Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko, ale tu tłok :razz:
Acia_ ja ci dam się fochać na mnie! :mad:
Dzięki za informacje co do tej jaźni Kaśki :evil_lol:
Co u nas ?
Ja popadłam w depresję... No taką jakby, bo nie do końca ;)
Normalnie wołam Pimpka, a ten mnie ignoruje. Mówię siad, a ten albo mnie ignoruje, albo stoi przede mną i merda ogonem. Oj coś dawno z nim trenowałam :shake: No, bo on jest taki że słucha kiedy mu się chce i kiedy się wyhasa :mad: Nie dawno, gdzieś tka kilka min temu, byłam na dworze, Pimpek spuszczony na noc, mówię do niego siad, usiadł, mówię do niego łapa, dał łapę, mówię do niego zostań, został, on umie, ale gdy mu się chce :mad:

Posted

hehe dzięki :eviltong: no jak ma kaganiec to słodkie oczka i tylko chodzi i się obciera o wszystko żeby go ściągnąć :evil_lol: a na tego kto my założył nawet nie popatrzy, bo obrażony :evil_lol:

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
Mnie tam Funia zawsze słucha, dla przysmaku zrobi wszystko :evil_lol:

Mnie Nett też,a za przysmak to 2x szybciej niż zwykle :razz:. Tylko jak zobaczy znajomego psa to nie wie na co się zdecydować :eviltong:.

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
Mnie Nett też,a za przysmak to 2x szybciej niż zwykle :razz:. Tylko jak zobaczy znajomego psa to nie wie na co się zdecydować :eviltong:.

To tak samo jak mój brzdąc :razz:
Ale czasem bywa głuchy na moje nawoływania :shake:

Hej Pimpki :multi:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):

Ale czasem bywa głuchy na moje nawoływania :shake:

Witaj w klubie :evil_lol:
Dla smakołyku by Pimpek posłuchał, ale bez smakołyka....nie zawsze, nie no ja się za niego ostro biorę :mad: A tak w ogóle, w niedzielę wyjeżdżam na tydzień do babci Krysi, ona ma neta wiec będę na dogo, ale fot przez tydzień nie będzie....Chyba ze jakieś stare znajdę :p

Posted

Pimpek napisał(a):
A tak w ogóle, w niedzielę wyjeżdżam na tydzień do babci Krysi, ona ma neta wiec będę na dogo, ale fot przez tydzień nie będzie....Chyba ze jakieś stare znajdę :p

O Ty :mad:
To zrób zapas i zgraj na płytkę, będziesz miała co dodawać :evil_lol:

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
O Ty :mad:
To zrób zapas i zgraj na płytkę, będziesz miała co dodawać :evil_lol:

Zastanowię się.... :evil_lol:

A wiecie że mam wczorajsze foty Pimpka ? :cool3:

Posted

[quote name='Pimpek']Witaj w klubie :evil_lol:
Dla smakołyku by Pimpek posłuchał, ale bez smakołyka....nie zawsze/quote]

Mój ostatnio bez smakołyka potrafi tylko spojrzeć na mnie i mieć mnie w d (...) :angryy: dwa dni temu to zauważyłam :shake:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):

Mój ostatnio bez smakołyka potrafi tylko spojrzeć na mnie i mieć mnie w d (...) :angryy: dwa dni temu to zauważyłam :shake:

Oooo, coś nas łączy :shake:

Posted

Tu już po uwiązaniu, zawiązałam mu na szyi taką małą bluzkę, która ma jako jakiś kocyk ;) Oczy takie powychodziły bo już było trochę ciemno.
I to na tyle :D