Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda:)']Siedzieć na fotelu przed telewizorem i obżerać się :cool1::lol:

A ja przed komputerem na dogo i przed telewizorem :grins::grins::grins:

Szczęśliwego Nowego Roku!
Życzy Ola z Dianką.

Posted

no to macie ciekawe plany na Sylwka :eviltong:
Ja z babcią w TV patrze, do czasu do czasu na dogo jestem, i słucham szczekaniny biednego Pimpka :/

Czarna_Owieczka napisał(a):
Moje plany na sylwestra:
-buszowanie po 5 forach :evil_lol:
-od czasu do czasu coś zjeść
-co jakiś czas zobaczyć co tam w tv
O północy idę z aparatem na podwórko i może o pierwszej wyciągnę psa na dwór :lol:

To Blaki sie nie boi fajerwerków że chcesz z nim o 1 na spacer iść ?

Posted

Już pisałam w galerii jak to u nas jest ;)
Około pierwszej to już nie strzelają tak strasznie, po za tym Blaki olewa fajerwerki :lol:
Już teraz to strzelają jak przed północą, tak jak przez cały dzień, a koło pierwszej to już im się petardy kończą i nie mają czym pykać :lol:
Z resztą tak tylko planuje, wiesz taki pierwszy spacerek w nowym roku, a mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych to wszyscy łażą, życzenia sobie składają i ogólnie fajnie jest :) Po za tym to nie wiem czy wyciągnę Blakiego z domu, śpioch jeden :evil_lol:

Posted

A ja jestem u koleżanki i we trzy (bo jest jeszcze jedna) gramy w różne gry (dokładniej Twister, Monopoly, Krzyżówki, bierki itp :lol:) i robimy foty :] Nika siedzi w domu u pana na kolanach z tabletką w żołądku na uspokojenie od weta :lol:

Posted

ja jak zwykle spóźniona :eviltong:
a Chester się nie boi fajerwerków ! :) i się bardzo cieszę z tego powodu ^^
ja byłam na sylwestrze u koleżanki, jeszcze z dwoma innymi :) było zajebiaszczo :evil_lol:

a jutro do szkoły :crazyeye: chyba mam test z angielskiego ale co tam...
kiedy macie ferie? :lol: ale ja na temat pisze.. ^^

Posted

A Pimpek, nie wiem czy się boi czy coś, ale biega,biega,szczeka,szczeka,chrypki chyba dostał,nie wiem,a le strasznie szczeka, on NIENAWIDZI sylwestra...
no zobaczcie jaki piękny był u nas sylwester w domu :
Szampan wystrzelił, więcej się wylało niż ja z babcią i dziadziem wypiliśmy go, petardy były super, pierwszy poleciała pięknie, druga tez, ale potem się przewróciła i na wszystkie strony pryskało, omg :evil_lol:

chester07 napisał(a):

:)) a kiedy nowe fotki u Ciebie?

Były nie dawno xD

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Ale mówiłaś że we wtorek będą kolejne :diabloti:

No niech ci będzie, tylko je pozmniejszam, a i nie będzie TYLKO fot Pimpka, będzie coś jeszcze ;)