Neris Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Pobiegłam na miau - nie widzę fotek, pobiegłam na dogo - też nie widzę... Same czerwone krzyżyki... Quote
kaerjot Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja też, balam się przyznać, bo myślałam, że to za karę, czy jak Quote
Tweety Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 no cóżeście to ciotki zrobiły z tymi zdjęciami?:mad: :evil_lol: Quote
Neris Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 kaerjot napisał(a):Ja też, balam się przyznać, bo myślałam, że to za karę, czy jak Z pół roku temu nie mogłam oglądać zdjęć wstawianych przez Akuchę i ona wtedy mi mówiła że to jest właśnie kara... ale za co to nie wiem. Quote
akucha Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A ja foty widzę!!!!!!!!!!!! Ciotki, żałujcie, ze nie macie takiej mozliwości!!!! Dzidzi cudna, cudneńka, a maleństwo czarne :loveu: :loveu: :loveu: Tuptus taki jeszcze... o połowe mniejszy :-o I jakaś ciocia trikolorka maluszków pilnuje :lol: Kordonio, ale masz fantastyczny koc!!!!!!!!!!! Liczyłaś kiedyś ile na nim kotów jest??? :evil_lol: Quote
Neris Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzę!!!!!!!! Jakie to cudo nadmorskie ta Dzidzia! Ale charakterek to ja już teraz widzę że ma... Quote
Tweety Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ja tez już widzę, kosmiczne kociuchy po prostu!:loveu: Quote
kaerjot Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja też już widzę!!!!!!!!!!!! A ten berbeć czarniutki to Dżudżitsu? Quote
BeataSabra Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kociak ma spuchnięte oczko dobrze widze ?? Ja kcem taką pościel buuuuu albo taki kocyk buuuuuu Kociuchy cudne. Quote
kordonia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Znów :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ona tak śpi :lol: A oczko- tak- obrzeknięte- dostaje na katar zastrzyki i kropelki do oczek. Quote
Neris Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kordonio, chyba trzeba zaraz poszukać czy w jakimś cyrku nie potrzebują "Kota-Który-Staje-Na-Głowie-NIeproszony". Quote
Tweety Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 raczej usypia na głowie:evil_lol: że też jej tak wygodnie:crazyeye: Chyba, że tak się wyszaleje, że usypia zanim ułoży się w koszyczku Quote
kordonia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Widziałam całą procedurę- kładzie sie na tym wałku wokół legowiska, a potem stopniowo jej główka robi się coraz cięższa, i sama spada. Dzidźka naprawdę nie wie, jak to sie dzieje :lol: Quote
olenka_f Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 no to teraz chyba sie nie dziwicie że i ja i mój pies jesteśmy tacy zakochani w dzidzi, a te jej różowiutkie łapeczki tylko do wycałowania:loveu: Quote
kordonia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Skontaktowałam Dżudżitsu z Dzidźką już na stałe :) Ona się troszkę przy nim uwsteczniła w rozwoju- tzn. zaczęła ssac smoczek, pokładać sie na jego butelkach z gorącą wodą, a on patrząc na jej poczynania się rozwinął- samodzielne korzystanie z kuwety, non-stop duszenie Dzidźki. NIe odstepują siebie na krok :) Wyglądaja na szczęsliwe :) Zjęcia jutro, bo dziś znów jestem w pracy. Quote
Neris Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Co się dziwić kotu, w taką pogodę sama bym się położyła na butelkach z gorącą wodą... Quote
Tweety Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dzidzia zdążyła ułożyć się przed zaśnięciem?:evil_lol: Quote
akucha Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Maleńka nasza, ma jeszcze mniejszego braciszka :lol: Jakie one słodkie są!!! Nie ma śliczniejszych maluszków niz kocięta, prawda? Quote
akucha Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Wiola przysłała mi fotki schroniskowej Dzidzi. O mateńko :placz: Quote
kordonia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Omajgod, mja Niunia za kratami :( Dzis: Quote
Recommended Posts