Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ymmm hej :evil_lol:
To ja się moĆŒe wytƂumaczę....
Z nie wiadomo jakich powodów nie byƂo internetu u babci przez kilka dni.....
Przez ten czas byƂam an sankach, woƂaƂam Bilego, ale go nie byƂo przyszedƂ tylko ten szczenior, z niego będzie duĆŒy pie,s juĆŒ jest duĆŒy, a jak na ludzi skacze, a Ƃapy ma wielkie ;) Następnym razem zrobię mu zdjęcie, super jest, i czeka na ciebie jak gdzieƛ z nim idziesz, to przysiada, i czeka na ciebie, ale jak dorwie jakiƛ trop, to trzeba na niego trochę czekać ;) Aktualnie jestem juĆŒ w domu :lol: Foty Pimpka będą, ale nie wiem kiedy :evil_lol: Kitek oczywiƛci juĆŒ ma jakiƛ strupek, bo juĆŒ się pewnie trochę pogryzƂ z tym innym kocurem :roll: A jak wyglądaƂo powitanie z Pimpkiem?
WyniosƂam kota do stajni (mimo jego woli:evil_lol:), stoję z 5 metrĂłw od Pimpka, Pimpek nastawia uszy i leĆŒy jak na waruj ( on nie umie jeszcze waruj...) ja do niego 'waruj' a potem biegnę w jego kierunku i 'Pimpeeeek!' i skaczemy wokóƂ siebie, a jak kucnęƂam to Pimpek się we mnie pyszczkiem wtulaƂ, i taki byƂ ucieszony :lol: Jutro zaczynam z nim trening, w koƄcu muszę mu te podstawowe komendy przypomnieć :shake:

Posted

Witanko :D
Dzisiaj szkolenia nie byƂo, ale Pimpo posƂuchaƂ na siad,Ƃapa i zostaƄ, dostaƂ ode mnie smakoƂyki, przybiegaƂ na zawoƂanie, na spacerze oprĂłcz wyjƛcia z Ƃąk an drogę bez smyczy i woƂania ĆŒeby przyszedƂ by zapiąć go na smycz byƂo extra :D Normalnie potem w Ƃąkach jeszcze na smyczy to mi szedƂ koƂo nogi a nic nie mĂłwiƂam :D A potem go spuƛciƂam.
I w ogóle potem byƂa brama otwarta, pobiegƂ na drogę, zagwizdaƂam kilka razy i przyszedƂ i to nie minąƂ mnie, ON DO MNIE PODSZEDƁ ! :D
I ja do niego normalnym gƂosem 'Pimpek" a on juĆŒ stoi przy mnie :D
I w ogóle byƂ grzeczny, daƂam mu nawet 1 Smaka, następny jutro ;)