Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, tu Dąbrowa Górnicza i znowu kolejna przybłęda, ledwo się toto na nogach trzyma, wychudzony jest do granic możliwości, troszke na blizn, parę kleszczy, raczej młody, około 2 lat, (w pychol jeszcze mu nie zaglądałam). przyjazny i spokojny. nie miał obroży, musiał siędługo błąkać. może u mnie zostać tylko kilka dni, bo noce są już zimne a ja go mogę przetrzymać tylko przy budzie na dworze, z resztą z tego co widziałam on nie wie po co jest buda, siedzi cały czas przed. karmię go małymi porcjami ryżu z mięsem, on potrzebuje ciepłego domeczku, choćby tymczasowego

DT na cito, ta psinka potrzebuje
ciepłego kąta w domu !!!!

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ciotki, u Żeberka śniadanko już było :p wcina wszystko z apetytem, poza tym do budy nie raczył wleźć tylko spał na materacyku przed. :shake: dziś będzie ciepły dzień, więc zapowiada się wylegiwanie na słoneczku. niestety Żeberko warczy na moje psy, nie jakoś dramatycznie, bo trzymam je na smyczach, ale w razie czego byłoby nieprzyjemnie. warczy raczej ze strachu, chyba miał nieprzyjemne doświadczenia z psami, możliwe że go pogryzły, ma kilka blizn. niestety musi być uwiązany bo w dalszym ciągu ogrodzenie mam w budowie.

Posted

Żeberko poleguje, upodobał sobie mojego TZa, tita na niego ogonkiem i miałczy żeby go głaskał. na mnie nie reaguje, no chyba że miskę niosę. normalnie robie się zazdrosna hehe

no i z poczynionych obserwacji, on wygląda na młodszego niz 3 lata, ząbki ma bardzo ładne z przodu, ale komend zadnych nie zna

Posted

Może małego na allegro szybko dać. Dziewczyny z Rzeszowa maja wystawionego na aukcji boksia i bez przesady telefony się urywają. Ten wasz tez jeszcze młodziutki, więc jego szanse na szybkie znalezienie domku sa bardzo duże.

Posted

dziękuje wszystkim za pomoc, w razie czego kontakt tel do mnie jest podany w linku w moim podpisie.

Żeberko karmiony jest 6 x dziennie malutkimi porcjami gęstej psiej zupki, wcina wszystko, miche wylizuje do czysta. siku było i to nie raz, koopką niestety jeszcze nas nie zaszczycił. budą dalej gardzi, ale materacyk całkiem mu się podoba, oczywiście cały obślinił :lol:

Posted

Tak czy siak allegro trzeba wystawiać już. Zainteresowanie przypuszczam będzie spore, ale i tak to troszke potrwa zanim domki się posprawdza i wybierze ten najlepszy. Tu trzeba działać wielopłaszczyznowo a nie skupiać się na jednej sprawie - tu szukaniu tymczasu. Czas tu gra bardzo dużą rolę.
Jeśli nie ma go kto wystawić ja mogę to zrobić. Poproszę tylko dane do kontaktu.

Posted

tel do kontaktu jest podany w linku w moich postach, pies aktualnei jest w dąbrowie górniczej, dziekuje, nie dam rady jednak allegro sama zrobic, nawet nie umiem teraz wklejac zdjec na dogo, cos mi sie psuje w kompie :angryy: