BBeta Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dzień dobry ;) Przyszliśmy się przywitać i życzyć miłego dnia ;) Quote
olifka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 despera napisał(a):No to my życzymy miłego wieczoru;) A myyy?? eee:eviltong: miłej przednocy:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witajcie Pimpkowcy :loveu: Quote
Pimpek Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Marta_Ares napisał(a):Hejka co u Was??? Wszystko OK :D Wczoraj jak byłam z Pimpkiem na spacerku na łąkach to spotkałam takiego pana z takim małym psem w tymi Boxera, ten Boxerek był szczeniakiem i był cały biały z brązową łatką na oku :loveu: Pimpek gdy go zobaczył to tak merdał ogonem że myślałam ze mu odleci :evil_lol: Szczegóły jutro :razz: Quote
Helga&Ares Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 despera napisał(a):Dzisiaj, dzisiaj!!!:evil_lol: zgadzam się :evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Czemu dopiero jutro? Chcemy dziś! Hey:cool3: Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Nio czekamy na te szczegoly:loveu: Quote
Pimpek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 No więc jak spotkaliśmy tego psa to Pimpek nie chciał przyjść do mnie, tylko obwąchiwał tego psa, i na krok go nie odstępywał :angryy: A propo, ja na spacery z Pimpkiem chodzę bez smyczy, wyjątki to spacery po drodze :p A potem to na łąkach suka sąsiadów maił akości, pani jej szła w łąki, a ta suka szczekała na nią zęby przyszła i pomogła jej z tymi kośćmi bo jak pójdzie za nią to Pimpek jej weźmie :cool3: No ale w końcu ta suka (Ruda jej na imię) poszła za panią a Pimpek haps, i już maił kości Rudy w pysku i poszedł pod wiśnie i je zajadał :razz: A potem nie chciał wrócić dodo mu tylko pognał w łąki, tak jak by ECHO po prowadziło go tam, bo jak wołałam PIMPEK! to było echo i na 3 strony było słychać...... Ale i tak przyszedł :cool3: Z niego to taki pies z charakteru jak Tina Karoli troszkę ;) A Dzisiaj byłam te z nim w łąkach, i robiłam ..... FOTY !! Po kryjomu rzecz jasna :evil_lol: Na razie są w cyfrówce, nie wiem kiedy je wkleję :shake: Trudno jest po kryjomu przewalać foty na kompa jak pokój z kompem jest najczęściej używany :shake: no ale na tym spacerze dziś spotkaliśmy MAXA, psa większego od Pimpka który się z Pimpkiem prawie pogryzł kiedyś :shake: Ja się darłam na Pimpka żeby przyszedł bo się bałam ze Max go pogryzie :shake: ale ten oczywiście musi mieć swoje maniery i dokładniusienko się z Maxem przywitać :shake: Po paru sekundach słyszałam warczenie, a potem Pimpek pognał do mnie, a Max z anim, ale wolno, więc nas nie dogonił :p A te foty to zrobiłam tez foty stawu sąsiadów, i Pimpkowi na mostku tam u nich na stawie, ale nie wyszła foty i Pimpka nie widać prawie że :-( Niech ktoś mi napisze dokładną instrukcję jak się przewala foty z cyfrówki na kompa a foty będą jutro :cool3: A wiecie że pstrykłam 2 foty Pimpkowi z Maxem :cool3: Chociaż nie wyszło.... Ale widać najważniejsze rzeczy : Max i Pimpek :cool3: Gota robiona pod słońce :angryy: Niestety :angryy: nie można było inaczej :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No cóż, ciekawa historia :roll: Jak się przewala fotki? Bierzesz cyfrówkę, podłączasz kabelek, ściągasz zdjęcia, odłączasz kabelek, wstawiasz fotki na DGM :evil_lol: Czekamy :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Hej! :p Przychodzę do Was z rewizytą. ;) :loveu: Pimpek jest słodziutki, kociak zresztą również, tylko jakoś pecha ma biedak. :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No to dzien pelen wrazen:loveu: i foty jeszcze do tego:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 no to mieliście ciekawy spacerek ;) czekam na fotki :) Quote
Jagoda1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Pewnie dzisiaj bedą nowe wrażenia... Quote
Recommended Posts