Avaloth Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Pimpek napisał(a):Wystawa? Chodzi o tą co była w Kraku? tak :) mieszkam koło Krk, więc byłam w niedzielę ^^ fajnie to jeziorko wyszło :) Quote
Pimpek Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Moi drodzy. U babci będę jeszcze z 3 tygodnie. Dziś zadzwoniłam do domu. I co? Dowiedziałam się że Pimpek został pogryziony. Isia & Chester napisał(a):tak :) mieszkam koło Krk, więc byłam w niedzielę ^^ Ahhh, byłam tam, szkoda że wcześniej nie wiedziałam xP Quote
Atkaaaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 http://images31.fotosik.pl/280/5658c1679414aa38med.jpg Super! I co z Pimpkiem?! :( Miałam taką samą syt. ehh zostawić psa z kimś innym Quote
Pimpek Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Babcia (ta z którą mieszkam) spuściła Pimpka przedwczoraj, przywlókł sie do domu wczoraj popołudniu, kulawy i pogryziony...Rodzice mają dzisiaj dzwonić co z nim, bo byli z nim wczoraj u weta. Mam nadzieję że to nic poważnego :-( A najgorsze jest to że zobaczę go dopiero za 2 tygodnie, gdy wrócę do domu...Tak chciałabym móc być teraz przy nim, przytulić go...Zawsze coś się dzieje, gdy nie ma mnie w domu...:shake: Jak się czegoś więcej dowiem to napiszę... Quote
BlackSheWolf Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 jej.... to dowiedz sie czy napewno z nim wszystko oki! trzymam kciuki :) Quote
Pimpek Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Rodzice dzwonili! Pimpek jest podłączony do kroplówki, za godzinę po niego jadą. Ma ranę na klatce piersiowej czy tam na brzuchu, pani weterynarz mu wszystko oczyszczała, wygoliła sierść na łapce, będzie żył, a to się liczy najbardziej. Rodzice gdy przyjadą za jakiś tydzień, mają przywieźć zdjęcia tych Pimpkowych ran i w ogóle, bo go o to prosiłam, nie wytrzymam przecież nie widząc co z nim 2 tygodnie xD Quote
BlackSheWolf Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 t odobrze, ze nic powaznego :D czy tobie tez przeniesli temat ? tzn galerie pimpka ? :D Quote
aleb Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 To dobrze, że Pimpek nie doznał większych problemów ze zdrowiem! :) Quote
Akadna Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Przepraszam bardzo, co to ma być? Czemu galeria Pimpka została przeniesiona z Fotoblogów do Kundelków? To fotoblog i powinien być tam gdzie był! W ogóle właścicielka Pimpka nie zostala o tym powiadomiona na PW, dlaczego? Galeria już trochę była na FB, dlaczego DOPIERO TERAZ została przeniesiona? Nie podoba mi się to Quote
Pimpek Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Dostałam od taty mejla ze zdjęciami. Pisze że pani w poniedziałek zadecyduje czy będzie szyć tę ranę. Pokażę wam to zdjęcie...Z Pimpkową raną. Wiem że nie odwrócone, przepraszam... BlackSheWolf napisał(a):t odobrze, ze nic powaznego :D czy tobie tez przeniesli temat ? tzn galerie pimpka ? :D Też...Dlaczego to zrobili? Quote
Tepes Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ojej biedny Pimpuś:( niech chybko wraca do zdrowia!!:) Quote
Illusion Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i psiak szybko wróci do siebie ;). Quote
agaciaaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Biedny Pimpek :( Trzymam kciuki, żeby sie szybko zagoiło! Quote
BlackSheWolf Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 biedny Pimpus.. a no bo teraz robia porzadki na DGM xD fotoblogi owczarkow niemieckich do galerii owczarkow niemieckich. Fotoblogi kundelkow do galerii kundelkow itd ;) Quote
Marta_Ares Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 a my nadal w foto blogach jestesmy:roll: biedny Pimpek niech szybko wraca do zdrowia!!!!!! Quote
Akadna Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 BlackSheWolf napisał(a):biedny Pimpus.. a no bo teraz robia porzadki na DGM xD fotoblogi owczarkow niemieckich do galerii owczarkow niemieckich. Fotoblogi kundelkow do galerii kundelkow itd ;) to po co fotoblogi, co?:shake: Marta_Ares napisał(a):a my nadal w foto blogach jestesmy:roll: my tez. Jak mi do bokserów przeniosą to..:mad: :shake: Quote
Illusion Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Trochę bez sensu to przenoszenie, jeżeli ktoś ma w jednej galerii zdjęcia psów różnych ras, to przecież nie będą jej rozłączać... No i foto blogi są po to, żeby dawać tam zdjęcia, chyba że chcą usunąć to podforum. Quote
Akadna Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Malina. napisał(a):Trochę bez sensu to przenoszenie, jeżeli ktoś ma w jednej galerii zdjęcia psów różnych ras, to przecież nie będą jej rozłączać... No i foto blogi są po to, żeby dawać tam zdjęcia, chyba że chcą usunąć to podforum. Malina. ok. rok temu usunieto licznik postow z FB żeby nie nabijac pisaniem "Witanko" a teraz przenoszą dla mnei bez sensu Quote
Rahl Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ojejciu, ale rana :roll: Niech szybko wraca do zdroofka :pepsi: Ej, co,co,co? Jak gdzie kiedy co z tymi galeriami :crazyeye:? Quote
Recommended Posts