jonQuilla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 DzieĆ Dobry :multi::multi::multi: :loveu: Quote
Moniskaa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Hejo pimpki :) Tak sobie pomyslaĆam skromnie o foteczkach :oops: Quote
Izabela124. Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Hejaaa A gdzie Pimpkowa sie podziala? Quote
Pimpek Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Ymmm hej :evil_lol: To ja siÄ moĆŒe wytĆumaczÄ.... Z nie wiadomo jakich powodĂłw nie byĆo internetu u babci przez kilka dni..... Przez ten czas byĆam an sankach, woĆaĆam Bilego, ale go nie byĆo przyszedĆ tylko ten szczenior, z niego bÄdzie duĆŒy pie,s juĆŒ jest duĆŒy, a jak na ludzi skacze, a Ćapy ma wielkie ;) NastÄpnym razem zrobiÄ mu zdjÄcie, super jest, i czeka na ciebie jak gdzieĆ z nim idziesz, to przysiada, i czeka na ciebie, ale jak dorwie jakiĆ trop, to trzeba na niego trochÄ czekaÄ ;) Aktualnie jestem juĆŒ w domu :lol: Foty Pimpka bÄdÄ , ale nie wiem kiedy :evil_lol: Kitek oczywiĆci juĆŒ ma jakiĆ strupek, bo juĆŒ siÄ pewnie trochÄ pogryzĆ z tym innym kocurem :roll: A jak wyglÄ daĆo powitanie z Pimpkiem? WyniosĆam kota do stajni (mimo jego woli:evil_lol:), stojÄ z 5 metrĂłw od Pimpka, Pimpek nastawia uszy i leĆŒy jak na waruj ( on nie umie jeszcze waruj...) ja do niego 'waruj' a potem biegnÄ w jego kierunku i 'Pimpeeeek!' i skaczemy wokĂłĆ siebie, a jak kucnÄĆam to Pimpek siÄ we mnie pyszczkiem wtulaĆ, i taki byĆ ucieszony :lol: Jutro zaczynam z nim trening, w koĆcu muszÄ mu te podstawowe komendy przypomnieÄ :shake: Quote
agaciaaa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witamy :multi: Powodzenia w szkoleniu ĆŒyczymy ;) Quote
furciaczek Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witam cieplutko:loveu: Prosze wymiziac kociatego odemnie:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ja rĂłwnieĆŒ sie witam :) I ĆŒyczÄ owocnych ÄwiczeĆ! :multi: Quote
Marlena:) Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Extra foteczki :loveu: ... Pozdrowionka dla Ciebie i reszty :lol:.... Quote
Moniskaa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Pwodzenia z treningiem:cool3: i czekamy na nowe wiesci Quote
Izabela124. Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 hejka Rowniez zycze owocnego treningu Quote
Karolina_Nett Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A ja wam ĆŒyczÄ tak na szczÄĆcie inaczej - ĆŒeby wam przysmakĂłw dla Pimpka zabrakĆo :evil_lol:. Quote
Pimpek Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Witanko :D Dzisiaj szkolenia nie byĆo, ale Pimpo posĆuchaĆ na siad,Ćapa i zostaĆ, dostaĆ ode mnie smakoĆyki, przybiegaĆ na zawoĆanie, na spacerze oprĂłcz wyjĆcia z ĆÄ k an drogÄ bez smyczy i woĆania ĆŒeby przyszedĆ by zapiÄ Ä go na smycz byĆo extra :D Normalnie potem w ĆÄ kach jeszcze na smyczy to mi szedĆ koĆo nogi a nic nie mĂłwiĆam :D A potem go spuĆciĆam. I w ogĂłle potem byĆa brama otwarta, pobiegĆ na drogÄ, zagwizdaĆam kilka razy i przyszedĆ i to nie minÄ Ć mnie, ON DO MNIE PODSZEDĆ ! :D I ja do niego normalnym gĆosem 'Pimpek" a on juĆŒ stoi przy mnie :D I w ogĂłle byĆ grzeczny, daĆam mu nawet 1 Smaka, nastÄpny jutro ;) Quote
Pimpek Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Taaa.... Ciekawe czy jutro teĆŒ bÄdzie taki grzeczny :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 to Ćwietnie ĆŒe PimpuĆ tak Ćadnie siÄ sĆuchaĆ...chciaĆabym ĆŒeby Salsa taka grzeczna byĆa :evil_lol::evil_lol: miziaki dla niego :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 witankoooo no prosze jaki inteligenciak hihii gratkiiii !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marta_Ares Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 no prosze jaki grzeczny Pimpek :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts