Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hejka co u Was???

Wszystko OK :D
Wczoraj jak byłam z Pimpkiem na spacerku na łąkach to spotkałam takiego pana z takim małym psem w tymi Boxera, ten Boxerek był szczeniakiem i był cały biały z brązową łatką na oku :loveu:
Pimpek gdy go zobaczył to tak merdał ogonem że myślałam ze mu odleci :evil_lol:
Szczegóły jutro :razz:

Posted

No więc jak spotkaliśmy tego psa to Pimpek nie chciał przyjść do mnie, tylko obwąchiwał tego psa, i na krok go nie odstępywał :angryy:
A propo, ja na spacery z Pimpkiem chodzę bez smyczy, wyjątki to spacery po drodze :p A potem to na łąkach suka sąsiadów maił akości, pani jej szła w łąki, a ta suka szczekała na nią zęby przyszła i pomogła jej z tymi kośćmi bo jak pójdzie za nią to Pimpek jej weźmie :cool3:
No ale w końcu ta suka (Ruda jej na imię) poszła za panią a Pimpek haps, i już maił kości Rudy w pysku i poszedł pod wiśnie i je zajadał :razz:
A potem nie chciał wrócić dodo mu tylko pognał w łąki, tak jak by ECHO po prowadziło go tam, bo jak wołałam PIMPEK! to było echo i na 3 strony było słychać...... Ale i tak przyszedł :cool3:
Z niego to taki pies z charakteru jak Tina Karoli troszkę ;)
A Dzisiaj byłam te z nim w łąkach, i robiłam ..... FOTY !!
Po kryjomu rzecz jasna :evil_lol:
Na razie są w cyfrówce, nie wiem kiedy je wkleję :shake:
Trudno jest po kryjomu przewalać foty na kompa jak pokój z kompem jest najczęściej używany :shake:
no ale na tym spacerze dziś spotkaliśmy MAXA, psa większego od Pimpka który się z Pimpkiem prawie pogryzł kiedyś :shake:
Ja się darłam na Pimpka żeby przyszedł bo się bałam ze Max go pogryzie :shake:
ale ten oczywiście musi mieć swoje maniery i dokładniusienko się z Maxem przywitać :shake: Po paru sekundach słyszałam warczenie, a potem Pimpek pognał do mnie, a Max z anim, ale wolno, więc nas nie dogonił :p
A te foty to zrobiłam tez foty stawu sąsiadów, i Pimpkowi na mostku tam u nich na stawie, ale nie wyszła foty i Pimpka nie widać prawie że :-(
Niech ktoś mi napisze dokładną instrukcję jak się przewala foty z cyfrówki na kompa a foty będą jutro :cool3: A wiecie że pstrykłam 2 foty Pimpkowi z Maxem :cool3: Chociaż nie wyszło.... Ale widać najważniejsze rzeczy : Max i Pimpek :cool3: Gota robiona pod słońce :angryy: Niestety :angryy: nie można było inaczej :oops: