Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
jak dla mnie to super pomysl z tymi galeriami ;) chce poogladac ONki to ide do galerii onkow. chce zobaczyc BC ide do ich galerii ;)

A jak ktoś ma i onka i bc w jednym domu i robi im wspolna galerie to co :roll:?

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
no to ta galeria bedzie w foto-blogach ;p

Czyli co? usuną ten dział czy nie :hmmm:
ale ja jakaś nierozumna jestem :shake:

Posted

Pimpek ma się kurować, teraz rodzice będą z nim często jeździć do weterynarza, w poniedziałek pani wet zadecyduje czy będzie szyła tę ranę czy nie. Zastanawiam się tylko, czy po tym wszystkim co Pimpek przeżył, jakie będzie maił teraz stosunki co do innych psów? Będzie się kulił, czy będzie bardziej agresywny?

Co do tych FB to nie mam zdania :shake: Jak ktoś ma galerię kota i psa, albo galerię 2 psów różnych ras, ich galeria zostanie w FB a inne galerie przesunięte do innych działów? I w FB nie ma licznika a w poszczególnych grupach jest, wiec to trochę nie fair...

Posted

A jak przywrócą licznik to się znów zacznie, że posty nabijają, że za dużo piszą, że piszą to co nie trzeba...:roll: Bez sensu, ale co my mamy poradzić, jak wolą po swojemu?

Kuruj się Pimpek, zdrówka życzę...

Posted

Justys95 napisał(a):
A jak przywrócą licznik to się znów zacznie, że posty nabijają, że za dużo piszą, że piszą to co nie trzeba...:roll: Bez sensu, ale co my mamy poradzić, jak wolą po swojemu?

Kuruj się Pimpek, zdrówka życzę...

Dokładnie :roll::roll:
Nie rozumiem tego zbyt, no ale ich decyzja:roll:

Posted

Mama dzisiaj dzwoniła, już opowiadam co u Pimpka.
No więc, jeżdżą z nim do weta, dostaje tabletki itp., chyba są dobre bo zlizuje z ręki. Pani weterynarz wstrzykuje mu do rany taki zielony płyn jakiś, mama mówi że Pimpek wtedy piszczy i wyrywa się :-( Ma na głowie bandaż żeby nie mógł sięgnąć językiem do rany. Nie jest teraz na łańcuchu, tylko biega z jednej strony ogródka, tej ogrodzonej :) A w nocy wiążą go pod daszkiem żeby deszcz na niego nie padał. Raz jak wujek wszedł, to jak zawsze, nie zamknął bramki i Pimpek wybiegł, rodzice go szukali po wsi i w końcu go znaleźli - nic się nie stało na szczęście mu. Mama mówi że Pimpek tęskni za mną i że smutny jest. Hah, nie dziwie się, na jego miejscu też by była smutna :shake: Na razie pani wet powiedziała że nie będzie miał szytej tej rany.

Posted

o mamo, biedny Pimpuś :-( ale dobrze że to nic poważnego..
no to jak nie będzie szyte, to chyba już lepiej :) przynajmiej tyle..
a normalnie Pimpuś jest na łańcuchu ?

co do tych fotoblogów, to ja niem wiem co im to przeszkadza :cool1: bez sensu..

Posted

ojc biedy Pimpuś :( :( nich szybko do zdrowia wraca biedaczek!!
a tak pozatym to co jeszcze u was slychac??

i bezsensu zrobili z tymi fotoblogami teraz bo jak sie wchodzi do kilku fotogalerii z roznymi psami chodzi mi orasy to teraz trzeba bedzie wchodzic do kazdej grupy tej rasy a poem jeszcze tego szukac przedtem jak bylo wsztystko razem bylo jakos tak wygodniej :D:D

Posted

Dziękujemy wszystkim a życzenia, miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze :) Dziś mama będzie dzwonić więc będą nowe wieści ;)

Isia & Chester napisał(a):
o mamo, biedny Pimpuś :-( ale dobrze że to nic poważnego..
no to jak nie będzie szyte, to chyba już lepiej :) przynajmiej tyle..
a normalnie Pimpuś jest na łańcuchu ?

co do tych fotoblogów, to ja niem wiem co im to przeszkadza :cool1: bez sensu..

Tak, normalnie Pimpek jest na łańcuchu, tylko z go spuszczamy i chodzimy z nim na spacery. (Na łańcuch jest przez to że mieszkam z dziadkami a oni maja kury...)

dadiii, co u mnie? Hmmm, no niby dobrze. Przyjechała kilka dni temu moja kuzynka Magda wiec się tka nie nudzę u (drugich) dziadków.