pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Pimpek napisał(a):O co chodzi z tym 'rozdwojenie jaźni Kaśki' ?:oops: Jak ktoś igra z władzą to już tak jest... :razz: :diabloti: Dzień dobry :loveu: Quote
Bewarka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :evil_lol: Witam! Co u Ciebie, Pimpku i co u Ciebie, Pimpkowa? :) Quote
Pimpek Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 O matko, ale tu tłok :razz: Acia_ ja ci dam się fochać na mnie! :mad: Dzięki za informacje co do tej jaźni Kaśki :evil_lol: Co u nas ? Ja popadłam w depresję... No taką jakby, bo nie do końca ;) Normalnie wołam Pimpka, a ten mnie ignoruje. Mówię siad, a ten albo mnie ignoruje, albo stoi przede mną i merda ogonem. Oj coś dawno z nim trenowałam :shake: No, bo on jest taki że słucha kiedy mu się chce i kiedy się wyhasa :mad: Nie dawno, gdzieś tka kilka min temu, byłam na dworze, Pimpek spuszczony na noc, mówię do niego siad, usiadł, mówię do niego łapa, dał łapę, mówię do niego zostań, został, on umie, ale gdy mu się chce :mad: Quote
Karolina_Nett Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Necik też tak czasem mam :evil_lol:. Quote
Karolajnaxx Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Mnie tam Funia zawsze słucha, dla przysmaku zrobi wszystko :evil_lol: Quote
Avaloth Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 hehe dzięki :eviltong: no jak ma kaganiec to słodkie oczka i tylko chodzi i się obciera o wszystko żeby go ściągnąć :evil_lol: a na tego kto my założył nawet nie popatrzy, bo obrażony :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Karolajnaxx napisał(a):Mnie tam Funia zawsze słucha, dla przysmaku zrobi wszystko :evil_lol: Mnie Nett też,a za przysmak to 2x szybciej niż zwykle :razz:. Tylko jak zobaczy znajomego psa to nie wie na co się zdecydować :eviltong:. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Mnie Nett też,a za przysmak to 2x szybciej niż zwykle :razz:. Tylko jak zobaczy znajomego psa to nie wie na co się zdecydować :eviltong:. To tak samo jak mój brzdąc :razz: Ale czasem bywa głuchy na moje nawoływania :shake: Hej Pimpki :multi: Quote
Pimpek Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a): Ale czasem bywa głuchy na moje nawoływania :shake: Witaj w klubie :evil_lol: Dla smakołyku by Pimpek posłuchał, ale bez smakołyka....nie zawsze, nie no ja się za niego ostro biorę :mad: A tak w ogóle, w niedzielę wyjeżdżam na tydzień do babci Krysi, ona ma neta wiec będę na dogo, ale fot przez tydzień nie będzie....Chyba ze jakieś stare znajdę :p Quote
Karolajnaxx Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pimpek napisał(a): A tak w ogóle, w niedzielę wyjeżdżam na tydzień do babci Krysi, ona ma neta wiec będę na dogo, ale fot przez tydzień nie będzie....Chyba ze jakieś stare znajdę :p O Ty :mad: To zrób zapas i zgraj na płytkę, będziesz miała co dodawać :evil_lol: Quote
Pimpek Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Karolajnaxx napisał(a):O Ty :mad: To zrób zapas i zgraj na płytkę, będziesz miała co dodawać :evil_lol: Zastanowię się.... :evil_lol: A wiecie że mam wczorajsze foty Pimpka ? :cool3: Quote
Marzena&Gusti Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Gdzie te foty?Zapraszam do mnie:) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Pimpek']Witaj w klubie :evil_lol: Dla smakołyku by Pimpek posłuchał, ale bez smakołyka....nie zawsze/quote] Mój ostatnio bez smakołyka potrafi tylko spojrzeć na mnie i mieć mnie w d (...) :angryy: dwa dni temu to zauważyłam :shake: Quote
Pimpek Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a): Mój ostatnio bez smakołyka potrafi tylko spojrzeć na mnie i mieć mnie w d (...) :angryy: dwa dni temu to zauważyłam :shake: Oooo, coś nas łączy :shake: Quote
Pimpek Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 No to zaczynamy z tymi wczorajszymi zdjęciami :D C.D.N. Ps. Dla ciekawskich, to auto to stary maluch mojego dziadzia. Quote
Pimpek Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Tu już po uwiązaniu, zawiązałam mu na szyi taką małą bluzkę, która ma jako jakiś kocyk ;) Oczy takie powychodziły bo już było trochę ciemno. I to na tyle :D Quote
Magot Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://images31.fotosik.pl/112/744d4487ed73f24fmed.jpg a juz sie obawiałam że tam z tyłu jest plakietka z Radyja Maryja:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ooo... zdjęcia :) Maluszek jak na stary samochód dziadzia wygląda super ;) http://images34.fotosik.pl/112/5886bd92911e7aaemed.jpg Ah to spojrzenie... :razz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://images34.fotosik.pl/112/5886bd92911e7aaemed.jpg a tu nam Pimpuś puszcza oczko;) Quote
anetta Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pinczerka, bo to maluch po tuningu :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 anetta napisał(a):Pinczerka, bo to maluch po tuningu :evil_lol: Zwracam honor... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 sesyjka w maluszki po tunignu bardzo się mi podoba! :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts