Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miejmy nadzieję że to dobry znak. Ale jeśli Fifa nadal w schronisku trzeba dalej szukać domu.
Teraz będę musiała jedno z ogłoszeń, które umieściłam przedłużyć. Myślę też czy nie zmienić kontaktu. Dodałam jedynie numer telefonu do schroniska. A może łatwiej byłoby gdyby podać np. twój numer Marta.
Nie wiem jak jest w schronisku, ale zdaję sobie sprawę że jest sporo psów i ktoś kto byłby chętny mógłby akurat nie dostać wyczerpującej informacji o piesku.

Posted

kofaniutka87 napisał(a):

Myślę też czy nie zmienić kontaktu. Dodałam jedynie numer telefonu do schroniska. A może łatwiej byłoby gdyby podać np. twój numer Marta.
Nie wiem jak jest w schronisku, ale zdaję sobie sprawę że jest sporo psów i ktoś kto byłby chętny mógłby akurat nie dostać wyczerpującej informacji o piesku.

To Ty nie podałaś do mnie numeru???:placz: Do schroniska lepiej nie podawać bo tak jak piszesz przy takiej liczbie psów oni nie są w stanie zapamiętać , która to Fifa a który np. Azor. Niektórych ,,rezydentów'' pamiętają ale to już z długoletnim ,,stażem'':evil_lol:
Dobrze by było jak najszybciej zmienić:multi:Bo domek dla Fify może jej przelecieć koło noska:lol:

Mój numer 697 128 399

Niestety czy jest Fifa będę wiedzieć dopiero w piątek albo sobotę :placz:

Posted

Fify nie ma na stronie głównej schroniska dla zwierząt :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Mam nadzieje że znalazła domek. Oby nie najgorsze:angryy:
Zaraz zwariuje:shake:a w weekend bede dopiero coś wiedzieć:-(
Mam nadzieje że szybko czas minie...

Posted

Marta697 napisał(a):
Fify nie ma na stronie głównej schroniska dla zwierząt :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Mam nadzieje że znalazła domek. Oby nie najgorsze:angryy:
Zaraz zwariuje:shake:a w weekend bede dopiero coś wiedzieć:-(
Mam nadzieje że szybko czas minie...

Pewnie znalazła dom...

Posted

Właśnie odebrałam e-maila od pewnej pani , która chciałaby zaadoptować Fifkę . Także jakby Fifka była jeszcze w schronisku to ma zapewniony domek tylko transport trzeba załatwić :) a jak już poszła do domku to super ! Może ta pani zechce innego psiaczka-zobaczymy 8)

Posted

Może została tak uspiona jak Koczo:placz: Boże...tylko nie to!!!! Nie mogli przecież uśpic psa rasowego...
Chociaż nic nie jest w stanie mnie zdziwic...

Posted

Trejsi napisał(a):
Może została tak uspiona jak Koczo:placz: Boże...tylko nie to!!!! Nie mogli przecież uśpic psa rasowego...
Chociaż można się wszytskiego spodziewać...

Co to znaczy...?:crazyeye::shake:

Posted

Trejsi napisał(a):
Chociaż nic nie jest w stanie mnie zdziwic...

Nie wierze że uśpiona!
W niedziele będę coś wiedzieć:roll:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Wygląda na teriera irlandzkiego.

Wstaw go na na "terierki' wejście z aktywacją.
Psiak ma wątek?

Nie ma wątku :shake:, jeśli możesz go wstawić na "terierki" to bardzo proszę, ja nie mam bladego pojęcia gdzie to jest.

Posted

AnkaW napisał(a):
Nie ma wątku :shake:, jeśli możesz go wstawić na "terierki" to bardzo proszę, ja nie mam bladego pojęcia gdzie to jest.

Ja go wstawie na t.....szkoda tylko,ze jest tak mało informacji na jego temat:roll: