Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hehe jaki morderca.

Pimpkowa nie odmawiaj, zatancz, a kto to jest ten Sergiusz jesli mozna wiedziec:cool3:??

Udanej zabawy!!!

No nie wiem czy nie odmówię :lol:
No dobra powiem...To taki chłopak z mojej szkoły rok ode mnie starszy, on mi się kiedyś podobał i jak się zwierzyłam przyjaciółce to ona to powiedziałam mojej kumpeli Gabi co chciała to powiedzieć swojemu bratu co się kumpluje z Sergiuszem.... Taaa.... I tak się zaczęło nie wliczając że Ania (przyjaicółka) poszła do takiej Eli ode mnie 2 lata starsza a od Sergiusza rok, i sie pyta 'moja koleżanka sie pytała czy ty i Sergiusz jesteście parą' :placz: A Ela: 'Słucham?' a potem się tak ta Ela dopytywała kto się pytał i Ania jej powiedziała i nawet wyjaśniła że on mi się kiedyś podobał no i TA-DA wie o tym pół szkoły! :placz: W czym Sergiusz. Ja z nim nigdy nie gadałam, z niego to taki jakby trochę cwaniak, nie wiem co mi sie w nim podoba ale.... Mam nadzieję ze on tego nigdy nie przeczyta bo to byłby już szczyt wszystkiego... Wiec jak on mnie poprosi do tańca na 99% odmówię....

Posted

Obudziłaś moje wspomnienia- w podstawówce kochałam się w jednym chłopcu:loveu: Gdy tylko go widziałam bylam :oops: czerwona na twarzy jak burak:oops: Nawet nie rozmawialiśmy... W walenetynki zawsze pisałam kartki do niego-nie wysłałam nigdy. Spacerowałam z psem przy jego domu... Jakieś 4 lata po podstawówce spotkaliśmy się przypadkiem i powiedział mi cześc:crazyeye: a nigdy nie mówił... Porozmawialiśmy...ale nie był to już ten sam chłopak:( Pozdrawiam Rafała:lol:

Posted

ja też nie umiem tańczyć, ale nie jest tak źle, zatańcz chociaż z tym Serkiem :evil_lol:

oj ten Pimpek zabójca kolorowych zabawek :evil_lol: ale i tak śliczny jest :loveu:
nowe fotki :)

Posted

Wróciłam :cool3:
Było tak sobie, na szczęście nikt z chłopaków mnie do tańca nie zaprosił :lol:
Ymmm...Ale nie wiem czy to dobrze...
Gdy stroiliśmy salę Maks się pytał, ja mówię nie, a on mówi 'ale ja cię tka bardzo lubię' teraz bardzo żałuję że się nie zgodziłam....

Posted

Pimpek napisał(a):
Było tak sobie, na szczęście nikt z chłopaków mnie do tańca nie zaprosił :lol:

Gwarantuję Ci, ze zmienisz zdanie, czy oby napewno "na szczęscie" :evil_lol:
Ale masz czas jeszcze.. ;)