Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dzień dobry :)

I jak po Sylwestrze?

Jak po Sylwestrze ? Pisałam już.

Ale co to się dzisiaj działo, wzięłam Pimpka na smycz, przed chwilą, zahaczyłam smycz o kran, tata z wujkiem puszczali jeszcze dziś petardy, pierwsza boska a druga... Nie nagrałam tego bo bateria siadała już, ale normalnie tak się rozprysło, był dym, a tata z wujkiem się śmieją, matko, my to mamy szczęście z tymi fajerwerkami :evil_lol:

Posted

A teraz 3 foty Bobika, mam tez filmik, ale go nie dam, może innym razem ;)

Pies dalszych sąsiadów - szczeniorek Bobik, imienia nie jestem pewna, ale chyba Bobik się nazywa ;)

Posted

Julix napisał(a):
Ja tez mam babcie Krysie :lol:
Fajny ten Bobik, a co to za psiak wlasciwie? Twoj nowy? :oops:

moi rodzice w życiu by się na drugiego psa nie zgodzili, Pimpek też, bo z niego to taki agresywny zazdrośnik ;) Pisałam już, ale napisze jeszcze raz, Bobik to szczenior moich dalszych sąsiadów - Kubusiaków ;) Szczerze to sie dziwię że się tego nie doczytałaś bo pisałam o tym zaraz pod zdjęciami Bibika, w tym samym poście ;)

Posted

Pimpek był spuszczony na noc, wydostał się na łąki, potem na drogę, rano go wołałam przybiegł ale nie sam.. Z Bobikiem ! :crazyeye:A myślałam że go nie lubi....
no niestety gdy Pimpo mnie zobaczył i zobaczył że bobik do mnie ogonkiem merda to zaczął warczeć na niego, Pimpek to towarzyski psiak, ale za to staaaaaszny zazdrośnik :shake: No i musiałam Bobika trochę dogonić, nienawidzę tego robić, ale czasem to konieczne, ze względu za zazdrosnego Pimpka, który by się na Bobika rzucił z zębami gdyby go zobaczył koło mnie...
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Dzień dobry :multi::multi: :loveu:

W końcu jakieś zdjęcia :loveu::loveu:
Bobik to słodziak :) i przystojniak :loveu::loveu:

a kiedy Pimpek będzie?? :)
[/FONT]

Dzisiaj będą może foty Pimpka sprzed kilku dni ;)