Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie moi kochani prześladowcy :loveu::diabloti:
Miło tak patrzeć jak cierpicie XD
No ale dobrze, już się tłumaczę ;)
Aparat w naprawie, neta nie mam w domu, i aktualnie jestem u babci znowu, ale tym razem na tydzień ;)
Ale wy pewnie chcecie wiedzieć co u czarnego diabła, hę?

Posted

No to okay. Zacznijmy od początku, jak parę tygodni temu byłam z Pimpkiem na zdejmowaniu szwów. Wchodzimy, pan próbuje ściągnąć Pimpkowi szwy, nie da rady. Pimpek dostaje zastrzyk, kolejne próby weta wyjęcia szwów, bez skutku. 2 zastrzyk i kaganiec, Pimpek dalej się wierci i próbuje go złapać za rękę mimo kagańca. 3 zastrzyk, Pimpek w końcu zapada w narkozę, parę wymiotów, zerwanie się smyczy i ucieczka "nietrzeźwego" Pimpka, złapanie go, w końcu wyciągniecie szwów i wybudzanie. Przychodzenie różnych osób z kotami. Po jakiejś pół godiznie Pimpek zaczyna sie ruszać, spaceruje ze mną po gabinecie, "szczeka" na weta itd. Przychodzą klienci, krótka rozmowa z 2 nieznajomymi dziewczynami, potem przyjście jakiegoś pana z pekińczykiem na rękach i panią, pekińczyk piszczy, chce do Pimpka, Pimpek gapi się na niego jakby się upił. W końcu Pimpek się bardziej wybudził (wet nie chciał nas puścić z nieprzytomnym psem), jedziemy do domu.

Posted

Moja szkoła XD
a niedawno był wet na szczepienie to go Pimpek za rękę złapał zębami ale nic mu nie zrobił, a wet znowu go jakoś dziwnie nazwał xD

Posted

Mam kilka fot Pimpka na komórce, jeśli wzięłam ze sobą kabel to je może wstawię ;) Jutro jadę do Rabki, wracam w czwartek, noc u babci i do domu.