Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elo :razz: Ale tu ruch :D

Bzikowa napisał(a):
Może kliker? :razz:

Mogę spróbować, na początku spróbuje klikać zakrętką od 'Kubusia' bo klikera nie posiadam ;) Ale że jutro jadę do babci, zacznę po powrocie. Bez Pimpka jadę, bo Pimpek zostaje w domu, z babcią i dziadziem...

Posted

Acctiually napisał(a):
O a gdzie to Pimpek się wybierał
samochodem:D
Czy on ma prawo jazdy?:P

Nie, nie ma :evil_lol: Ale uwielbia podróże, ale że ja tez prawa jazdy nie posiadam w aucie byliśmy tylko by zrobić zdjęcia ;)

Posted

Czołem ;)
Jestem już u babci Krysi, mam neta, więc na dogo będę, choć nie tak często bo jest tu tez mój rówieśnik - kuzyn Kamil, jest mniejszy ode mnie, i często jest na kompie, teraz jest na TV, wiec ja jestem na kompie ;)
U babci Krysi będę do piątku, po piątku foty Pimpka wrócą jak porobię :D I będę musiała popracować nad jego tresurą :mad:
Gdy wczoraj padał lekko deszcz, spuściłam go an podwórko i ze smakołykami mówiłam do niego siad, a ten mi prosi, albo stoi i patrzy się na mnie, 2 razy tylko usiadł na z 20 błagań :shake: A potem na spacerze zahaczył o jakieś drzewko czy coś, i dalej ciągnął, i smycz puściła, to czym się zapina, i musiałam go wołać, dopiero po paru minutach raczył się zjawić, a ja na podwórku wujka zauważyłam psa w typie Owczarka Collie. A jak odpoczywałam w aucie, to on z tymi brudnymi łapami na mnie skoczył, i chciał na siedzenie :shake:Dzisiaj przed wyjazdem Kitek miał jakąś spuchniętą łapę przednią, pewnie znowu walczył z kocurami w nocy, a teraz jak zostanie z babcia i dziadziem, nie wiadomo czy go na noc złapią i zamkną do stajni...

Posted

Miłego wyjazdu!;) Ach, te kocurki, ciągle by się tylko biły:evil_lol: Czarny Killer mojej kuzynki jest zawsze cały obdrapany, a jakiś niedobry kicur raz mu zdeformował nosek:diabloti:

Posted

Pimpek napisał(a):
Heeeej :multi:
U kogo oprócz mnie już są ferie zimowe ? :eviltong:
Taaa..... Tylko śnieg już cały stopniał, tylko tam są jeszcze jakieś resztki, no ale co to za ferie zimowe bez śniegu :shake:
Pimpek spuszczony, biega sobie, wołałam go chyba z pół godziny od strony łąk, a on się dobijał od strony drogi :evil_lol:
Może będą jakieś foty, nie wiadomo ;)

Ja też mam ferie na których nie ma ani grama śniegu :placz:
Cały czas pada i pada krew mnie normalnie zalewa :angryy:
A tak w ogóle to witam :razz:

Edit: Fotki oczywiście super ale tego mówić chyba nie muszę xD