Reno2001 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gotowe: Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż.Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240570673 Jeśli są jakieś uwago to poproszę o wskazówki. Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 allegro rewelacja! Trzymam mocno kciuki! Quote
Reno2001 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Poprosze tylko o potwierdzenie czy nr tel jest dobry. A może jakiś kontakt mailowy??? Quote
Becia66 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 mamy trochę w zapasie chętnych domków po boksiu orzechowskim, jeśli dziewczyny wybiorą ten odpowiedni to resztę adresów przekażemy dla boksia z Dąbrowy Górniczej. Tylko komu ? :roll: Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ja bym dopisała, że "zastrzegamy sobie prawo do wyboru odpowiedniego opiekuna dla psa" Quote
HebaNova Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 allegro super dziekuje :loveu: w imieniu Żeberka aha i jeszcze można w opcjach aukcji ustawić że to aukcja prywatna, wtedy byle kto nie będzie licytował Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Szukamy domu dla pięknej mordki, na pierwszą stronę, Chudzinko! Quote
HebaNova Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 dopisz prosze w aukcji ze szukamy domu bez innych zwierząt. Quote
maciaszek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Reno2001 napisał(a):Jeśli są jakieś uwago to poproszę o wskazówki. Ja bym zmieniła w tytule aukcji "boksio" na "bokser". Będzie miał więcej wyświetleń :). Quote
Reno2001 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wszystko pozmieniałam: Dane przedmiotu zostały zmienione.Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240570673 Od siebie dodałam, że pies będzie wydany po kastracji. Chcę tym samym wyeliminować pseudohodowców. Quote
HebaNova Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 wczoraj był tylko jeden telefon, pan sie jeszcze zastanowi Quote
HebaNova Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 rano znów telefon, bardzo konkretny... i wieczorem mamy odwiedziny, kciuki potrzebne :loveu: Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 o suuuperrrr :multi: trzymamy bardzo mocno kciuki! Quote
maciaszek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 W takim razie trzymamy kciuki BARDZO mocno! Quote
HebaNova Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 UWAGA UWAGA KASUJEMY ALLEGRO :loveu: ŻEBERKO W NOWYM CUDOWNYM DOMECZKU W RYBNIKU :lol: domek nie mogł sie doczekac wieczora i przyjechał wczesniej, cudowni ludzie, z wielkim sercem i boksiowym doświadczeniem :multi: domek po prostu bombowy, zakochał się w Żeberku od razu i to z wzajemnością, będziemy w kontakcie mejlowym, rytuał odjajcania odbędzie się po uprzenim upasieniu juz u nowych właścicieli Quote
Reno2001 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 HURRRRRRAAAAAAAAA... Podrzućcie mi jakiegoś innego boksia, bo szkoda allegro kasować. Quote
HebaNova Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Reno, kochana masz szczesliwa rękę do allegro:loveu: Quote
Reno2001 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='HebaNova']Reno, kochana masz szczesliwa rękę do allegro:loveu: E tam... Widzisz piękną Indis w moim podpisie...wystawim ją juz TRZY miesiace...:shake: . Najwyraźniej jest popyt na boksie. Choc niedawno "sprzedałam" maleńkiego kundelka Ludwiczka. Los jest wybredny... Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 o rany rany!!!! super!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ale ostatnio dobra passa :lol: Quote
HebaNova Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Reno, powiem Ci jedno, utajniam ten wątek Indis przed moim TZem żeby mu żal nie było bo on własnie jest zakochany w takich łaciatkach. juz mi zapowiedział ze za ileś lat jak nam nasze psy pomrą to takiego weźmiemy :lol: . niestety mamy miejsca tylko na 2 sztuki, na razie komplet Quote
Reno2001 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 HebaNova napisał(a):Reno, powiem Ci jedno, utajniam ten wątek Indis przed moim TZem żeby mu żal nie było bo on własnie jest zakochany w takich łaciatkach. juz mi zapowiedział ze za ileś lat jak nam nasze psy pomrą to takiego weźmiemy :lol: . niestety mamy miejsca tylko na 2 sztuki, na razie komplet Wiesz, takie kuku na punkcie takich łaciatków to mam ja. Ale niestety u mnie też komplet - sztuk dwie. I co z ta Indis zrobić...:placz: ??? Quote
maciaszek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Nie było mnie tu prawie cały dzień i proszę, takie ŚWIETNE wiadomości !!! HUUUURAAAAA !!!!!!!! :) To może pora zmienić tytuł? :eviltong: Quote
amikat Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 HURA, HURA, HURA!!!! Bardzo sie cieszę!!! Dziekuje CI Hebanova , za to ze go prygarnełaś!! Kolejne uratowane psie zycie! Quote
Recommended Posts