na pełną stawkę...:razz:;);) Quote
hun Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 To dopiero w środę wieczorem ,chyba że jutro będę miała chwileczkę czasu,gdyż będę na zebraniu w ZK- kierowników sekcji.:roll::eviltong::lol: Family Buldożer Quote
hun Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Katalog zamknięty-nic już się nie zmieni,więc mogę podać wszystkie zgłoszone staffiory::crazyeye: PSY: KL.MŁ. ATOMIC BOY Pen Staff CAMPARIS Buldożer MIGUEL Los Staffikos KL.P. ASPEN Staff-Star LENOX LEWIS Human Dogs LEONARDO DA VINCI Human Dogs KL.O. ARMAGEDON SBT Club CHIPPENDALE Sirius DIEGO ARMANDO Dobromina MAGIC BOY Buldożer MAGNETIC BOY Buldożer KL.CH. ARMAGEDON Dobromina GOLD CHARGER Buldożer SUKI: KL.MŁ. BERSERKER BEAUTY Janastaff VENUS Buldożer VICTRESS FOR EVER Family Buldożer X FACTOR DARK QUEEN Port Erin ZHOSHUA Buldożer KL.P. BELLA BLUE BELL Harpagon EBOLA Dobromina TRENDY ALWAYS Buldożer KL.O. AFERA z Błękitnego Rodu MAGIC LADY Buldożer NASZA NIUNIA Pullera KL.CH. DEMI MOORE Alikana OFF SPRING Buldożer KL.WET. LUNA-LUST Buldożer Serdecznie zapraszam życzę sukcesów i słonecznej pogody. Family Buldożer Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a amstaffów ktoś może podać stawke prosze:razz: Quote
Sebastian Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Pani Hunowa, dzękuję bardzo.:eviltong: BigBrother jest pod wrażeniem:lol: Quote
Lambi Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 hohohhoo :lol:trochę Was będzię, życzę wszystkim powodzenia ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Iwona1984 napisał(a):a amstaffów ktoś może podać stawke prosze:razz: jeszcze raz pytam czy amstaffy może ktoś podać, ewentualnie link na którym jest stawka bo na stronie oddziału nic nie znalazłam Quote
blaira Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Iwona1984 napisał(a):jeszcze raz pytam czy amstaffy może ktoś podać, ewentualnie link na którym jest stawka bo na stronie oddziału nic nie znalazłam Bo nie ma ich opublikowanych, kochana Hunowa nam je dostarczyla :loveu: P.S jakies nowe wieści położnicze sa? pozdr. Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 blaira napisał(a):Bo nie ma ich opublikowanych, kochana Hunowa nam je dostarczyla :loveu: P.S jakies nowe wieści położnicze sa? pozdr. dziękuje Natalia Quote
hun Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Do Iwona 1984-chętnie podała bym konkurencje AST,ale ich troszeczkę jest. ZK-WROCŁAW działa na innych zasadach,nigdy nie podawał katalogu przed wystawowego. Ja jestem tylko w środy w ZK, i tylko dwie godziny ,tak że mam malutko czasu na załatwienie swoich spraw. Family Buldożer p.s a tak na marginesie,odrobine adrenaliny każdemu się przyda :lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 hun napisał(a):Do Iwona 1984-chętnie podała bym konkurencje AST,ale ich troszeczkę jest. ZK-WROCŁAW działa na innych zasadach,nigdy nie podawał katalogu przed wystawowego. Ja jestem tylko w środy w ZK, i tylko dwie godziny ,tak że mam malutko czasu na załatwienie swoich spraw. Family Buldożer p.s a tak na marginesie,odrobine adrenaliny każdemu się przyda :lol: szkoda... :-( ale cierpliwie poczekam na wystawe Quote
jolkajolka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ktoś wie może, o której wchodzą na ring staffiki? Będę wdzięczna za info Quote
Canaveral-staff Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 No to ja zacznę mam najświeższe wiadomości,po ringu właśnie chodzą staffiki A w bulikach mini : AMOS -BOB :cool2::ylsuper::ylsuper::smilecol::B-fly::B-fly: INDIANA -CACIB:Cool!::ylsuper::laola::terazpol: Amosowi życzę powodzenia na grupie Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 a jakie wiesci z ringu amstaffow Quote
hun Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 WYNIKI STAFFIKÓW-nie mam wszystkich ale to co mam to dam Psy kl. mł. MIGUEL Los Staffikos-I,dosk.Zw.MŁ. ATOMIC BOY Penn Staff-II,dosk. CAMPARIS Buldożer-III,dosk. kl.poś. Human Dogs LEONARDO DA VINCI-I,dosk.,CWC,Res.Cacib Human Dogs LENNOX LEWIS II,dosk. ASPEN Staff-Star-III,DOSK. KL.O. CHIPPENDALE Sirius-I,dosk.NDPwR,CACIB,BOB ARMAGEDON STB Club-II,DOSK MAGNETIC BOY Buldożer-III.dosk. DIEGO ARMANDO Dobromina-IV,dosk. MAGIC BOY Buldożer-dosk. kl.CH. GOLD CHARGER Buldożer-I,DOSK.CWC ARMAGEDON Dobromina-II,DOSK. SUKI-KL.MŁ VICTRESS FOR EVER Family Buldożer-I,DOSK.ZW.MŁ.N.JUNIOR-ZAKOŃCZYŁA MŁ.CH.PL. VENUS Buldożer-II,DOSK. ZHOSHUA Buldożer-III.DOSK. X FACTOR DARK QUENN Port Erin-IV-nie znam oceny Janastaff BERSERKER BEAUTY-niaobecna KL.P. TRENDY ALWAYS Buldożer-I,DOSK.CWC.CACIB.NDSwR. BELLA-BLUE BELL Harpagon-nie znam wyniku EBOLA Dobromina-nie znam wyniku KL.O. MAGIC LADY Buldożer-I.DOSK.CWC-ZAKOŃCZYŁA DOROSŁY CHAMPIONAT POLSKI NASZA NIUNIA Pullera II.DOSK. AFERA z Błękitnego Rodu-nieobecna KL.CH. DEMI MOORE Alikana-I,DOSK. OFF SPRING Buldożer-II,DOSK.-nasza TITO w sezonie wystawowym 2008r-bę dzie pokazywana w kl. weteranów. KL.WETERANÓW LUNA-LUST Buldożer-I,DOSK.NAJ.WET. Gratulacje dla wszystkich wystawców i wystawianych:multi::multi::multi: Family Buldożer Quote
Lambi Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Bardzo dziękuję za wyniki, wielkie gratulacje dla lokatowców oraz dla VICTRESS FOR EVER Family Buldożer za ukończenie Mł. Ch. Pl.:cool2: Może był jakiś fotograf i podzieli się fotorelacją;) Quote
forgeta Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Gratulacje dla wszystkich bo wszyscy doskonali.:thumbs: Mam nadzieję ze ktoś z Was zafunduję nam fotorelację!!:user: Lambi do zobaczenia w Legionownie! Quote
wera99 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 mam fotki , ale niestety tylko mojego oraz BOBowca ;) Pozdrawiam i gratuluję wygranym psiakom :) Quote
Jadwisia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ja mam kilka fotek, suki m[FONT=Arial]łodzież, oczywiście z Jadzią w roli głównej, my niestety na szarym końcu… jak zwykle zresztą, sędziemu bardzo podobała się głowa Jadzi i powiedział nawet, że ma najlepszą z tej czwórki, ale generalnie za chuda, Jadzia ma już półtora roku jakby co. [/FONT] [FONT=Arial]Nadal zamierzamy utrzymywać ją w takiej kondycji [/FONT][FONT=Wingdings]:cool3:[/FONT][FONT=Arial] więc z naszych championatów chyba [/FONT][FONT=Arial]będą [/FONT][FONT=Arial]nici … bo jak na razie to zwykle obstawiamy tyły [/FONT][FONT=Wingdings]:placz: [/FONT] [FONT=Arial]I takie moje drobne spostrzeżenie, ja wiem, że może i Jadzia rzeczywiście jest za wątła, ale niektóre staffiki na wystawie były naprawdę zapasione, drodzy właściciele, trochę ruchu :eviltong: [/FONT] Quote
hun Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Vectra mam gorącą prośbę/wiem że masz troszeczke popstrykanych fotek/- czy mogłabyś nas zaszczycić swoją fotorelacją?:modla: Lambi VICTRESS FOR EVER/w domu MURKA/-dziękuje za gratki:lol: Family Buldożer Quote
Vectra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 mam kilka fotek , nie wiele niestety - byłam strasznie wykończona podróżą, jak wchodziłam na ring to była moja 30 godzina bez snu :( dziś z Franiem spaliśmy do 14 strasznie wszystkim gratuluje :buzi: zakochałam się w tej suczce :) normalnie cukiereczek http://i64.photobucket.com/albums/h174/piotrekbak/P1010058.jpg aż głupio bo nie mogłam od niej oczu oderwać. Quote
Harpagon Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Wystawa w miłej atmosferze :lol:, gratulacje dla wszystkich :multi::multi::multi: Nasza Bella - Blue Bell Harpagon- IIdosk. A Aspen Staff - Star , tą ocena zakończył reproduktora :multi: Pozdrowienia dla wszystkich !!! Jutro postaram się dodać parę fotek, tylko mam samego Aspena ... www.harpagon.com.pl Quote
Recommended Posts