Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]Cześć Pimpkowa :multi::multi::multi:

świetujemy 100 stronę widzę :multi::multi::multi:

taaa i jak zwykle ja już się nie zmieściłam na 100 stronie ;)

tak więc ja sobie będę świętować 101 [SIZE=2]stronę :multi::multi::multi:

[/FONT]

[FONT=Georgia][SIZE=2]:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:[/FONT]

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no, ja jakbym mogła, to bym wam dawała codziennie foty, ale cyfrówka nie moja, tylko taty :shake: A według taty, zwierzęciu wystarczy jedna fot ana całe życie, lub tam rok :shake: Dzisiaj cudem zrobiłam 2 udane foty, potem Pimpkowi się pozować nie chciało a tata mi nie pozwolił zrobić więcej... Ale za jednym razem mi się pomyliło i zaczęłam filmik robić, i z tego filmiku się wycięło jedną fajną fotę, wiec w sumie są 3, nie licząc z 3 fot budy, z przed tygodni, z 3-4 nie udanych fot, i 3 fot Bobika z filmikiem :p
Dziś Pimpek będzie an noc spuszczany, to się może do niego zakradnę jak będę kota (Kitka) na noc do stajni wynosić, i zrobię jeszcze kilka fot ;)

Posted

Mam kilka fot na aparacie, i jeszcze te budy i Bobika... Ale ich jeszcze nie zgrywam, bo jak dziś będzie Pimpek spuszczony na noc to mam mu zamiar jeszcze zdjęcia porobić, Marta, rozumiem że to już wnerwiające xD Ale co poradzę ? Siła wyższa...