Pimpek Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ech... Zapomniałam wam napisać, gdzieś tak.. przed wczoraj o 6 słyszałam darcie kotów na polu, gryzły się, około godzinę, nie mogłam spać, byłam pewna ze to Kitek, ale nieeeee, bo Kitek bł na noc w stajni... mama tka uważa. Okazało sie, ze uciekł dziadziowi i nie był na noc w stajni, to on gryzł się z tym kocurem innym, ja Kitkowe darcie rozpoznam wszędzie... Teraz Kitek strasznie kuleje, tamten kocur musiał mu coś w łapę zrobić, Kitek tak kuleje, że nawet łapą ziemi nie dotyka jak idzie, tylko ją wysoko trzyma... :shake: 2 zdjęcia Kitka jeszcze sprzed kilku dni, więc wtedy nie kulał, chyba jeszcze nawet z Sylwestra ;) Quote
Magot Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ach te kocie wygibaski:loveu: Zdrówka Kitkowi życzymy:kociak: Quote
Pimpek Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Magda:) napisał(a):Ach te kocie wygibaski:loveu: Zdrówka Kitkowi życzymy:kociak: Gdybyś widziała jakie on wygibasy robi podczas drzemki ;) Dziękujemy, przyda się :D Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 fajne fotki Kitka :loveu: zdrówka dużo życze!!! Quote
Pimpek Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Medalik Pimpka :eviltong: Nie wyraźne z powodu, że jak było z lampą błyskową to się światło odbijało, i nic widać nie było :shake: Kubala :cool3: Mój kuzynek :cool1: Mam jeszcze moje zdjęcie.. Dać ?:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dobry wieczór :) Pierwsze zdjęcie kociaka... super! ;) :loveu: Dawaj zdjęcie, nie pytaj :razz: Quote
Pimpek Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 No dobra ;) Tym razem nie dam się długo prosić ;) Brzydka jestem, no nie ?:oops: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 co Ty gadasz, fajna z Ciebie dziewczyna :) i bardzo fajny kuzynek :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Pimpkowa, shout up, że tak powiem :evil_lol: Cóż za kowbojka z Ciebie... ;) Quote
Pimpek Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Dzięki :D Ja, kowbojka ? Przestań xD Ta chustka to tylko do zdjęcia :eviltong: Quote
WinterGirl Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Comic Sans MS]miło bGirl zobaczyć Twoją buźkę, pozdrawiamy i biegniemy dalej...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]osiem łap i bGirl[/FONT] Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cześć :multi: Śliczny kotek i jak fajny Pimpkowy medalik :D Quote
Pimpek Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Dziękuję,dziękuję :D A teraz... 2 foty BUDY !:multi::evil_lol: I Pimpuś szalejący podczas Sylwestra :-( Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 O buda :) Mi się osobiście podoba nowe mieszkanie Pimpka :D :D Quote
Dobcia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cześć;) Teraz to Pimpuś ma porządny dom:loveu: Ładne zdjęcie w huście:lol: miło Cię zobaczyć;) Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Georgia]no muszę przyznać że buda Pimpka robi wielkie wrażenie...jest świetna :loveu::loveu: aż sama bym się do niej wprowadziła ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Paulina. Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No no, budka pierwsza klasa ! I dobrze, ze Pimpek na ID :cool3: A powiedz mi, on teraz w te mrozy nie jest na łancuchu? Quote
Recommended Posts