Eriu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ja też spóźnione Sto lat:). I czemu nie dostałam tortu? ;) Quote
Pimpek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Hej :D [quote name='Izabela124.']Hej to sto lat:smilecol::BIG::laola: [quote name='jonQuilla']ojoj...to wszystkiego najlepszego :multi::multi: spóźnione ale bardzo szczere :loveu::loveu: STO LAT !!! :) [quote name='Marta_Ares']mmm torcik :loveu: fajne kartki ;) ja chyba skladalam zyczenia z tego co pamietam w kazdym badz razie jeszcze raz WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! :* [quote name='agaciaaa']Spełnienia marzeń!!! :loveu: :new-bday: [quote name='Karolajnaxx']Wszystkiego naj ;D Spoźnione :eviltong: Hehe, dziękuję :diabloti::loveu: [quote name='Eriu']Ja też spóźnione Sto lat:). I czemu nie dostałam tortu? ;) Dzięki :loveu: Trzeba było przyjechać :diabloti: Quote
Marzena&Gusti Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Dużo zdrówka,szczęścia i pociechy z...rodziców i Pimpka!!:) Quote
Anka_ZG Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Oj to duuuuzo zdrówka bo to najważniejsze!!!! Spełnienia najskrytszych marze, dużo miłości i radości w życiu!!!Spóźnione ale szczere:loveu:Buźka a kiedy zdjęcia Pimpusia będą??:mad: Quote
Asia & Ginger Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dużo zdrówka, powodzenia w szkole, spełnienia marzeń i wszystkiego naj, naj, naj. :BIG: :new-bday: :tort: :knajpa: :beerchug: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: Quote
Pimpek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Cześć :D Fotki Pimpka jutro jak zrobię, sorry ze musicie tyle czekać ale ja nie mam swojego aparatu tak jak wy :shake: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 To zbieraj pieniazki na aparat, mi tez nikt nie kupil, sama nazbivralam pieniadze Quote
Anka_ZG Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja będę cierpliwa i poczekam do jutra na zdjęcia:) Pozdrawiam Quote
Tepes Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ale torcik:) No to wszystkiego najlepszego no niestety spóźnione:P :*:* Quote
Anka_ZG Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 To my przeszliśmy sie przywitać:) Miłego dzionka:) Quote
Pimpek Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Cześć! :multi: Sorry że mnie tyle nie było...A więc tak xD Koty się nadal marcują, gdy w niedziele wróciłam do domu weekendu u babci to Kitka nie było, dopiero we wtorek około 20 wrócił... A dziś dzień kobiet :cool3: A ja wczoraj byłam na spacerku z przyjaciółką, Pimpkiem i aparatem :razz: Foty już na kompie, wgrywam je na fotosika :eviltong: Quote
Pimpek Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 No to zaczynamy :razz: W środę też byliśmy na superowym spacerku, ale aparatu z nami nie było ;) Wygłupiałam się z przyjaciółką i robiłyśmy różne filmiki ale ich tu nie wkleję :evil_lol: Staw daaalszych sąsiadów :diabloti: C.D.N. Quote
Pimpek Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 To jeszcze też z serii "staw dalszych sąsiadów" :diabloti: A to staw innych dalszych sąsiadów, robione zza płotu :eviltong: C.D.N. Quote
Anka_ZG Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 sąsiedzi cie nie pogonili, że fotografujesz im stawy??:lol:zartuje oczywiście;) Zdjęcia ładne ale mało pimpusia na nich:( A to kwiatek od Spajkunia dla Ciebie z okazji Dnia kobiet:lol: Quote
Pimpek Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Pimpek był pod mostem, ja się nachyliłam i pstryk :eviltong: C.D.N. Quote
C&B Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Cudny Pimpek ! Z dnia na dzień coraz to piękniejszy !:loveu: Quote
Recommended Posts