HebaNova Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kochani, tu Dąbrowa Górnicza i znowu kolejna przybłęda, ledwo się toto na nogach trzyma, wychudzony jest do granic możliwości, troszke na blizn, parę kleszczy, raczej młody, około 2 lat, (w pychol jeszcze mu nie zaglądałam). przyjazny i spokojny. nie miał obroży, musiał siędługo błąkać. może u mnie zostać tylko kilka dni, bo noce są już zimne a ja go mogę przetrzymać tylko przy budzie na dworze, z resztą z tego co widziałam on nie wie po co jest buda, siedzi cały czas przed. karmię go małymi porcjami ryżu z mięsem, on potrzebuje ciepłego domeczku, choćby tymczasowego DT na cito, ta psinka potrzebuje ciepłego kąta w domu !!!! Quote
jotka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hej ciotki, nie tylko boksiowe, pomóżcie chudzinie! Ja mam w domu koci szpital do nie wiadomo kiedy, nie dam rady.:shake: Quote
HebaNova Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 no ciotki, u Żeberka śniadanko już było :p wcina wszystko z apetytem, poza tym do budy nie raczył wleźć tylko spał na materacyku przed. :shake: dziś będzie ciepły dzień, więc zapowiada się wylegiwanie na słoneczku. niestety Żeberko warczy na moje psy, nie jakoś dramatycznie, bo trzymam je na smyczach, ale w razie czego byłoby nieprzyjemnie. warczy raczej ze strachu, chyba miał nieprzyjemne doświadczenia z psami, możliwe że go pogryzły, ma kilka blizn. niestety musi być uwiązany bo w dalszym ciągu ogrodzenie mam w budowie. Quote
maciaszek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 HebaNova, wysłałam Ci priv. Co za chudzinka... :( Quote
HebaNova Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Żeberko poleguje, upodobał sobie mojego TZa, tita na niego ogonkiem i miałczy żeby go głaskał. na mnie nie reaguje, no chyba że miskę niosę. normalnie robie się zazdrosna hehe no i z poczynionych obserwacji, on wygląda na młodszego niz 3 lata, ząbki ma bardzo ładne z przodu, ale komend zadnych nie zna Quote
DuDziaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Heh widac Towj TZ jest fajniejszy ;D Moze wynosi mu potajemnie jakis smakolyki..... :cool3: Quote
Reno2001 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Może małego na allegro szybko dać. Dziewczyny z Rzeszowa maja wystawionego na aukcji boksia i bez przesady telefony się urywają. Ten wasz tez jeszcze młodziutki, więc jego szanse na szybkie znalezienie domku sa bardzo duże. Quote
Anetka83 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 moge tylko podnieś i mocno trzymac kciuki!!!! Quote
HebaNova Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 wieczorem go wystawie na allegro Quote
maciaszek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 HebaNova napisał(a):wieczorem go wystawie na allegro Dobry pomysł ! :) Quote
Bodziulka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Bardzo ładna mordulka - trzeba uważać z allegro, ale to pewnie wiecie ;) Quote
AgaiTheta Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Później obgadam z Dharmą wszystko, ale myślę, że mamy dla niego miejsce. Quote
AgaiTheta Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Zobaczymy, bo właśnie odebraliśmy w Bytomiu boksia z meliny. Ma chłopak niecały rok :placz: a już kupa nieszczęścia. Quote
HebaNova Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 dziękuje wszystkim za pomoc, w razie czego kontakt tel do mnie jest podany w linku w moim podpisie. Żeberko karmiony jest 6 x dziennie malutkimi porcjami gęstej psiej zupki, wcina wszystko, miche wylizuje do czysta. siku było i to nie raz, koopką niestety jeszcze nas nie zaszczycił. budą dalej gardzi, ale materacyk całkiem mu się podoba, oczywiście cały obślinił :lol: Quote
amikat Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [W górę maluchu. Mam nadzieje ze tymczas wypali. Strasznie jest wynedzniały, pewnie sie długo błąkał... Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 czy boksiu ma allegro?? Bo nie wiem czy przegapiłam nawątku, czy juz jest Quote
HebaNova Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 alegro jeszcze nie ma chwilowo, na razie szukamy pilnie tymczasu, komp mi cos muli i ledwo co moge pisac Quote
Reno2001 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Tak czy siak allegro trzeba wystawiać już. Zainteresowanie przypuszczam będzie spore, ale i tak to troszke potrwa zanim domki się posprawdza i wybierze ten najlepszy. Tu trzeba działać wielopłaszczyznowo a nie skupiać się na jednej sprawie - tu szukaniu tymczasu. Czas tu gra bardzo dużą rolę. Jeśli nie ma go kto wystawić ja mogę to zrobić. Poproszę tylko dane do kontaktu. Quote
HebaNova Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 tel do kontaktu jest podany w linku w moich postach, pies aktualnei jest w dąbrowie górniczej, dziekuje, nie dam rady jednak allegro sama zrobic, nawet nie umiem teraz wklejac zdjec na dogo, cos mi sie psuje w kompie :angryy: Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 czyli rozumiem Reno2001 ze allegro załatwione przez ciebie? Quote
HebaNova Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 udalo sie wkleic z innego kompa Quote
Recommended Posts